günaydın..sormayın kızlar bende 2 gündür hastayım grip olmuşum..eşim bulaşdırdı bana...bende dikat etmeye çalışıyorum..ama bugün boğazımda acımaya başladı..ateşim yok...ama hastayım ..heryerim kırılıyor...ateşimi ölçüyorum devamlı..umarım ilaçsız atlatırım ..arkadaş yazmış bebeği zararı olmaz diye okuyunca ferahladım...
grip olan anne adaylarına geçmiş olsun diyorum benmde hafiften öksürük başladı ama umursamamaya çalışıyorum.
bu bulantılar ağzımın içindeki bu ekşi tat ve hiç bir şey yemeyi istemeyipte aç kalmak ne zaman bitecek allahım çok şükür daha hiç çıkarmadım ama sonuç yine sıfır. sabahları kaşarlı tostu keşfettim bir tek onu yiyebiliyorum. ne kadarlık hamile olduğumuda tam bilmiyorum sat a göre neredeyse 8 haftalık doktoruma göre 6+3 of iyice sapıttım.
benim sol kasığımda oluyor hep ağrılarım aslında ağrı değil hafif işi bi arkadaşımız kız solda erkek sağda oluyo demiş ama ben erkek hissediyorum çin takvimindede öyle çıkıyo neyse allah sağlıklı nasip etsinde hepimize.
çok fazla nete giremiyorum hem hamilelik halsizliği hem açlık sürekli dinlenme halindeyim kızlar bu bulantılar en kısa zamanda hepimizin birden geçer inşaallah hepinizi öptüm
bebeğin sol tarafta isekızın olucak cnm kız solda erkek sağda olur
günaydın bayanlar.bu güne kadar hamileliğim sorunsuz gecti.hatta bulantılarım ve bas dönmelerim hiç olmadı sayılır.ama dün ve bugun karnımda sağ ve sol tarafta ara ara sancılarım oldu.birazda kasılmalarım var.sorunsuz bir hamilelik gecirdiğim için bu beni biraz korkuttu.acaba böyle seyler olması normal mi sizce? sizde yasıyormusunuz bunu.bebek 11. haftaya giriyo.kendi kendime büyümeye baslarken olur diye söyleniyorum.acaba gercekten bebek büyürken olurmu böyle seyler.cvp yazarsanız sevinirim arkadaslar
april 16 ben de grip oldum yaaaa, bu sıcakta.ben de dr a sordum ateşin yükselmediği sürece bebişe bişiy olmaz dedi.minoset içebilirsin dediler ama henüz içmedim.bol bol c vitamini al dediler.her gün kocaman bir bardak taze meyve suyu içiyorum.ilaçsız iyileşmeye çalışıyorum.boğaz ağrım artarsa pztsi dr a gidicem.
merhaba arkadaşlar benim bu salı ayın 16 sında birinci trimestri tarama testlerim (11-14 testi) olucak ultrasonda bebeğimi görebileceğim inşallah :) oyüzden çok sabırsızlanıyorum...size haberleri yazarım:)
bu arada bir sorum olucak sarı renkte bazen de kahverengi akıntım oluyor az az ara ara...kaşıntı yok koku yok...normal mi acep? sizede oldumu bu tip bişi? bilgilendirirseniz çok sevnirim....
merhaba arkadaşlar benim bu salı ayın 16 sında birinci trimestri tarama testlerim (11-14 testi) olucak ultrasonda bebeğimi görebileceğim inşallah :) oyüzden çok sabırsızlanıyorum...size haberleri yazarım:)
bu arada bir sorum olucak sarı renkte bazen de kahverengi akıntım oluyor az az ara ara...kaşıntı yok koku yok...normal mi acep? sizede oldumu bu tip bişi? bilgilendirirseniz çok sevnirim....
cnm solda olduğunu nasıl anladın bebişin
sengözlerimebaksanab
kızlar günaydın
c.tesi gecesi rüyamda doğum yaptığımı ve ikizlerim olduğunu gördüm. ikiside erkekti.
emzirirken gördüm kendimi ve inanırmısınız resmen hissettim.
şimdi bebişimi kucağıma almak için daha çok sabırsızlanıyorum..