2009 Nisan Anneleri buraya

kısmet olursa bende bebegımı 24 nısanda beklıyorum umarım hepımız huzurlu bı gebelık gecırırız bebeklerımızde saglıklı dunya tatlısı dogarlar.

Canım sağol. Sen daha güzel bi görüntü görürsün 12. haftada. Normal bi ultrason siyah beyaz ama iyi bir makinaymış. Çok fazla anlaşılıyodu bebek, bende şaşırdım zaten:) Hatta dr. 1 hafta sonra dahada farklı olcak dedi. Zaten 10. haftayla 11. hafta arası bebek gelişiminin en hızlı olduğu haftaymış. Boyu 3.5cm di mesela 1 haftada 2 katı olcakmış. Hayırlısı, Allah sağlık versin herkesin bebeğine

merhaba arkadaşlar siteye bağlanmakta sorun yaşadım oyüzden 2 gündür yazamadım.
16 eylül salı günü 1 trimestr ultrasonografisi yapıldı çok güzeldi geçti eğlenceliydi hattahihoyyyt:dance:
doktor herşeyi gayet düzgün dedi. ense kalınlığı ölçümü alındı gayet normalmiş.
baş pop ölçümü,kafa çevresi ölçümü,uyluk kemiği hepsi gayet düzgün dedi allahıma çok şükür bebişimizin herşeyi normal ve iyimiş çok mutlu olduk..
hareket ediyordu :sm_cool: ultrasonda bize görününce hemen sol elini kaldırdı sanki bize selam veriyor bebişim:teytey:..harikaydı...sonra bacaklarını karnına çekti sonra tekrar uzattı inanılmaz yaaaaaa mucize gibi allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah:):CüvCüv:
bu arada ben belkide mart annesi olucam.... çünkü ilk kontrolde henüz bebek çok ufaktı ve doktorum muhtemel doğum tarihini 1 nisan demişti ama şimdi ölçümlere göre martın sonuda bebeğim gelebilir....
hayırlısıyla sağlıkla,kolaylıkla gelsin bebeklerimiz allah hepimizin gönlüne göre versin...hepinize kucak dolusu sevgiler, sağlıklar diliyorum

Canım bu fiyatlar heryerde her şehirde farklı. Ben özel hastanede yaptırdım ssk anlaşması var ama bilmiyorum. Dr. ne istese biz yaptırıyoruz. Sonuçta bebeğmin sağlığı herşeyden önemli bugünler bidaha gelmicek. 2li testte ultrason daha ayrıntılıymış renkli ve 4 boyutlu. Zaten öyle olmak zorundaki bebeğe iyice bakabilsinler. Gerçi doktorumuzda anlıyo sanırım az çok bu testle ilgili bilgileri. Bakalım kısmetse cumaya görcez bizde.

arkadaşlar heyecandan unuttum yazmayı bebeğimizin boyu 8 cm olmuş:))
kalp atışlarıda 158 atıyor dakikada:)):dance:
doktor sesini de dinletti kalp atışlarının, maşşaallahhh bebeğime fabrika gibi çalışıyor gümbür gümbür:)))
allahım sağlıklı uzun ömür versin hepimize bebeklerimizle birlikte...sevgiler!:enbuyukkk:

megul dr agittin mi, kilo kaybı için? keton testi yaptırdın mı?çok kilo vermişsin bu kadarı fazla.dr unla görüş ve serum takviyesi falan al canım.bulantılar 10. haftadan itibaren azalıyor benim öyle oldu.

bende nisan annesiyim kızlar benide listeye ekleyin son adet tarihim 25 07 2008 hepimis hayırlısıyla bebeğimise kavuşurus inş ...

tuğçecim hoşgeldin. sen benim tahmin ettiğim tuğçesin değil mi?? tuğbanın kardeşiii.
bende merall.nasılsın??
nasıl gidiyor.bu arada ben yarın dr a gidiyorum.çok heyecan yaptım.3.ayım bitiyor.bakalım bebiş nasıl.
benim karnım çıktı kızlar bu arad ve çok gergin hissediyorumm.bakalım yarın neler olacak.size haberleri yazarım(güzel haberleri inşallah)görüşmek üzereeeeeee..

