2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ailenizde şeker hastası olan varmı benim annemde de babamda da var malesef.23. haftada yapılması gereken şeker yükleme testi bana pazartesi yapılacak eğer sizdede varsa sakın ihmal etmeyin.yok kalp atışı yok büyümesi derken sürekli yeni şeyler çıkıyor salı günüde 2li tarama testim var çok stresli yaaaaaa

günaydın..sormayın kızlar bende 2 gündür hastayım grip olmuşum..eşim bulaşdırdı bana...bende dikat etmeye çalışıyorum..ama bugün boğazımda acımaya başladı..ateşim yok...ama hastayım ..heryerim kırılıyor...ateşimi ölçüyorum devamlı..umarım ilaçsız atlatırım ..arkadaş yazmış bebeği zararı olmaz diye okuyunca ferahladım...

grip olan anne adaylarına geçmiş olsun diyorum benmde hafiften öksürük başladı ama umursamamaya çalışıyorum.

bu bulantılar ağzımın içindeki bu ekşi tat ve hiç bir şey yemeyi istemeyipte aç kalmak ne zaman bitecek allahım çok şükür daha hiç çıkarmadım ama sonuç yine sıfır. sabahları kaşarlı tostu keşfettim bir tek onu yiyebiliyorum. ne kadarlık hamile olduğumuda tam bilmiyorum sat a göre neredeyse 8 haftalık doktoruma göre 6+3 of iyice sapıttım.

benim sol kasığımda oluyor hep ağrılarım aslında ağrı değil hafif işi bi arkadaşımız kız solda erkek sağda oluyo demiş ama ben erkek hissediyorum çin takvimindede öyle çıkıyo neyse allah sağlıklı nasip etsinde hepimize.
çok fazla nete giremiyorum hem hamilelik halsizliği hem açlık sürekli dinlenme halindeyim kızlar bu bulantılar en kısa zamanda hepimizin birden geçer inşaallah hepinizi öptüm

bebeklik geçmiş olsun cnm kendine çok dikkat et umarım en kısa zamanda iyileşirsin:Saruboceq:

benimde doktorum bana 5-6 haftalık falan dedi ama sat a göre daha fazla benimde aklım karıştı ayrıca çok geçmiş olsun kendinize dikkat edin kızlar Allah bebişlerinizide sizide korusun

bebeğin sol tarafta isekızın olucak cnm kız solda erkek sağda olur

ya arkadaslar inanmayın o laflara.inanın dogru degil.benim kızım olcak ve saga geciyor sola geciyor hiç durmuyor yerinde.bende cinsiyetini ögrenmeden önce onun bunun lafına baka baka erkek dediler herkes bende kendimi o kadar hazırlamısım ki erkege doktor kız deyince yalan söylemeyin demiştim:1shok: doktor yalanmı söyler yaaw:1no2: neyse demek istedigim kendinizi hazırlamayın kız erkek diye.ben gibi şook olursunuz sonra.allah saglıklı bir şekilde kucanıza almayı nasip etsin inşallaha.s.

günaydın bayanlar.bu güne kadar hamileliğim sorunsuz gecti.hatta bulantılarım ve bas dönmelerim hiç olmadı sayılır.ama dün ve bugun karnımda sağ ve sol tarafta ara ara sancılarım oldu.birazda kasılmalarım var.sorunsuz bir hamilelik gecirdiğim için bu beni biraz korkuttu.acaba böyle seyler olması normal mi sizce? sizde yasıyormusunuz bunu.bebek 11. haftaya giriyo.kendi kendime büyümeye baslarken olur diye söyleniyorum.acaba gercekten bebek büyürken olurmu böyle seyler.cvp yazarsanız sevinirim arkadaslar

hiç korkma canım ağrılar için ben hapşurdukça karnıma öyle kramplar giriyor ki ölüyorum sanıyorum, hüngür hüngür ağlıyorum.kasılmalar, seyirmeler de rahimin büyümesinden kaynaklanıyormuş.bulantının olmaması Allahın bir lütfu hamişliğinin tadını çıkar valla.benim bir arkadaş hiç bulanmadan ,tiksinmeden 2 tane sağlıklı bebek dünyaya getirdi.siz şanslı % 10 luk kadın grubundasınız.yalnız iştahına dikkat et, fazla hamurişi ekmek yeme.bulanmadığın için çok kilo alma durumun olabilir.

