2009 Nisan Anneleri buraya

canım ben ilk kontrolüme hakkı tekkeşin e gittim
biraz mecburiyetten oldu zübeydehanıma erken gitmek gerekiyor ben geç kaldığım için mecburen ona muayene oldum yani.
ama ikinci kontrolüm için ismail küçükerdoğana gidicem.
oda zübeydehanım da. arkadaşım çok memnun kalmış.
netten de araştırdım herkes çok memnun.

sen kime gidiyosun

ben hayat hastanesinde nigar hanıma gidiyorum şu an medical murat aslanada gittim pek memnun kalmadım

aslında ben zibeydehanımda sühendan benderli ye gitmek istiyorum ama onun için sabah 6da hastanede olmam lazım. çok hastası var ve harika bi doktor. ilerleyen aylarda o kadar erken saatlerden akşama kadar hastane yorabilir diye gitmek istemedim.
eğer göze alabilirsen tavsiye ederim. ki türkiyede yılın doktoru falan seçildi.
hastanede olduğu günleri zübeydehanımın internet sitesinden bulabilirsin.

kızlar size biraz özel bişey sorucam.
7 haftalık benim bebişim. bu dönemlerde cinsel isteksizliğim hat safhada
aynı sorunu yaşayanlar varmı
yani hamileliktenmi merak ettim.

aslında ben zibeydehanımda sühendan benderli ye gitmek istiyorum ama onun için sabah 6da hastanede olmam lazım. çok hastası var ve harika bi doktor. ilerleyen aylarda o kadar erken saatlerden akşama kadar hastane yorabilir diye gitmek istemedim.
eğer göze alabilirsen tavsiye ederim. ki türkiyede yılın doktoru falan seçildi.
hastanede olduğu günleri zübeydehanımın internet sitesinden bulabilirsin.

canım ben çalıştığım için ve gemlikte oturduğum için o kadar doktorla uğraşamıyorum sıra falan özele gidiyorum o yüzden medikalde gittim murat aslandan pek memnun kalmadım ahmet yılmaz varmış orda ona gitmeyi düşünüyorum herkes çok metediyo onuda

canım ben çalıştığım için ve gemlikte oturduğum için o kadar doktorla uğraşamıyorum sıra falan özele gidiyorum o yüzden medikalde gittim murat aslandan pek memnun kalmadım ahmet yılmaz varmış orda ona gitmeyi düşünüyorum herkes çok metediyo onuda

bende çalışıyorum. dediğin gibi çalışırken zor oluyor doktor peşinden koşmak.

sema cinsen isteksizliğin yorgunluğun ve bulantılarla alakalı olabilirmi? bende eskisi gibideğilim. hep uyumak istiyorum. ama bence ilk aylar için normal. problem etme düzelir.

herkese merhabalar nisan anneleri... kızlar sanırım benim şikayetim hepinizinkinden farklı. bulantı falan biraz azaldı ama benim sol bacağımın yanı çok fena karıncalanıyor, uyuşuyor ve uyurken kramp giriyor. çok acıyor kızlar ya :çok üzgünüm: dr.uma söledim, maden suyu içmemi söyledi. içeceğim de benimle aynı durumda olan var mı kızlar??

kızlar günaydın dün kırmızı bir kanamayla güne başladım.pıhtılı kan geliyordu.hemen hastaneye gittik.bebeğe bakıldı göremediler!!!beni hastaneye yatırdılar.:KK43:(1-2 saat öylece yattım sonra orada yatmak istemediğimden kalkıp başka dr.a gittik.dr bebeği gördü,ilk görüntüsünü aldık.kalp atışı için c.tesi tekrar gideceğim.bu arada pıhtılı kanama az da olsa devam ediyor.:KK43:( çok üzülüyorum.sizce yaşama ihtimali var mı???

canım sıkma canını. yaşayacağı varsa yaşıyor canım. benim 2 teyzem var. bi tanesi doğum yapana kadar kanama yaşamış, çocuğu çok sağlıklı doğmuş. bir diğer akıllı teyzem ise çocuğu istemiyor die antibiyotik içmiş düşsün die :eek:klava: tabii bundan 30 yıl önce oluyor bu. neyse çok çok yoğun kanama gelmiş. hatta af edersin pıhtı değil parça halinde. işte o bebek şu anda 2 çocuk babası ve sağlıklı bir erkek :dance: bu yüzden canım kötü düşünmemeye çalış ama tabii lütfen kendine bu süre içinde çooooooooook dikkat et. geçmiş olsun.

sema cinsen isteksizliğin yorgunluğun ve bulantılarla alakalı olabilirmi? bende eskisi gibideğilim. hep uyumak istiyorum. ama bence ilk aylar için normal. problem etme düzelir.

