2009 Nisan Anneleri buraya

şu ana kadar sorduğum 3. farklı soruydu ve bu da cevaplanmadı kızlar senağlama nie ciddiye almıosunuz beni senağlama ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de üniversite mezunuyum ne olur alsanıza aranızaaaaaaaaaaaaa :tomato: zaten raporluyum, canım sıkkın, hareketlerim kısıtlı, çok sıkılıoyorum. bu kadar acitasyon yeter mi :mymeka:

ben de sabah olmuyor bulantı.saat 2 gibi başlıyor nerdeyse 8 e kadar devam ediyor.işin kötüsü küçüklüğümden beri çıkarmakta zorlanırım.çıkaramayınca da bi türlü rahatlama olmuyor.ben de sana bi soru soracam.ben de öğretmenim.40 günlük raporum da bitmek üzere.ama çalışabilecek gibi hissetmiyorum kendimi?aylıksız izin düşünüyorum ama idare onay vermezse olmyormuş.sen ne yapmayı düşünüyorsun?rapor bitince çalışacak mısın?:sm_confused:

büyükler derki erkek bebekleri cabuk gelişirr diyeee erkek bebekleri 2,5 3 ylarda kendini gösterir diye

ADE MERKE ERKEK SANIRIM SENIN BEBİŞ

kızlar bişi sorucam özele giriyor ama

eşinizle birlikte ne kadar zaman aralıgıyla olunmalı?

merhaba ben de aranıza yeni katıldım.:) benim SAT 17 temmuz doğum 24 nisan :)
allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

esenn cim sen benim doğum günümde bebeğini dünyaya getireceksin sanırım. benim sat 22 temmuz tdt 29 nisan ama sezaryan düşündüğüm için biraz erken olur herhalde allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

aramıza hoşgeldin esen doğum tarihimiz aynı bende kısmetse 24 nisanda doğum yapacağım güzel dileklerin için sağola.s.

ah kızlar ben çok hasta oldum öyle ağır grip oldum ki anlatamam insanın vücudunun her yeri ağrırmı yaw allahtan ateşim yok hiç bişide yiyemiyorum çıkarıyorum nasıl atlatacaz bu gribi bilmiyorum kızlar valla çok dikkat edin aman

Bursasu çok sevindim. senin bulantılar nasıl gidiyor..
benim kötüü aynı zamanda çıkartıyorum..

büyükler derki erkek bebekleri cabuk gelişirr diyeee erkek bebekleri 2,5 3 ylarda kendini gösterir diye

ADE MERKE ERKEK SANIRIM SENIN BEBİŞ

kızlar bişi sorucam özele giriyor ama

eşinizle birlikte ne kadar zaman aralıgıyla olunmalı?

eğer doktorun bişey demediyse kısıtlama falan bi tehlike yoksa fazla zorlamadan haftada 2 kere arkadaşım yeni 3.aynıa girdi ona böle vermiş doktor banada kısıtlamamıştı size kalmış demişti ben ilişkiye yinede girmedim bişi olur korkusuyla ama bi sabah kahverengimsi bi akıntı gelince doktor ilişkiyi yassaahladı kaydirigubbakcemile3
yani 2 aydır kardeşizkafamçokkarıştı

esen;benim dün sabaha kadar hiç bulantım olmamıştı yani hiç istifra etmemiştim ama dün sabah ilk defa istifra ettim ve heryerim kasılıyo bebeğime bişey olacak diye korkuyorum her sabah kahvaltıyı sütle yapardım 1 haftadan beri süt asla içemiyorum yani sigaradan tiksindim yemek kokularından çok fena

Hoşgeldin esen.
Seninle doğumumuz aynı :)
Güzel dileklerin için teşekkürler.
Aynı dilekler senin içinde geçerli canım..:1hug:

ah kızlar ben çok hasta oldum öyle ağır grip oldum ki anlatamam insanın vücudunun her yeri ağrırmı yaw allahtan ateşim yok hiç bişide yiyemiyorum çıkarıyorum nasıl atlatacaz bu gribi bilmiyorum kızlar valla çok dikkat edin aman

ayy cnm ya kendinize çok dikkat edin geçmiş olsun bol bol c vitamini almaya çalış c vitaminin mikroplara karşı etkili olduğunu duymuştum umarım en kısa zamanda iyileşirsin

kızlar kusmak doğal bir hareket olmadığı için çok yorucu iç organlarımızdaki bütün kaslar ters yöne çalışır ama korkmayın bebeklerimize bişi olmaz allahın izniyle benim annem neredeyse beni doğurana kadar kusmus eşimin annesi uykusunda bile çıkarırmış inşaallah en kısa zamanda bulantılarımız geçer

esen;benim dün sabaha kadar hiç bulantım olmamıştı yani hiç istifra etmemiştim ama dün sabah ilk defa istifra ettim ve heryerim kasılıyo bebeğime bişey olacak diye korkuyorum her sabah kahvaltıyı sütle yapardım 1 haftadan beri süt asla içemiyorum yani sigaradan tiksindim yemek kokularından çok fena

