- 22 Ağustos 2008
- 965
- 0
kızlar bu sabah saat 5 sularında uyandım ve bir lavobo ihtiyacım vardı anşlatamam gittim yaptım geldim ama bu seferde karnımda acaip gaz sıkışması vardı o kadar çok acı çekdimki eşim bile uyandı...sonra kalkdım gezindim ..sonra uudum fakat sabah saat çaldıkdan sonra uyandım ve kendimi çok kötü hisediyorum bayılacak gibi geçer inşallah..uyusamı acabaa...sizdede oluyormu bu yaaa
kızlar bu sabah saat 5 sularında uyandım ve bir lavobo ihtiyacım vardı anşlatamam gittim yaptım geldim ama bu seferde karnımda acaip gaz sıkışması vardı o kadar çok acı çekdimki eşim bile uyandı...sonra kalkdım gezindim ..sonra uudum fakat sabah saat çaldıkdan sonra uyandım ve kendimi çok kötü hisediyorum bayılacak gibi geçer inşallah..uyusamı acabaa...sizdede oluyormu bu yaaa
ilk dr verdi ama ben dr değiştirdim o da gerek yok dedi progestan yıllardır kullanılan pek de etkisi olmayan bir ilaçmış.şaşırdım ben de hemen araştırdım adam haklıymışşş.
Aynen canım bendede o korku var :çok üzgünüm:valla arkadaşlar kusmayı falan geçtim yani ben şimdiden doğumu düşünmeye başladım o kadar korkuyorumki küçükken türk filmlerinde görürdüm sahneleri kadın sanki kesiyolamış gibi bas bas bağırır bi yaşlı teyze kaynar su ister :roflol: valla ama internetten doğum videoları izledim doğururken afedersiniz kıçını yırtarak bağırmak Türkler'e has bişey heralde çünkü izledğim tüm doğumlar yabancı kadınlardı ve hiçbiride bağırmıyordu yanlızca ıkınıyorlardı.geçen gün tahlilerimi yaptırmaya gittim 1 tüp kan aldılar bakamadım bile nasıl tırstım ah şu doğum ahhh:dilcikar:
herkese günaydınlarr.. Nidsan anneleri olarak hepimiz tatsız günler yaşıyoruz anlaşılan. Dün akşam eşimle çamlıcaya çıktık yanımızdan 5 kişilik bir grup geçti hepsinin elinde sigara dumanları ağzıma girdi resmen bir anda miğde bulantısı ve tajhmin ettiğiniz sonucu yaşadım. Eşimde çıkarttı paketini kırdı allah belasını versin bu sigaranın diyor . :d neyse hayırsız görünen bir olay hayırlı sonuçlara kavuşturur inşallah eşimde sigarayı bırakma kararı aldı. Bu arada ben hamilelik ilerledikçe bulantı problemini daha yoğun yaşamaya başladım özellikle akşamları . Allah sabır versin hepimize bebişlerimiz sağlıklı olsun önemli olan o bugünler geçici. Herkese bulantısız güzell bir gün diliyorum.
canim nerde oturuyosun ?
çamlicaya çiktik deyince bana yakinsin anlaşilan ....
Ben ünalanda oturuyorum.....
Bu arada hangi hastaneye gidiyosun - dr. Ismi?
Bunlarida vermemişsin . ...
canım ben ümraniyede oturuyorum. çarşıda baya yakınız kız :dance: Ben hospitalyum a gidiyorum. Eski adı çamlıca ömür. Ferda hanım doktorum. Pek memnun sayılmam yani normal. çalıştığım için evime ya da işime yakın bi yer olması lazım o yüzden orayı tercih ettim.