- 12 Mayıs 2007
- 25
- 0
günaydın hamişler,hihoyyyt
birkaç gündür giremiyordum nete ne kadar ilerlemişsiniz
yeni hamişler gelmişkaydirigubbakcemile3
bende de berbat bir mide bulantısı var,gerçi şuan hayatımın her anlamda en berbat anları diyebilirim
işyerinde ciddi probler yaşadım ve istifa ettim,oysa dayanabildiğim noktaya kadar dayanıp doğum parasını almak istiyordum,hala bitiremediğimiz borçlarımız var ve bende şimdi işi bırakıcam,yani çok zor bir döneme girmek üzereyim,bebişim bana pek uğur getirmiycek galiba,gerçi o sağlıklı bir şekilde gelsinde herşey nasıl olsa yoluna girer,bu arada 8+2 olmuşum,
doktor herhangi bir problem gözükmüyor dedi
gerçi doktorun çok yoğun bir anına denk geldik ve doğru düzgün ilgilenmedi bile
zübeyde hanımın doktoru-sühendan benderli
haftaya tekrar kontrole gidicem,eğer yine aynı şey olursa değiştirmeyi düşünüyorum
bursalı arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?
birkaç gündür giremiyordum nete ne kadar ilerlemişsiniz
yeni hamişler gelmişkaydirigubbakcemile3
bende de berbat bir mide bulantısı var,gerçi şuan hayatımın her anlamda en berbat anları diyebilirim
işyerinde ciddi probler yaşadım ve istifa ettim,oysa dayanabildiğim noktaya kadar dayanıp doğum parasını almak istiyordum,hala bitiremediğimiz borçlarımız var ve bende şimdi işi bırakıcam,yani çok zor bir döneme girmek üzereyim,bebişim bana pek uğur getirmiycek galiba,gerçi o sağlıklı bir şekilde gelsinde herşey nasıl olsa yoluna girer,bu arada 8+2 olmuşum,
doktor herhangi bir problem gözükmüyor dedi
gerçi doktorun çok yoğun bir anına denk geldik ve doğru düzgün ilgilenmedi bile
zübeyde hanımın doktoru-sühendan benderli
haftaya tekrar kontrole gidicem,eğer yine aynı şey olursa değiştirmeyi düşünüyorum
bursalı arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?