yine miğdem bulanıyoooooooooooooo
hoşgeldin april23 merak ettim seni gerçekten umarım herşey yolundadır. dinleniyor musun? azaldı mı kanaman???
sağol evde yatıyorum c.tesiye kadar istirahat.kalktıkça az az pıhtı halinde kan geliyor.kanama değil ama minik pıhtılar.korkutuyo tabi.c.tesi kalp atışlarını duymak için hastaneye gideceğiz.zaman da geçmiyor inadına.
sağol evde yatıyorum c.tesiye kadar istirahat.kalktıkça az az pıhtı halinde kan geliyor.kanama değil ama minik pıhtılar.korkutuyo tabi.c.tesi kalp atışlarını duymak için hastaneye gideceğiz.zaman da geçmiyor inadına.
bende diyordum hiç duygusallığım yokdiye , dün akşam 1 saat ağladım. neden yok yani bişey olsa içim yanmıycak. gözlerim şişti resmen ama rahatladım baya ağlayınca sonra saat 9 da yattım sabaha kadar deliksiz uyumuşum. şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. bu arada bulantılarım yüzünden tam 3 kilo vermiş durumdayım resmen aç yaşıyorum. doktor randevum ekim 5 te bulantılar için doktora gitsem mi? arkadaşlarım gerek yok doktorda bişey yapamıcak diyor karasız kaldım.
Birde ; şu çatlaklarini önlemek için ne zaman kreme başlicaz.
Bilgisi olan varmi?
Ben 3 aylik tan sonra diye biliyorum. Sizler???????
mide bulantılarım var baş agrılarım bide sag ayagım hep kasıyor
her kokudan tiskiniyorum eve gidince yemek yapıyorum ama gelin görün tülbentlerle burnumu sarıyorum yemek pişerken balkonda oturuyorum her taraf havalanıyor v.s
doktorum 7 ile 11 haftalarda olur dedi 3.ayıma girince inşallah geçicek
59 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyum yiyemiyorum
istifra devamlı.............
izmirde oturanlar ilir balçova özel ilgiye gidiyorum
saime hanım var orda cok memnunum
bu kadar tatlı konuşan bilinçli anlatan her seyi 4/4 lük yapmaya calışan bir doktor
mide bulantılarım var baş agrılarım bide sag ayagım hep kasıyor
her kokudan tiskiniyorum eve gidince yemek yapıyorum ama gelin görün tülbentlerle burnumu sarıyorum yemek pişerken balkonda oturuyorum her taraf havalanıyor v.s
doktorum 7 ile 11 haftalarda olur dedi 3.ayıma girince inşallah geçicek
59 kiloyla hamile kaldım 60 kiloyum yiyemiyorum
istifra devamlı.............
izmirde oturanlar ilir balçova özel ilgiye gidiyorum
saime hanım var orda cok memnunum
bu kadar tatlı konuşan bilinçli anlatan her seyi 4/4 lük yapmaya calışan bir doktor