- 22 Ağustos 2008
- 965
- 0
günaydın kızlar rüya gören görene desenize bende rüya gördüm ama benimki biraz kötü Allah korusun bebeğim düşmüş gördüm küçücük bişey kurumuş çok küçük ama heryeri var kolu bacağı burnu kulağı,çok kötü oldum ya sabah sabah senağlama
glnm_kvrck iyiyim canım sen nasılsın.
bursasu galiba sürekli bebeklerimizi düşünüyoruz ya o yüzden rüyalarımıza giriyolar.
ama insan riyasında da görünce sabırsızlanıyo bi an önce kucağına almak istiyo...
bebeklik ben hapşururken öksürürken mümkün olduğu kadar bacaklarımı karnıma çekiyorum. özellikle yataktayken öksürük yada hapşırık tutunca birden kasıklarıma bıçak saplanıyo gibi oluyo. ama bu bende gebelikten önce de vardı.
evet sema.cik çok düşündüğümüz için heralde her hareketimde inşallah bişey olmamıştır diye kuruntu yapıyorum,bide midem bulandığında içim öyle kalkıyoki benim tüm kaslarım kasılıyo sanki rahmimde yerinden fırlıcakmış gibi oluyo yani sırf o yüzden midemin bulanmaması için elimden geleni yapıyorum
amin glnm_kvrck hepimizinkini korusun
hapşırma olayının sendromu bu sabah benide tuttu kızlar.....:)) kalkmaya yakın boş bulunup bacaklarımı karnıma çekmeden hapşırdım ki aman allahım acayip acı hissettim......çok önemliler bizim için çokkk
Evet canım o bende de oluyo hapşırmadan önce kendimi hazırlıyorum o yüzden bacaklarımı karnıma çekiyorum.Bende birde yataktan kalkarken oluyo o .hızlı bişekilde klakamıyorumönce yan dönüyorum sonra yavaş yavaş kalkıyorum yoksa ani bi sancı saplanıyo.Dikkat edicez artık.Bugün 17:30da doktora gidiyoruz çok heyecanlıyım arkadaşlar.:CüvCüv:
kızlar bişi sorucam ben çizelgeye göre 8+1 gözüküyorum ama cuma günü doktora gittigimde 8+3 çıktı 3 gün yanılma payı var dedi o olsa bile 8 haftalık benim bebiş böle olan arkadaşlar var mı hiç
kızlar bişi sorucam ben çizelgeye göre 8+1 gözüküyorum ama cuma günü doktora gittigimde 8+3 çıktı 3 gün yanılma payı var dedi o olsa bile 8 haftalık benim bebiş böle olan arkadaşlar var mı hiç