benimde karnım çıktı baya canım iyi haberlerle dönersin inşallah,bu arada bende perşembe gidecem doktora ikili tarama testim yapılacak çok heyecenlayım zaman geçmiyor sanki...

kızlar dün akşam üzeri işden cıktım dolmuşa bindim evim 15 -20 dklık uzaklıkta dolmuşta bayılcaktım bi anda ter bastı midem bulandı dolmuşu durdum indim temız hava istifra ettim biraz rahatladıktan sonra tekrar başka dolmuşa bındım eve gıttım yemek yaptım saat 8 de eşim geldi o yiyor ben bakıyorum yiyemiyorum ya delircem bir lokma almamla lavaboya koşturmam bir oldu

offf daha gecmiyecek

aç yattım yineee biraz cubuk kraker yedi o kadar

artık yemek yemek istıyorum

canım bende senin gibiydim yemek bile yapamıyodum hatta,artık geçti gerçi ama müthiş meyva yiyodum çubuk kreker yerine ,meyva yiyebiliyosan ye bence,bide çalışıyomuşsun kendine dikkat et....

ne guzell gozun aydin april :)) insallah bizler de bu haftalari cabuk atlatiriz da goruruz bebislerimizin buyuduklerini bian once.. buyuk ihtimalle cinsiyetini de soylerler 2 li testte aramizda ilk ogrenen sen olacaksin :) kaydirigubbakcemile3

bana 6 kilo cok geldi megul doktorun bu duruma ne diyor? benim bildigim 2-3 kg normal olabilir ama 6 kg baya fazla serum filan verebilirler sana bi danis istersen..

arkadaşlar doktorum yiyemediğimi biliyor.problem etme dedi.şu anda bebek senin yediklerinle beslenmiyor çok küçü daha dedi,ama bol su iç susuz kalma dedi.mide ekşimelerim için dün günde 3 taneye kadar rennie alabileceğimi söyledi ama ben yine de almamaya çalışıyorum.birbirimize dua edelim arkadaşlar.gerçekten durumlar kötü.10. haftadan sonra hafiflerse inşallah yemeye başlıcam.bu arada ben mutfağa yaklaşmıyorum bile.

ya kızlar aklıma bişey takıldı bundan 15 gün önce doktora gittiğimde bana 5-6 haftalık daha demişti ama benim hesaplarıma göre 7 haftalıktı ve kalp atışlarını görmüştük yani sizce 5-6 haftalık bir bebeğin kalp atışları gözükürmüydü

cok tatlisiiniz masallah size
baya buyumus bebis cinsiyeti soylemedi mi bana erkek gibi geldi durusu hihoyyyt
allah hayirlisini versin hepimize simdi gunler gectikce ogrenecegiz sirayla

yiyememek farkli da senin durumunda 6 kg hic duymamistim sende birsey kalmiyor ki bebek beslensin :) iste her dr un tarzi farkli mutlaka sizin dr unda bildigi birsey vardir cunku bi arkadasim da serum vermislerdi.. nereye gidiyorsun hangi hastane?

arkadaşlar,
toksoplazma testi varmış, arkadaşımın doktoru yaptırmış ama benim doktorum yaptırmadı 10. haftamın içindeyim 12. haftamda gideceğim bidaha doktoruma;
yaptıran yaptırmayan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim....

alman hastanesine gidiyorum.burçak hanım doktorum.tedaviyle hamile kaldım.nedense kilo kaybını pek önemsemiyor.tedaviye başlamadan önce 73 kiloydum.şu anda 67.gerçi normal kiloma döndüm gibi bişey oldu ama çok halsizlik var.belki de kilolu olduğum için dert etmiyor.

evet cnm bana yapıldı hemde kaç hafta önce ve malessef bende çıktı.bütün sebzeleri çok iyi yıkamam gerekiyor kedi falan kesinlikle yaklaşılmıycak dışarıdan salata yemek yasak çiğ köfte yasak sucuk sosis gibi yiyeceklerde çok iyi pişmiş olucak.eğer bu mikrop vücuduma girerse babağe çok zararı var dedi dr.20. haftada tekrar bakılacak geçip geçmemişmi diyekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…