evet eve gittiğim gibi uyumak istiyorum.
bide burnum hassaslaştı. her kokudan tiksinir oldum. eşim sigara içtikten sonra yüzünü ellerini dişlerini fırçalamasına rağmen hala kokuyor gibime geliyor. yatağımızın yanında bi şişe kolonya ile yatmaya başladı. kaydirigubbakcemile3

evet eve gittiğim gibi uyumak istiyorum.
bide burnum hassaslaştı. her kokudan tiksinir oldum. eşim sigara içtikten sonra yüzünü ellerini dişlerini fırçalamasına rağmen hala kokuyor gibime geliyor. yatağımızın yanında bi şişe kolonya ile yatmaya başladı. kaydirigubbakcemile3

Canım bende senin gibiyim. Kokulara karşı aşırı duyarlıyım. Hamile olmadan önce sigara kullanıyordum bende ama şimdi kokusundan midem bulanıyor(inşallah bir daha başlamam) Eşimde kullanıyor ama ona da bıraktırcam:1hug:

Canım bende senin gibiyim. Kokulara karşı aşırı duyarlıyım. Hamile olmadan önce sigara kullanıyordum bende ama şimdi kokusundan midem bulanıyor(inşallah bir daha başlamam) Eşimde kullanıyor ama ona da bıraktırcam:1hug:

inşallah bende başlamam bidaha
eşime bıraktıramıyorum. her sigaradan sonra neredeyse yıkanıyo yanımda oturmak için ama bu eziyete katlanıyo da sigarayı bırakayım demiyo :sm_confused::dance:

Ben sigarayı nasıl bırakacağımı düşünüyordum canım. Ama öyle tiksindim ki hiç zorlanmadım. bu hafta başı dr. gittiğimde doktoruma sordum. hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım sigarayı dedim.. öncekiler etki etmez, şimdi içersen etkiler dedi. İnşallah bir daha başlamayız canım :)

arkadaşlar merhabalar.hepinize hayırlı ramazanlar.ben hiç su içemiyorum zehir gibi geliyor.aşırı mide bulantılarım yok ama canım hiç bişey yemek istemiyor.bir de tükrük salgımda çok artış var.çok kötü durumdayım dakkada banyoya gidiyorum .ne yaptıysam azalmadı.aranızda böyle olan var mı?

kızlar bende sigara kullanıyordum. ama bulantılar sayesinde bende şu an aşırı tiksiniyorum. ve ben o sigarayı nasıl içmişim diye düşünüyorum. inşallah hepimiz bir daha başlamayız. sema dediğin gibi eşim sigara içip yattığında fırçalama filan fayda etmiyor. şimdi bide gargara alıcam diyor. kullansın bakalım faydası olursa sizde eşlerinize kullandırırsınız. :KK70:

kızlar günaydın dün kırmızı bir kanamayla güne başladım.pıhtılı kan geliyordu.hemen hastaneye gittik.bebeğe bakıldı göremediler!!!beni hastaneye yatırdılar.:KK43:(1-2 saat öylece yattım sonra orada yatmak istemediğimden kalkıp başka dr.a gittik.dr bebeği gördü,ilk görüntüsünü aldık.kalp atışı için c.tesi tekrar gideceğim.bu arada pıhtılı kanama az da olsa devam ediyor.:KK43:( çok üzülüyorum.sizce yaşama ihtimali var mı???

canım çok geçmiş olsun;
yat dinlen biraz ; doktorun kötü bir şey demediyse sıkma canını;
moralini yüksek tutlki , meleğinde iyi olsun.
tüm dualarımız seninle olsun. ...

allah annelerin kucaklarını boş bırakmasın .:nazar:

Bende öyle diyorum şimdi eda. Nasıl içmişim ben bu sigarayı.. Sen dene gargarayı eşinde, benim eşimede bırakacağı zamana kadar bende denerim:KK70:

APRİL23 moralini kesinlikle bozma. Yat dinlen bi arkadaşımda aynı senin gibiydi 2 haftadır yatıyo ve düzeldi bebeğin durumu. Bide dr.unu iyi seç, bu tarz hassas durumlarda dr. ve hastane çok önemli. Günde 8 bardak su içmeliyiz, sende sıvı tüket bol bol ve moralini bozmaaaaaaa..... herşey düzelicek canımkaydirigubbakcemile5

Grip oldum beeennn:KK43: Bu bebek için tehlike yaratır mı bilen var mııı? Korkuyorum çok. Hiçbi ilaç içemiyorum napıcağımı şaşırdım. Dr.a da ulaşamıyorum:KK43: Abuk subuk bişey kaynattım limonlu boğazım için içiyorum.Offfffff-tatlicadiarzu-

X