Canım bende senin gibiyim. Sütü zar zor içiyorum sabahları. Sigara kokusunu duymaya tahammülüm kalmadı. Sabahları uyanmak işkence. Birde bunlar diş ağrım eklendi. Allahım bütün hamilelere sağlık versin ::Saruboceq:)

ben de sabah olmuyor bulantı.saat 2 gibi başlıyor nerdeyse 8 e kadar devam ediyor.işin kötüsü küçüklüğümden beri çıkarmakta zorlanırım.çıkaramayınca da bi türlü rahatlama olmuyor.ben de sana bi soru soracam.ben de öğretmenim.40 günlük raporum da bitmek üzere.ama çalışabilecek gibi hissetmiyorum kendimi?aylıksız izin düşünüyorum ama idare onay vermezse olmyormuş.sen ne yapmayı düşünüyorsun?rapor bitince çalışacak mısın?:sm_confused:

herkese günaydın kızlar. megul canım benim rapor bu hafta sonu bitiyor. dr geçen hafta içerde hafif bir kanama gördü, bu yüzden okula başlayıp başlamayacağına karar vermek için raporun bitince tekrar gel bi bakalım dedi. cuma günü kontrolüm var. canım ücretsiz izinle ilgili pek bir bilgim yok ama bizim okulda bi öğretmen geçen yıl o izni aldı ve bir sağlık problemi bile yoktu. iş müdüre bağlıysa da izin vermek zorundadır yani, sen bu izni keyfi olarak almıosun ki. kaybedecek bişeyi de yok ki. sonuçta ücretli gelir zaten böle bi durumda. ama bence eğer tehlikeli bi gebelik geçirmiosan okula gitmeye çalış. ben çok sıkılıorum. okulu özlemedim aslında ama devamlı evde vakit geçirmekten bıktım. hem çalışmaya başlarsak zaman da daha çabuk geçmiş olur gibime gelior. ama tabii ki kendini kötü hissediorsan al iznini canım. hiçbir şey bizden ve bebğimizden daha değerli değil şu durumda :CüvCüv:

bursasu teşekkür ederim canım ama teyzesi bişi yiyemiyozki keşke portakal yiyebilsek atlatacaz inşaallah biraz zor olacak ama napalım aman dikkat benim yaşadığımı kimsenin yaşamasını istemem

bursasu teşekkür ederim canım ama teyzesi bişi yiyemiyozki keşke portakal yiyebilsek atlatacaz inşaallah biraz zor olacak ama napalım aman dikkat benim yaşadığımı kimsenin yaşamasını istemem

aslında ben yesıl sıvri biberdede yüklü c vitamini olduğunu biliyorum yada maydanoz belki onları yıye bılırsın bı dene allah yardımcın olsun ben oğlumda en ufak bı mıde bılantısı görmedım ama bu bebeğim yaramaz cıktı yedıkten sonra cıkarmamak icin kendimi zor tutuyorumasermelerim farklı dıye unu kız umuyorum allah herkesin gonlüne göre versin AMİN:Saruboceq:

negüzel glnm kvrck:) bursasu da aynı gün:) çok güzel bi duygu. Allah herkese nasip etsin:KK66:
umarım bulantılarımız da çabucacık geçer...
ben bebişimi 12.haftasında görcem..
ilk gördüğümde fasülyeye benziyordu..
daha kalp atışını bile duymadımm...

Günaydın kızlar...
Sabh yine çok zor uyandım ve işe geldim malesef.Evde olan arkadaşları çok kıskanıyorum.Şimdi tv yi açıp karşısına yatıp uyumak vardı:KK43:
Ade merke 11 hafta 6 günlük doktora gtmişsin ve çok güzel yazmışsın.Şaşırdım walla.Kolları var bacakları var.Hareket ediyooo..Bende haftaya çarşamba gideceğim tam 12 haftamızı dolduracağız.O kadar herycanlanıyorumki ne görücem diye.Yani koları bacakları olucak.Belki hareket edicek.Tam bir bebek görücem inşallah.Çoook heycanlıyım çoookkkk....

inşalllah canm okadar güzel bişeyki insan hiç kıyamıyor mucize mucizesenağlamasenağlama

X