Canım çok geçmiş olsun ama kolay kolay geçmiyo Ben hala tam düzelemedim. Minoset içtim ben 6 saat arayla 3 tane falan sonra korktum içmedim 1 gün, sonra tekrar içtim ama düzelemedim. Burun sıpreyi kullanıyorum Sterimar okyanus suyuymuş. Bide elma, limon çubuk tarçın ve balı biraz suyla kaynatıp içiyorum o da iy geldi boğazıma, deneyebilirsin basit ama güzel bi içecek oldu.a.s.

Kızlar bu cinsiyetle ilgili tahmin şekillerine bende gülüyorum yazan arkadaş haklı. Bu iş sağda, solda işi değil bebek bu her an her yerde olabilir. Herkesin durumu farklı, bebeklerin boyutları, günleri bile farklı. Benimki tam ortada duruyo hemde sırtüstü yatıyo, arada sancım oluyo ama ortadan genelde sağ ya da sol değil. Özellikle hapşurunca, ölücem sanıyorum:bbo:

APRİL 23 ve tuğçe 8 kızlar nerelerdesiniz. İyi misiniz? APRİL23 kanaman vardı, doktora gidecektiniz ne oldu canım? Tuğçe8 senden de çok uzun süredir ses gelmiyo iyi misin?:uhm:

merhaba arkadaşlar benim bu salı ayın 16 sında birinci trimestri tarama testlerim (11-14 testi) olucak ultrasonda bebeğimi görebileceğim inşallah :) oyüzden çok sabırsızlanıyorum...size haberleri yazarım:)
bu arada bir sorum olucak sarı renkte bazen de kahverengi akıntım oluyor az az ara ara...kaşıntı yok koku yok...normal mi acep? sizede oldumu bu tip bişi? bilgilendirirseniz çok sevnirim....

kahverengi değil ama sarı ve beyaz akıntı bende de çok oluyo.

canım bende oluyo bu akıntı..dr gayet normal demişti..ama benimki tam kahve değil daha sarı gibi..progeston hormonunun artmasından kaynaklanıyor..ama yinede bi dr.una sormayı unutma..

kızlar günaydın
c.tesi gecesi rüyamda doğum yaptığımı ve ikizlerim olduğunu gördüm. ikiside erkekti.
emzirirken gördüm kendimi ve inanırmısınız resmen hissettim.
şimdi bebişimi kucağıma almak için daha çok sabırsızlanıyorum..

Canım günaydın. Rüyan hayır olsun inşallah
Bende cuma gecesi bir rüya gördüm
Yanımda bir kadın doğum yapıyo, sancıları ben çekiyodum
Bebeğide gördüm
Hayır olsun inşallah
Sen nasılsın bu arada canım..:CüvCüv:

günaydın kızlar rüya gören görene desenize bende rüya gördüm ama benimki biraz kötü Allah korusun bebeğim düşmüş gördüm küçücük bişey kurumuş çok küçük ama heryeri var kolu bacağı burnu kulağı,çok kötü oldum ya sabah sabah senağlama

glnm_kvrck iyiyim canım sen nasılsın.

bursasu galiba sürekli bebeklerimizi düşünüyoruz ya o yüzden rüyalarımıza giriyolar.
ama insan riyasında da görünce sabırsızlanıyo bi an önce kucağına almak istiyo...

bebeklik ben hapşururken öksürürken mümkün olduğu kadar bacaklarımı karnıma çekiyorum. özellikle yataktayken öksürük yada hapşırık tutunca birden kasıklarıma bıçak saplanıyo gibi oluyo. ama bu bende gebelikten önce de vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…