2009 Nisan Anneleri buraya

gülşencim sen devlet hastanesi istiyodun ya gittin beğenmemiştin bizim orda bi hastane var yanlız ben gemlikte oturyorum gemlikte muammerağım devlet hastanesi eşimin rakadaşlarının 2 tanesi orda doktor yalçın balkancıya gidiyomuş çok memnunlarmış biri geçen cuma doğum yaptı gece yarısı aramışlar hemen gelmiş epidral yapmışlar doğumu ve özel oda tutmuşlar oplam 38 ytl ödemişler ama önce uzmanlar tıp merkezi var oradada doktorluk yapıyo mi nevi muaynehane gibi önce oraya gitmek lazım gibi geliyo bana oda 55 ytl miş muaynesi eşim tuturdu git diye gidicem bakalım olmadı geri kalanları özeline giderim doğumu devlette yaptırıyomuş zaten testleri falanda orda hallettiriyomuş hastanede eve 3 dk bile sürmücek mesafede

acem kızı ben şuan hayat hastanesi nigar hanıma gidiyorum iş yerime yakın heykelde ama yalçın balkancıya gitmeyi düşünüyorum evime daha yakın gemlikte birde medical murat aslana gittim memnun kalmadım hiç 80 ytl muayne ücreti ssk lıya ama ahmet yılmaz var onada gitmek istiyorum bi kez muayne ücreti 36 ytl ssk lıya 55 ytl özel gidersen çoğu memnun ondan doğum medicalde norma 300 sezeryan 550 die biliyorum epidral sezeryanda 850 diye duymuştum

kızlar sigillerimden dolayı normal dogum yapmam sakıncalı yani hee
şuan şigillerim yok temmuz 14de yakıldı
ve ben normal dogum istiyorum saglıgım için

birde izmirde oturan bayanlarda nerde dogum yapacaksınız

ben büyük bir ihtimalle

özel hayat hastanesinde.......

tavsiye edebilecegiz hastane varmı?

Kızlar merhaba!!!
Ben kesinlikle epidural doğum düşünmüyorum.Sebebi de o andaki o telaşı görmekten korkuyorum.Bazen her şey yolunda gitmeyebiliyor çünkü.Geçenlerde bir arakadaşım doğum yaptı ve bebek 10 dakika geç ağladı.Herkesi çok korkuttu.Çünkü bebeğin ağlaması çok önemli.Allah korusun böyle şeyler olursa elinden hiç birşey gelmeden izlemek çok kötü geliyo bana.

kaydirigubbakcemile3 Ay valla çok alemsiniz hamişler daha hiçbirimiz 3. ayımızı bile dolduramadık, Bulantılardan başdönmelerinden kurtulupta hamile olduğumuzu tadını bile çıkaramadık, bakıyorum doğumu düşünmeye başlamışsınız. Zaman hızlı geçiyo muhakkak ama daha erken yaw, doğmasın hemeeennn, içimde kalsın biraz daha, bi tekmelesin hıçkırsın, kız mı oğlanmı öğrenelim, heyecanlanalım, sonra doğarlar

Ama eşimi hazırlamam lazım doğum şeklime biraz pimpiriklide kendisi anca ikna ederim yani,epidurale fln karşı...

bende sezeryan olmak istiyorum ...ama maddi durum yok...2-3 milyar nasıl veririz...çok zor bir durum..ama benım guatr var acaba benı sezeryan edermi devlet baba:)

bende sezeryan olmak istiyorum ...ama maddi durum yok...2-3 milyar nasıl veririz...çok zor bir durum..ama benım guatr var acaba benı sezeryan edermi devlet baba:)

bebeklik sigortan varsa sigorta karşılar ya az ödersin 2-3 milyar değil.hem arkadaşlar bu akşam haberlerde dinledim artık her isteyen sezeryan olamıyacakmış kısıtlama geliyomuş bence sezeryan hiç iyi değil resmen karnını deşiyolar ya sonrasında o dikişler nasıl kapancak ondan sonrasında çekeceğin ağrı doğumdan çekeceğin ağrının 10 katı sonuçta Allah bizi böyle yaratmış bu işinde olması gereken yolu bu bence yani bi problem olmadığı sürece normal doğum en iyisi sancı olabilir ama doğuranlara sordum dabir anlık diyolar bebeğini görünce zaten çıktığı zaman ne ağrı ne sancı kalıyor diyolar bu benim fikrim tabi

canım doğum anında bebeğe bu virüsün geçme riski olduğundan normal doğuma DR.ların izin vereceklerini zannetmiyorum ..bebeşlerimizin sağlığı için herşeye katlanıyoruz sezaryan daha kolay ama tabiki sonrasında biraz zahmetli oluyor..

Son düzenleme:
Kızlar bi çok arkadaşım ve kız kardeşim cinsiyeti ikili tarama testinde öğrendi,bende oğlumu 12 haftalıkken öğrendim ama gittiğim doktor 4. aydan önce sölemiyomuş cinsiyeti hepiniz benden önce öğrenirsiniz cinsiyeti bu gidişle.....

kızlar sizlere biş soracam bebeğim gelişimi durduysa kalbi durduysa allah korusun bu bana zarar verirmi yoksa anlarmıyım..bilginiz varmı..bebeğimi gördğümde bana göre 6 haftalıkdı dr göre 4 haftalıkdı ama daha bebek falan görünmedi sanırım kalpde yokdu tabi bir ay sonra gel dedi...ben bu hafta perşembe veya cumaya gidecem...1 ay dolmasını bekleyemiyecem...bu kadar geç gel demelesi dr normalmi...kalbini bile duymadık bebeği görmedik acaba bi sorun olsaydı şimdiye kadar anlardım demi???

herkese günyadınlarr ... kızlar bildiğim kadarıyla 9/10/11 haftalar hormonların en yoğun olduğu haftalar. sonrasında aşşağıya doğru bir iniş yşanacak. yani bulantısı olan arkadaşların bu hafta biraz daha fazla yaşıyacaklar bu sorunu , sonra azalarak kaybolucak inşallah. bende de durum aynı günden güne iyiye gideceğim derken kötüye gidiyorum. eskiden akşamları sadece çorba yiyebiliredim. şimdi onuda çıkarıyorum. yani aç yaşıyorum 4 kilo verdim. doktorumu kesin değiştiricem. dün gittiğimde bana bulantılarla ilgili olabilir normal çoğu hamile yaşıyor daha fazla kilo vermemeye çalış dedi. sanki elimdeymiş gibi. neyse kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum. inşallah sıkıntılarımız azalır. semacım kabızlık bende de var.

Hangi hastaneye gidiyorsun canım?

bebeklik merhaba genelde kalp atışları 8. haftada duyuluyo doktorun seni 1 ay sonra çağırması normal yani,sonra bebeğe bi zarar gelse genelde yoğun şekilde kanaman olur yada bi şekilde hissedersin hem neden bişe olsunki kalbini ferah tut.

valla arkadaşlarım bu hastenede yaptı doğumu memnun kaldılar ,özel hastane sonuçta farkta çok ödemiyosun doğuma uygun yani .sen mevkidemi yapacaksın doğumu.

Canım bir arkadaşın tavsiyesi üzerine buraya gidiyorum.
Bakalım bir sorun çıkmazsa bu hastaneyi düşünüyorum.
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…