2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu sabah saat 5 sularında uyandım ve bir lavobo ihtiyacım vardı anşlatamam gittim yaptım geldim ama bu seferde karnımda acaip gaz sıkışması vardı o kadar çok acı çekdimki eşim bile uyandı...sonra kalkdım gezindim ..sonra uudum fakat sabah saat çaldıkdan sonra uyandım ve kendimi çok kötü hisediyorum bayılacak gibi geçer inşallah..uyusamı acabaa...sizdede oluyormu bu yaaa

Canım günaydın. Bende bu sabah 4 te lavabo ihtiyacım oldu. Gebe kalmadan önce çıkmazdım hiç lavaboya. Sanırım bebeğimiz sıkıştırıyomuş idrar torbamızı...sonra kasıklarımda ağrı oldu bir müddet uyuyamadım. Sabahta 7 de kalktım. ama çok uykum var...

kızlar bu sabah saat 5 sularında uyandım ve bir lavobo ihtiyacım vardı anşlatamam gittim yaptım geldim ama bu seferde karnımda acaip gaz sıkışması vardı o kadar çok acı çekdimki eşim bile uyandı...sonra kalkdım gezindim ..sonra uudum fakat sabah saat çaldıkdan sonra uyandım ve kendimi çok kötü hisediyorum bayılacak gibi geçer inşallah..uyusamı acabaa...sizdede oluyormu bu yaaa

bebeklik günaydın merak etme bunlar olağan şeyler bendede oluyor kasıklarımda ağrı göbeğim öyle şişiyorki derim çatlıcakmış gibi hissediyorum gaz sorunu bende de var ve de işteyim yani bende o konuda çekiyorum sancı yapıyor uyumaya çalış ben evde olsam yani cumartesileri evde oluyorum karnımın açlığından saat 7-8 gibi kalkıyorum öğlene kadar vakit geçiyorum öğle yemeğinide yiyip bi yatıyorum öylede uykum geliyoki tatlı tatlı sende öyle yap öğlen uyu endişelenme tamammı herkese olan şeyler bunlar:CüvCüv:

Kızlar bende 5:30 da kalktım aynen sizin gibi tuvalete koştum ama gaz sancısı uyutmadı birkaçkez gittim tuvalete sonunda çıkardım ama uykusuz kaldım yine.şimdide işteyim.Ayrıca her sabah düzenli olarak istifra ediyorum hem evde hem işte açkarna.Zaten o acı sıvıyı çıkartamazsam bütün gün kusuyorum.daha sonra bişeyler yiyebiliyorum.Bu arada pazartesi doktor randevum var çok heyecanlıyom kalp atışlarını ilkkez duyucam bugün 8.haftamız doluyo.hepinize bulantısız günler dilerim.

kızlar çok saolun şimdi kalkdım biraz uyuyamadım ama uzandım iyi oldum gibi ama var üzerimde bugün bişilik..neyse kalkdım bişi yiyesim yok ama peynir ekmek ve süt ısıttım onları yiyorum şuan..bende pek doğru beslenemiyorum bugünlerde ..hakımızda hayırlısı kızlar..

Günaydin güzel hamişler;

anlaşilan bu gece hiç birimiz doğru düzgün uyuyamamiş,
lavoba nöbetleri hepimizde var;
ben nerdeyse 1 saat te bir tuvalete gidiyorum.

Birde cumartesi gününden beri hergün istifra ediyodum. Dün etmedin.
Edince bir dert; etmeyince ; ne sorunlu insanlar olduk biz böyle;
herşeyde bir şey ariyoruz.....

Bu arada ben bugün 8 haftaya giriyorum.
öyle böyle geçti 1 ay ;

daha önümüzde koca 8 ay daha var;
inşaallah allahin izniyle onuda atlacağiz hep birlikte.....

April 23 ten haberi olan varmi?
Nasil oldu acaba? Inşaallah herşey yolundadir.
Allahin sen tüm bebişleri koru

valla arkadaşlar kusmayı falan geçtim yani ben şimdiden doğumu düşünmeye başladım o kadar korkuyorumki küçükken türk filmlerinde görürdüm sahneleri kadın sanki kesiyolamış gibi bas bas bağırır bi yaşlı teyze kaynar su ister :roflol: valla ama internetten doğum videoları izledim doğururken afedersiniz kıçını yırtarak bağırmak Türkler'e has bişey heralde çünkü izledğim tüm doğumlar yabancı kadınlardı ve hiçbiride bağırmıyordu yanlızca ıkınıyorlardı.geçen gün tahlilerimi yaptırmaya gittim 1 tüp kan aldılar bakamadım bile nasıl tırstım ah şu doğum ahhh:dilcikar:

Şirvancım günaydın .İkimizde 8. haftamızı dolduruyoruz bugün galiba.Senden bişey rica edicem bu üçüncü kez isteyişim ama lütfen bende eklemek istiyorum bu alttaki bebek haftası gösteren tablolardan .oluşturuyorum o sitelerde ama buraya nasıl eklicem bilemiyorum.Eminim sen yardımcı olursun.Teşekkürler şimdiden.

ilk dr verdi ama ben dr değiştirdim o da gerek yok dedi progestan yıllardır kullanılan pek de etkisi olmayan bir ilaçmış.şaşırdım ben de hemen araştırdım adam haklıymışşş.

