2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar Merhaba;
Öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik dönemi geçirmenizi diliyorum, Ben 17+4 günlük hamileyim, bir aksilik olmazda allah kısmet ederse şubat annesi olucam. Okuduğum kadarıyla aranızda nisa hastanesine giden arkadaşlar var, acaba hangi doktora gittiklerini ve memnun kalıp kalmadıklarını öğrenebilir miyim? bende Nisa hastanesine gidiyorum ve doktorumdan çok memnun değilim aynı hastanede farklı bir doktora gitmek istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler:CüvCüv: sevgiler;

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
ekim29-------------------------sat 29 haziran—mdt 6 nisan
sapphire-------------------------sat 30 haziran—mdt 6 nisan----- Nisa hastanesi---- Dr.Asiye Uzun
joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
gülemnur-----------------------sat ? temmuz – mdt 7 Nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan---Alsancakta Salim Şehirali
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan --- 29 mayıs üsküdar tıp merkezi
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
aliye83------------------------sat 3 temmuz – mdt 9 nisan --Bahçelievler medicak park Hst.--Dr Tülin Gürel kocatepeye
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
ınspire--------------------------sat ?? temmuz –mdt ?? nisan
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan-----100.yıl hastanesi---
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
özlem1979--------------------sat ? temmuz –mdt 11 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan --- özel gebze merkez hastanesi --- dr. cihangir ay
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan ---Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
prettybaby---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat14temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
bursasu--------------------------sat 18 temmuz - mdt 24 nisan----jimer k. d. has. Dr.Jale Gürlüler
sema.cık ------------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan --- Bursa Zübeyde hanım Hst. --Dr
eda_edanur----------------------sat 20 temmuz—mdt 26 nisan
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--- Bursa Medical Park –Dr. Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
tazefasülye----------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
avşarkızı38---------------------sat22 temmuz --- mdt ? nisan
pırıl-----------------------------sat 22 temmuz –mdt 29 nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???

Birde ; şu çatlaklarini önlemek için ne zaman kreme başlicaz.
Bilgisi olan varmi?

Ben 3 aylik tan sonra diye biliyorum. Sizler???????

Şirvacım yapı meselesi olduğunu bende çok duydum ama ben her ihtimale karşı hergün nivea bebek yağı sürüyorum. Bademli susamlısından. Normal badem yağı almıştım kokusuna tahammul edemedim. Bu güzel kokuyo, hemde vucudum nemlenmiş oluyo. Gögüslerimede sürüyorum. Benim inanılmaz bi genişlemem oldu, sanki 5 aylık gibi karnım. Oysa ben zayıfım, gazda yok içimde, sonuç olarak yapı meselesi bu iş sanırım..

selam kızlar aranızda istanbul avrupa yakasında özelliklede beşiktaş şişli mecidiyeköy civarında doktor tavsiye edebilecek olan varmı çünkü doktorumu değiştirmek istiyorum bir an önce

Canım bu işler kişiden kişiye değişir ama ben Şişlide Kadıoğlu Hastanesine gidiyorum. Tavsiye ederim, Oğuzhan bey de iyi birde bayan doktor var şu an ismini hatırlayamıyorum ama çok metettiler.

kızlar bana erken menepoz başlangıcı dendi bu ay adetim gecikti sizce şansım varmııdr test alıp yapmaya korkuyorum menopozdayken hamile kalabilirmiim acaba ne dersiniz

canım ümidini kaybetme bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım doktorum rahmi olan her kadının çoçuk şansı %50 diyo ben şuan hamileyim adetgördüğüm söylenemez ama yumurtlamışşın olmuş dedi doktor Allah isterse vermeyi her şekilde verir .bende nasipse 18 nisan annesiyim bebişim 9 haftalık Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım

Kızlar yemek keşfettiiimmmmm. Günlerdir süren açlığım sonucucokacimcoook
Belki bunuda yapamayacak kadar bulantısı olanlar olur ama hafif olanlar için tavsiye ederim. Domates soğan yağda kavurdum içine bi avuç prinç ekledim üstüne su, biraz haşlandı, kabak doğradım, 1 avuçta nohut ekledim, biraz tuz, birazda kuru nane. Kabaklar bişene kadar fokurdadı. Biştiğinde biraz lapaya benzeyen bi yiyecekti lakin 1 tencereyi 10 dakika içinde yedim, günler sonrakaydirigubbakcemile3 Ben ekşi sevdiğim için 1 çorba kaşığı limon suyuda eklemiştim. Son derece başarılı oldu.
Prinç tuttu midemi sanırım. Bunu patateslede deneyebilirsiniz bu arada...

Bu gibi teavsiyeleri olanlar yazın sizde birinden birini yiyebiliriz belki

arkadaşlar ben mi tembelim sizler beceriklimi ?
ben 1 aydan beri elimi hiç bir seye sürmüyorum.
yemek - temizlik - ütü - hiç bir şey evde olduğum zaman yatıyorum.
annem sağolsun geçen hafta gelip ütümü temizliğimi yaptı; hafta sonu kardeşim gelecek .
ben tembel tembel yatıyorum.
yemekte ne bulursan onu yiyorum. gerçi şu sıralar doğru beslendiğim söylenemez ama...
canım da hiç istemiyor zaten ...

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
ekim29-------------------------sat 29 haziran—mdt 6 nisan
sapphire-------------------------sat 30 haziran—mdt 6 nisan----- Nisa hastanesi---- Dr.Asiye Uzun
betül19--------------------------sat 30 haziran ----6 nisan --- Dr ziya kalem özel hastane
joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
gülemnur-----------------------sat ? temmuz – mdt 7 Nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan---Alsancakta Salim Şehirali
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan --- 29 mayıs üsküdar tıp merkezi
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
aliye83------------------------sat 3 temmuz – mdt 9 nisan --Bahçelievler medicak park Hst.--Dr Tülin Gürel kocatepeye
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
ınspire--------------------------sat ?? temmuz –mdt ?? nisan
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan-----100.yıl hastanesi---
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
özlem1979--------------------sat ? temmuz –mdt 11 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan --- özel gebze merkez hastanesi --- dr. cihangir ay
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan ---Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
prettybaby---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
zerran81-------------------------sat ?? temmuz – mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat14temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
bursasu--------------------------sat 18 temmuz - mdt 24 nisan----jimer k. d. has. Dr.Jale Gürlüler
sema.cık ------------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan --- Bursa Zübeyde hanım Hst. --Dr
eda_edanur----------------------sat 20 temmuz—mdt 26 nisan
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--- Bursa Medical Park –Dr. Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
tazefasülye----------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
avşarkızı38---------------------sat22 temmuz --- mdt ? nisan
pırıl-----------------------------sat 22 temmuz –mdt 29 nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???

yeni gelen arkadaşlar ekledim sizleri ; allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım bendede var tembellik. Eve gider gitmez yatmak uyumak istiyorum ama eşimin ailesi ile aynı evi paylaştığım için yapmakta zorlanıyorum.

Canım bendede var tembellik. Eve gider gitmez yatmak uyumak istiyorum ama eşimin ailesi ile aynı evi paylaştığım için yapmakta zorlanıyorum.

onlar şu dönem için biraz hoşgörülü olsunlar hayatım zor bi dönem geçiriyosun bende aynı apartmanda oturuyorum ama ne yemeğin kokusu bile bitiriyo beni onda hazır yiyorum valla gidip eve yatıyorum analayışlı oldular sağolsun bebişten sonra bişey yapıcak gücüm yok işte çok yoruluyorum

kızlar ben de nisan annesi olcam inşallah 6 nisan.pek takılamıyorum bu aralar .o nedenle henüz tanışamadık.ben 10+3 günlük hamileyim.3 gün önce doktora gittik öyle tatlıydı ki hareket ertmiyor mu bu dedi ablam o da kendini defalarca kaldırıp attı.sonra kollarını ve ayaklarını aşağılı yukarılı oynattı.çok mutlu oldum.doktor önce erkek dedi sonra şaka şaka dedi.bu konuda şaka olmaz 20 gün sonra söylerim dedi çok erken değil mi?herkese güzel hamişlikler...

