2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın canım.
Bu dönemde çok duygusalız belkide
böyle rüyalar görüyoruz
Allah göstermesin
Allah korusun bebişini canım.

evet sema.cik çok düşündüğümüz için heralde her hareketimde inşallah bişey olmamıştır diye kuruntu yapıyorum,bide midem bulandığında içim öyle kalkıyoki benim tüm kaslarım kasılıyo sanki rahmimde yerinden fırlıcakmış gibi oluyo yani sırf o yüzden midemin bulanmaması için elimden geleni yapıyorum
amin glnm_kvrck hepimizinkini korusun

Bende iyiyim canım.
Bu ara diş ağrım başladı
Ne yapacağımı bilmiyorum :çok üzgünüm:

ayy geçmiş olsun canım ya
hamilelikte hasta olmamak için diken üstündeyim.
baş ağrılarım çok. bu yaşıma kadar hiç baş ağrısı çekmedim gebelikte çok olmaya başladı.
ilaç kullanamayacağım için çok dikkat ediyorum kendime ama olcak olduktan sonra mani olunmuyor.
calgel diye bi krem var. dişine sürebilirsin yutmuyosun nasılsa. uyuşturuyo. istersen doktoruna sorup dene canım.

ya o mide bulantıları bendede oluyo. ama ben istifra edemiyorum da. ama kendimi denedim. işyerinde yada evde bişeyle meşgulken olmuyo. ama haftasonları yada evde canım sıkılınca mideme vuruyor hemen. hemen içim karışıyor.
sanırım psikolojik kendimi dinlemektenmi oluyor acaba. ay sonu kontrolüm var doktoruma sorucam gerekirse ilaç isticem.

birde bana doktorum elevit ve folicplus verdi. ama ilaçlardan sonramı gebeliktenmi bilmiyorum karnımda aşırı tüylenme oldu. göbeğimde tüylerim arttı. -tatlicadiarzu-

hapşırma olayının sendromu bu sabah benide tuttu kızlar.....:)) kalkmaya yakın boş bulunup bacaklarımı karnıma çekmeden hapşırdım ki aman allahım acayip acı hissettim......çok önemliler bizim için çokkk

ay kızlarr ne oluyoruzz:)) allah şifa versin hepimize kızlar dr gidin ama 3 aydan önce diş tedavisi yapmazlar sanırım((

benimde dişlerim çok hassas oldu ya sürekli sızlıyor ama kızlar ben süte veda ettim artık içemiyorum öyle içimi bulandırıyorki peynir bile ne yapıcam şaşırdım kalsiyuma çok ihtiyacımız var ama

peynir süt önceden bayıla bayıla yediğim şeyler şimdi isimlerine bile tahammülüm yok. onu bırakın yemek adı duyunca midem kalkıyo. napıcam böyle ben. bu aylar en zahmetli aylar galiba.
bide bi yerde gabelikte dişeti kanamalarının çok olduğunu dişlerin ve dişetlerinin hassaslaştığını okumuştum.

Evet canım o bende de oluyo hapşırmadan önce kendimi hazırlıyorum o yüzden bacaklarımı karnıma çekiyorum.Bende birde yataktan kalkarken oluyo o .hızlı bişekilde klakamıyorumönce yan dönüyorum sonra yavaş yavaş kalkıyorum yoksa ani bi sancı saplanıyo.Dikkat edicez artık.Bugün 17:30da doktora gidiyoruz çok heyecanlıyım arkadaşlar.:CüvCüv:

güzel haberlerini bekliyoruz benimde randevuma daha 1 hafta var zaman hiç geçmiyor

kızlar dişler için bol süte ihtiyac var bendede acayip diş ağrısı vardı artık yemek yiyemiyordum doktorotum günde yarım lt süt dedi kusa kusa içtim 3 gün sonra ağrılarım azaldı bebek kalsiyumu dişlerden alıyomuş diş ve diş etlerinde kanama olmasıda normal günde 1 kez diş fırçalamk gerekiyo dediydi en az ama ben diş fırçasını ağzıma sokamıyorum hatta diş macununun kokusuna bile tahhammülüm yok

kızlar bişi sorucam ben çizelgeye göre 8+1 gözüküyorum ama cuma günü doktora gittigimde 8+3 çıktı 3 gün yanılma payı var dedi o olsa bile 8 haftalık benim bebiş böle olan arkadaşlar var mı hiç

ben her gece baş ucumda cubuk kraker kolanya su

bulantılarım cok

cumartesi butunm gün 5-6 kere kustum

delircektim

3.ay dolunca gecermişş hadi bakalım hayırlısı

KIZLAR BEN BİDE BİŞİ SORCAM BEN TEMMUZ 14DE KONDİLOMLARIM SİGİLLERİM YAKILDI

doktorum normal dogum yapamazsın dedi

bende normal dogum istiyorum ne yapmam gerek acaba başka doktorada gitsemmi

normal dogumuda saglıklı oldugu için istiyorum yoksa korkuyorum

bana yardımcı olurmusunuz

bence normal doğumdan korkmayın ya ,sancı çekmek zor ama sonrası çok kolay bebeği rahatlıkla emzirebiliyosun fln ,sonra gece bebeğine kimsenin yardımı olmadn bakabiliyosun ço avantajı var bence.

normal doğum yapamassın siğiller yüzünden canım doktorun o yüzden demiştir bebekte bi sorun olmasın diye

ilk doktor kontrolünde bana göre 6+2 dr.göre 5+6 idim....sonrakinde bana göre 8+1 dr.göre 8+3 idim....doktor en başından söylüyor zaten takvime bakıpta ultrasona geçmeden daha 2-3 gün eksik veya fazla çıkabilir hiç problem yok der her zaman.....ultrasonda kayıtlı verilere göre çıkıyor haftamız orda.....kriterlerin altında veya üstünde oluyor danırım gelişimleri onunla alakalı olsa gerek....yani endişe edilcek bir durum yok sehercimkaydirigubbakcemile2

arkadaşım hayırlı olsun öncelikle 3 gün erken veya gec olması önemli degil saglıklı olsunlarda gerisi boş bu arada dr kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…