APRIL gunaydin,

cok gecmis olsun girememistim 2 gundur yeni okudum basina gelenleri umarim simdi iyisinidir. belki hatirlarsiniz benim de lekelenmem olmusto o zaman dr um igne vermisti 5 gun bitince de simdi vaginal jel kullaniyorum.. bende sormustum progestani o zaman demisti hicbir faydasi yok die en etkilisi ignedir demisti.. umarim biran once duzelirsin ..

valla arkadaşlar kusmayı falan geçtim yani ben şimdiden doğumu düşünmeye başladım o kadar korkuyorumki küçükken türk filmlerinde görürdüm sahneleri kadın sanki kesiyolamış gibi bas bas bağırır bi yaşlı teyze kaynar su ister :roflol: valla ama internetten doğum videoları izledim doğururken afedersiniz kıçını yırtarak bağırmak Türkler'e has bişey heralde çünkü izledğim tüm doğumlar yabancı kadınlardı ve hiçbiride bağırmıyordu yanlızca ıkınıyorlardı.geçen gün tahlilerimi yaptırmaya gittim 1 tüp kan aldılar bakamadım bile nasıl tırstım ah şu doğum ahhh:dilcikar:
Aynen canım bendede o korku var :çok üzgünüm:

ben şu an progestan kullanıyorum bendede kahverengi leke ve pıhtı gelmişti doktor bunu verdi kullanmaya başladıktan sonra hiçbişewyim kalmadı Allah a şükür

ben proluton depot iğne kullanıyorum ama son gülerdde bulamıyoruz sıkıntı varmış yaa şöyle yazılara genel bakınca millet hep haplı iğneli nedir bu kanamalr düşük tehlikeleri normak seğredipte hersey yolunda diyen neden az canm sıkıldı şimdi

herkese günaydınlarr.. nidsan anneleri olarak hepimiz tatsız günler yaşıyoruz anlaşılan. dün akşam eşimle çamlıcaya çıktık yanımızdan 5 kişilik bir grup geçti hepsinin elinde sigara dumanları ağzıma girdi resmen bir anda miğde bulantısı ve tajhmin ettiğiniz sonucu yaşadım. eşimde çıkarttı paketini kırdı allah belasını versin bu sigaranın diyor . :KK70: neyse hayırsız görünen bir olay hayırlı sonuçlara kavuşturur inşallah eşimde sigarayı bırakma kararı aldı. bu arada ben hamilelik ilerledikçe bulantı problemini daha yoğun yaşamaya başladım özellikle akşamları . allah sabır versin hepimize bebişlerimiz sağlıklı olsun önemli olan o bugünler geçici. herkese bulantısız güzell bir gün diliyorum.

bana hamile kalmadan önce hep erkek çocuğum olcakmış gibi geliyordu herkes kız olcak demeye başladı tahmin etmek zor inşallah sağlıklı olurlar hepimizin bebişleri

herkese günaydınlarr.. Nidsan anneleri olarak hepimiz tatsız günler yaşıyoruz anlaşılan. Dün akşam eşimle çamlıcaya çıktık yanımızdan 5 kişilik bir grup geçti hepsinin elinde sigara dumanları ağzıma girdi resmen bir anda miğde bulantısı ve tajhmin ettiğiniz sonucu yaşadım. Eşimde çıkarttı paketini kırdı allah belasını versin bu sigaranın diyor . :d neyse hayırsız görünen bir olay hayırlı sonuçlara kavuşturur inşallah eşimde sigarayı bırakma kararı aldı. Bu arada ben hamilelik ilerledikçe bulantı problemini daha yoğun yaşamaya başladım özellikle akşamları . Allah sabır versin hepimize bebişlerimiz sağlıklı olsun önemli olan o bugünler geçici. Herkese bulantısız güzell bir gün diliyorum.

canim nerde oturuyosun ?
çamlicaya çiktik deyince bana yakinsin anlaşilan ....
Ben ünalanda oturuyorum.....

Bu arada hangi hastaneye gidiyosun - dr. Ismi?
Bunlarida vermemişsin . ...

canim nerde oturuyosun ?
çamlicaya çiktik deyince bana yakinsin anlaşilan ....
Ben ünalanda oturuyorum.....

Bu arada hangi hastaneye gidiyosun - dr. Ismi?
Bunlarida vermemişsin . ...

canım ben ümraniyede oturuyorum. çarşıda baya yakınız kız :dance: ben hospitalyum a gidiyorum. eski adı çamlıca ömür. ferda hanım doktorum. pek memnun sayılmam yani normal. çalıştığım için evime ya da işime yakın bi yer olması lazım o yüzden orayı tercih ettim.

Bu arada bende oğlum olacağını hissediyorum ısrarla.8 yaşında bir kızım var.Eşimde sen öyle istediğin için öyle hissettiğini sanıyosun diyo kızdırıyo beni.Bakıcaz artık.

canım ben ümraniyede oturuyorum. çarşıda baya yakınız kız :dance: Ben hospitalyum a gidiyorum. Eski adı çamlıca ömür. Ferda hanım doktorum. Pek memnun sayılmam yani normal. çalıştığım için evime ya da işime yakın bi yer olması lazım o yüzden orayı tercih ettim.

benim arkadaşim erdem hastanesinde doğum yapti; hatta doğum esnasinda ordaydim. Ilgili ve temiz bir hastane geldi bana;
doğumhane -hasta odasi- bebek odasi ayni katta hoşuma gitmişti;
doktorun adini bilmiyorum. Ama tatli bir hanimdi.

Ben şuan medicalparka gidiyorum ,gerçi doktorumla ilgili bir problemin yok ama bir ara erdem hast. Gidip muayene olmak istiyorum.
Bende kararsizim anlicağim.

X