- 20 Ağustos 2008
- 4.105
- 668
canım ben sea band bileklik (bulantı önleyici )aldım sürekli takıyorum biraz hafifletiyor gibi .. benim özellikle sabah 8 de akşam 8 de çok bulanıyor.. biraz sonra iptal olurum .. bulantı olunca nefesim kesilcekmiş bayılcakmış gibi oluyorum ...çubuk kraker yiyorum zorla.. birde light yoğurttan hafif tuzlu ayran yapıp içiyorum ..iyi geliyor.. mide bulantısı sırasında tansiyon fazla düştüğü için bulantıyı tetikliyor.. sende dene canım bana iyi geliyor..a.s
selam arkadaşım dün yazıyı yazdıktan sonra yattım söylediğin bileklik eczanelerde satılıyor mu bugün dünden daha kötüyüm akşam olcak diye korkar oldum çubuk krakerde midemde acı bir su yapıyor hamilelik öncesi zatemn reflüm vardı anlıycan çok kötüyüm ama çok şükür ...bugünler geçer bilgin için sağol canım kendine iyi bak :1hug:
kız ,ilahi elfidecim elma dedinde canım elma çekti şimdi ..aşerme başlıyomu ne..???kaydirigubbakcemile3 bu gün eşim elma almış komposta yapayım diye hazımsızlığa çok iyi geliyo demişti DR.um..neyse birtane kalmıştı şimdi onu afiyetle bebişimle yiyoruz..cokacimcoookinşallah bulantıya da iyi gelir bakalım ..hafif hafif karışıyodu çünkü..
günde kaç litre su içiyorsunuz? içim dışım su oldu yaaa....
arkadaşlar karnı acıyan var mı benim karnımın sol tarafı acıyordu doktorum baktığında bebek sol tarafta demişti ama daha sonra bebek düz yatıyordu ama karnımda bir acı var aranızda böyle olan var mı ?