2009 Nisan Anneleri buraya

ben 62 kiloyla hamile kaldım şu an 63 kiloyum 1 kilo aldım.normal sanırım.ilk üç ay fazla kilo alımı olmaması.

merhabalar
Benim SAT 6 Temmuz doğumum 12 Nisan.Öyle mutluyum ki Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu.İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize..

selam arkadaşım dün yazıyı yazdıktan sonra yattım söylediğin bileklik eczanelerde satılıyor mu bugün dünden daha kötüyüm akşam olcak diye korkar oldum çubuk krakerde midemde acı bir su yapıyor hamilelik öncesi zatemn reflüm vardı anlıycan çok kötüyüm ama çok şükür ...bugünler geçer bilgin için sağol canım kendine iyi bak :1hug:

arkadaşlar karnı acıyan var mı benim karnımın sol tarafı acıyordu doktorum baktığında bebek sol tarafta demişti ama daha sonra bebek düz yatıyordu ama karnımda bir acı var aranızda böyle olan var mı ?

Bendede oldu ağrı benimde bebek solda ama geçti,miğde bulantılarımda hafifledi bence 2 hafta snra daha rahatlayacaksın.

valla geçen 2 hafta çok kötüydüm, şimdi iyiyim ,inşallah sorunlar biran önce biter .

canımsın bu bileklik eczanelerde satılıyor ..akapunktur yöntemi gibi bi etki yapıyor..krakar yemekten bende bıkmış durumdayım bazen leblebi yiyorum bazen elma işte.. reflüne gelince bende de reflü vardı bu yüzden ağır geçirdim galiba..fisfisfisyemeklerden 2 saat sonra sulandırıp gaviscon içiyorum o biraz iyi geliyor..dr.una sorup sende içebilirsin istersen ...a.s

bulantı yapıyor fazla içince bende o yüzden fazla içemiyorum ..ama dr..en az 2 lt.su içmen lazım dedi ..bol sulu elma kompostosu yapıp onu içiyorum arada .ne yicemi ne içeceğimi şaşırdım artık ben .

ya nisan annelerinin şu ruh hallerine baktımda herkesin ya hasta ya yorgun yada uyuşuk, aramzda hiç sağlam olan yok galiba..kaydirigubbakcemile3

hamile çok olunca insan yemekle ilgili bişeyde söyleyemiyor elmayı dediğime pişman oldum yaa gecenin bi saatinde hamişlerden biri açıp benim mesajda elmayı gördüyse :CüvCüv: Evinde de elma yoksa hadi kocam kalk bana elma al diye adamı rahatndan edecek :roflol:

eeeee o kadarcık olsun artık ..biraz elimize koz geçmişken canımız ne istiyosa aldıralım valla ....sositososito diğer zamanlarda bu kadar değerli değildim ben yaa.. bu gün bütün pazarı yüklemiş gelmiş benim kociş .. canın hangisini çekeceğini bilmediğim için ne varsa aldım deyooo..gerçi benim karşımda büyük market var sabah ezanı okununcaya kadar açık herşeyde var orda ..ama pazar tabii daha taze ve seçkin oluyo..:icecream:

april 16 ben de grip oldum yaaaa, bu sıcakta.ben de dr a sordum ateşin yükselmediği sürece bebişe bişiy olmaz dedi.minoset içebilirsin dediler ama henüz içmedim.bol bol c vitamini al dediler.her gün kocaman bir bardak taze meyve suyu içiyorum.ilaçsız iyileşmeye çalışıyorum.boğaz ağrım artarsa pztsi dr a gidicem.

april 23 bugün kontrolün varmış naptın canım?çok geçmiş olsun inşallah herşey yolundadır??????

salı günü kontrole gittim ben de .ikizlerimden birinin kesesi vardı sadece.artık ondan ümidimizi kestik.diğer bebişime o kadar şaşırdım ki anlatamam.geçen hafta pek birşeye benzemiyordu, bu hafta tomurcuk şeklinde kollarını bacaklarını gördük.artık bebişe benzemiş iyice.bu benim mi diye sormuşum şaşkınlıktan.hep beraber güldük :roflol:
önceleri pek bişiy anlamıyordum (bulantılarla hatırlatıyor sıpa kendini ama) artık içimde bebişimi taşıdığımı iyice anladım kızlar.hareket ettiğini görsem daha çok şaşırıcam galiba.kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah...

bebeğin sol tarafta isekızın olucak cnm kız solda erkek sağda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…