arkadaşlar mide bulantım akşama doğru daha çok oluyor ama genelde sabah olur bende bir tuhaflık var herhalde akşam çok hafif şeyler yemeğe çalışıyorum fakat saat 5 gibi midem bi başlıyor akşam muhakkak çıkarıryorum ama herşeye rağmen hamilelik güzel.....

Malesef canım bu bulantılardan bende çok çekiyorum.Acaba ne zaman kurtulucaz.Ama benim sabah oluyo hçb,şey yemeden ve çok acı bi su çıkartıyorum akşam pek olmuyo.Ne yapalım annelik zor zanaat arkadaşlar böylelikle annelerimizin değerini anlıcaz işte.Hepinize bulantısız günler dilerim.kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar giremiyorum kaç gündür malum okullar açıldı kayıplar olmuş sanırım Allah hepsine sabır ihsan eylesin inşallah april 23 canım benim sanada geçmiş olsun iyisindir umarım şimdi

april 23 canım çok geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir.
ben bu gün DR a gittim arkadaşlar ..bebeğimin kalbini dinledim ..:ecrin_bebek: süper güzel bi duygu .. küçücük şeyden kocaman gümbür gümbür bi ses ..15mm olmuş bebeğim ..dr her şey çok normal dedi ..bayramdan sonraya randevu verdi ikili test için .. mide bulantılarımla hala başım dertte alıştım artık ..bu arada hafif tuzlu ayran bana çok iyi geliyor bi deneyin derim .. tansiyonumu biraz da olsa yükselttiği için kendimi biraz daha iyi hissttiriyo ..her saat tansiyon ölçmekten kafayı yicem zaten bu arada ..kafamçokkarıştı

merhaba kızlar dün doktora gittik bize göre 7 haftalık ama doktor 6+1 dedi kalp atışlarını duyduk 4.64mm daha 1 cm bile değil doktor bu bebek rahime geç düşmüş dedi o yüzden gelişimi geriden geliyormuş gibi görünüyormuş ama sonradan bu açığı kapatırmış. doktor 12 haftalık olunca gel dedi yani birbuçk ay çok uzun bir zamanmış gibi geliyor.

çok mide bulantılarım var sizinde var mı? henüz çıkarmadım ama çok zorlanıyorum. leblebi çok iyi geliyor mide bulantısına tavsiye ederim. valla hiç bişi yiyemiyorum yalnız arada canım et istiyo bide meyva için zorluyorum kendimi.
inşallah hepimiz kolay bir şekilde atlatırız bu dönemi

günaydın pırıl geçmiş olsun ilk haftalarda benim bebeğimd eküçüktü haftasına göre ama şimdilerde yakaladı merak etme allahın izniyle düzeliyor o,benimde bulantılarım var hiç iştahım yok ama hiç kusmadım bende böyle daha iyi ama kusmak beni mahveder etten yumurtadan nefret ediyorum en sevdiğim ikiliydi onlar ıyyyyy

kızlar bu sabah saat 5 sularında uyandım ve bir lavobo ihtiyacım vardı anşlatamam gittim yaptım geldim ama bu seferde karnımda acaip gaz sıkışması vardı o kadar çok acı çekdimki eşim bile uyandı...sonra kalkdım gezindim ..sonra uudum fakat sabah saat çaldıkdan sonra uyandım ve kendimi çok kötü hisediyorum bayılacak gibi geçer inşallah..uyusamı acabaa...sizdede oluyormu bu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…