bende sezeryan olmak istiyorum ...ama maddi durum yok...2-3 milyar nasıl veririz...çok zor bir durum..ama benım guatr var acaba benı sezeryan edermi devlet baba:)
ben her gece baş ucumda cubuk kraker kolanya su
bulantılarım cok
cumartesi butunm gün 5-6 kere kustum
delircektim
3.ay dolunca gecermişş hadi bakalım hayırlısı
KIZLAR BEN BİDE BİŞİ SORCAM BEN TEMMUZ 14DE KONDİLOMLARIM SİGİLLERİM YAKILDI
doktorum normal dogum yapamazsın dedi
bende normal dogum istiyorum ne yapmam gerek acaba başka doktorada gitsemmi
normal dogumuda saglıklı oldugu için istiyorum yoksa korkuyorum
bana yardımcı olurmusunuz
Kızlar bi çok arkadaşım ve kız kardeşim cinsiyeti ikili tarama testinde öğrendi,bende oğlumu 12 haftalıkken öğrendim ama gittiğim doktor 4. aydan önce sölemiyomuş cinsiyeti hepiniz benden önce öğrenirsiniz cinsiyeti bu gidişle.....
yüzüncü yıl hastanesi sen
kızlar sizlere biş soracam bebeğim gelişimi durduysa kalbi durduysa allah korusun bu bana zarar verirmi yoksa anlarmıyım..bilginiz varmı..bebeğimi gördğümde bana göre 6 haftalıkdı dr göre 4 haftalıkdı ama daha bebek falan görünmedi sanırım kalpde yokdu tabi bir ay sonra gel dedi...ben bu hafta perşembe veya cumaya gidecem...1 ay dolmasını bekleyemiyecem...bu kadar geç gel demelesi dr normalmi...kalbini bile duymadık bebeği görmedik acaba bi sorun olsaydı şimdiye kadar anlardım demi???
Mevki hastanesine gidiyorum.
valla arkadaşlarım bu hastenede yaptı doğumu memnun kaldılar ,özel hastane sonuçta farkta çok ödemiyosun doğuma uygun yani .sen mevkidemi yapacaksın doğumu.