2009 Nisan Anneleri buraya

Amin inşallah ikili taramayada 7 ytl fark ödeyecem,bazı hastanelerde 150-160 civarında diye duydum
sen sordunmu fiyatını.

güzel haberlerini bekliyoruz benimde randevuma daha 1 hafta var zaman hiç geçmiyor

Ben Geldim arkadaşlar.Dün Dr.Randevum vardı.Herşey yolundaymış bebişimde de bende de.Tahlil sonuçlarım da çok iyiymiş.Yalnız hatırlarsanız benim sat.24 hazirandı. ama dr.um 15 ağustosta tam 4 haftalık demişti.dün yani 15 eylülde 10 haftalık olmuş.Demekki kendini tamamlıcak bebişim heray regl tarihime göre öyle duymuştum.Babasıda duydu kalp atışlarımızı ben merak etmiyorum ama babamız hemen sordu cinsiyet ne zaman belli olur diye.15 ekimde geliceksiniz o zaman söylicem dedi.Benim bebişim çoğu bebişi geçti aceleci galiba.bu arada hiç kilo vermemişim aynıyım 58 kilodayım hala çok şaşırdım yani.ama benim bulantılarım 3-4 gündür geçti gibi çok hafifi darısı sizin başınıza.:CüvCüv:Hepinize sorunsuz hamilelikler dilerim arkadaşlar.

genelde 12. haftada yapıyolar diye biliyorum seninde az kalmış ikili taramaya.

bebeğin ense kalınlığını ölçüyolar,yani kısaca down sendromlu bebekleri daha erken dönemde saptamaya yarayan test (allah korusun bizi inşallah)

evet anne karnında müdahale ediliyo ama çok nadir görülüyo sanırım ben çevremde görmedim yani.

etlik doğum evine gidiyorum kızlar ama bilmiyorum..özele gidemem çok paradır ama bildiğiniz özel hastane ssk ya bakyorsa söylerseniz memnun olurum ama yüzde çok iistiyorlarsa gene gidemem

etlik doğum evine gidiyorum kızlar ama bilmiyorum..özele gidemem çok paradır ama bildiğiniz özel hastane ssk ya bakyorsa söylerseniz memnun olurum ama yüzde çok iistiyorlarsa gene gidemem

peki sana ikili test yapacaklar mı bebeklik bilgin var mı.....çünkü burda devlet hastaneleri ikili testi karşılamıyorlar onun için sordum.....

valla normal kan tahlillerine fark ödemiyorum, senin testi bilemem ama araştırmak lazım.

yanlış ahtırlamıyorsam geçen sene burdan bi arkadaş zekahi tahire giti devamlı ve ikili ve üçlüyü yaptıklarını söylemişdi ..paraan bahsetmedi demeki ödüyor..

hım kızlar bu arada doğru bende ilk bebeğimin testlerini zekai tahir burakta yaptırdım fark fln ödemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…