2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada doktordan vitamin istedim vermedi;
1 ay sonra başlıcaz dedi; folicplus içmeye devam .....
ama çok ısrar edince elevit diye bir vitamin yazdı,
fakat kendini çok kötü hissettiğinde günde 1 tane iç dedi.
sonraki randevumuz 1 ay sonra,
çok uzun bir süre

bende elevit kullanıyorum yanınada folic plus verdi
24 haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş.
ilk gittiğim dokto Hakkı Tekkeşin di
ama değiştirmek istiyorum.
bi arkadaşım İsmail Küçükerdoğanı çok övdü. sitede de baktım çok memnun olan var.
ben 6,5 haftalığım ama kalp atışı falan demedi doktorum. 10 haftalıkken gel canlımı değilmi bakarız dedi. :bbo:

bende elevit kullanıyorum yanınada folic plus verdi
24 haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş.
ilk gittiğim dokto Hakkı Tekkeşin di
ama değiştirmek istiyorum.
bi arkadaşım İsmail Küçükerdoğanı çok övdü. sitede de baktım çok memnun olan var.
ben 6,5 haftalığım ama kalp atışı falan demedi doktorum. 10 haftalıkken gel canlımı değilmi bakarız dedi. :bbo:

CANIM BANA VERMEDİ, BEN ZORLA ALDIM VİTAMİNİ;
HER DOKTOR FARKLI İŞTE (HER YİĞİDİN FARKI YOĞURT YİYİŞİ VAR MİSALİ)
BENDE SENİN GİYİM 7 HAFTALIK KALP ATIŞLARINI VAR DEDİ;

DOKTORDAN MENNUN DEĞLSEN DEĞİŞTİR, GÜZELİM, BU KONUDA GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ; KAFANA TAKILAN HER SORUYU RAHATLIKLA SORMAM GEREKİYOR.
:nazar:

Tunaydin Bayanlar..

bende bulantisiz gunler diliyorum hepinize :) hafta sonu baya ilerlemis formumuz benim gibi calismayanlar geri kaliyor tabi muhabbetten.. :) Benim de 2. kontrolum carsamba gunu merakla bekliyorum..

Bu arada bende 28 yasindayim kismet olursa 2. bebegim olacak bir de kizim var aralikta 3 yasina basacak. Cok seviyor bebekleri duydugundan beri erkek bebegimiz erkek deyip duruyor :) herseyin hayirlisi..

Sanirim bircogunuz haberdardir ben yine de paylasman istedim cok faydali bir site hafta hafta tum gelismeleri takip edebilirsiniz kendinizle ilgili.. [

herkese sevgilerr

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar şu an işteyim ve kasıklarımda çok ağrı var çok korkuyorum ya herşeyi kötüyemi yormak lazım sizce ne olabilir ilk bebeğim ondan bilgisizim özellikle sol tarafım ağrıyo yasenağlama

hemen endişenip kötü düşünme bence sakin olmaya çalış ne kadarlık hamilesin bilmiyorum ama bence kötü düşünce kötü şeyler getirir sakin ol meraklanma bişicik yoktur

bende allah izin verirse nisan annesi olacağım sat 22 temmuz tdt 29 nisan benim doğum tarihim 24nisan evlilik yıldönümümüz 9 nisan ne varsa nisanda olacak anlaşılan

hamişler nerdesizzzzzzzzzz
kimse yokmuuuuuuuuuuuuu?????????

ben yanlız kaldım burda; pardon biz demem gerekir. :)))))
alınır sonra benim bıcırık.

şirvan ya listede gördüm acem kızına nolduda acı kayıp yazmışsınız ben duymadım ona ne olduki

merhaba
bende 10haftalık hamileyim:CüvCüv: sat 30haziran mdt 6nisanyerimseniben
kontroller için nisa hastanesi dr.asiye uzun'a gidiyorum.

şirvan ya listede gördüm acem kızına nolduda acı kayıp yazmışsınız ben duymadım ona ne olduki

düşük yapmış, bitanem ;
bizimkilerde listeden hiç silmemiş, böyle devam ediyor işte
allah o acıyı listedeki diğer kişilere göstermemesi dileğiyle.....:nazar:

Cumaretesi 2.kontrolüm vardı;
hersey yolunda dedi doktorum.

kalp atışlarını gördük.
bizim bıcırık 7,48 mm olmuş teyzeleri ; ultrasyon kağıdında da 6+4 günlük . 15 nisan doğum tarihi gibi gözüküyor.

int. hesapladığımda 25 nisan doğum tarihimdi; benim hesaplammaa görede 7+1 günlüktü;
anlamadım .......

aman boşver dedşm. sağlıklı olsun da ha 1 gün sonra ha 1 gün önce ......
ama genede paylaşmak istedim .
Dün çok kötüydüm, paso yattım. istihra ettim. Berbattı; bugünde korktum öyle olucam diye; ama iyiyim. ve işteyim.

bebişini duymak ne güzelll.biz daha göremedik.c.tesi gitmiştim gördü dr ama kalp atışını duyamadı.çok küçükmüş dediği kadarıyla.çarşamba yine randevumuz var.çok tedirginimm :çok üzgünüm:

benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn....benimde 1 temmuz 2008 sat...doğum tarihide 1 nisan 2009 allah izin verirse hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza:)

cnm hoşgeldin yalnız merak ettim benim sat 25 haziran mdt 1 nisan senin nasıl oluyo anlayamadımfisfisfis

slm arkadaşlar.kaç gündür giremiyorum kk ya..belki hatırlayanlarınız vardır aranızda bende aşırı mide bulantısı oluyodu..tabii hiç bişey yemeyince tansiyonum yerlere düştü...:bbo:2 gece hastanede kaldım serumla biraz kendime geldim .bebeğim iyi çok şükür ..bu arada hastanenin kliması çarpmış beni sinüzitim azdı dün geceden beri beynim ve gözüm çıkacak gibi ağrıo..sanki derdim yetmezmiş gibi bide bu çıktı başıma ..inanın hamileliğimin tadını bile şöyle çıkaramadım ..2 kilo verdim bu arada sanki çok kiloluymuş gibi ..buda beni sarstı ..inşallah daha başka şeyler olmaz ..ilaç ta kullanmıyorum baş ağrısı için altarnatif tıptan bilgisi olan varmı acaba kızlar ..:uhm:nane yağıyla ovdum biraz ama yine de beynim zonklamakla inat ediyo ..üst çeneme bile vuruyo ..
bu arada bebeğine kaybeden arkadaşımıza acem kızına çok geçmiş olsun ALLAH birdaha bu acıyı yaşatmasın ..:çok üzgünüm:

bebişini duymak ne güzelll.biz daha göremedik.c.tesi gitmiştim gördü dr ama kalp atışını duyamadı.çok küçükmüş dediği kadarıyla.çarşamba yine randevumuz var.çok tedirginimm :çok üzgünüm:

sıkma acını güzel hamiş,
sen moralini yüksek tutki, meleğinde rahatlıkla büyüsün .

bende ilk kontrola gittiğimde yoktu; 15 gün sonra gel demişti.
ne kadar uzun gelmişti süre ;

allahın izniyle kalp atışlarını görürsün ; ilerleyen zamanlarda ellerini kollarını ;
8 ay sonrada mıncıklarız inşallahhhhhh :nazar:

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
ekim29-------------------------sat 29 haziaran—mdt 6 nisan
sapphire-------------------------sat 30 haziaran—mdt 6 nisan----- Nisa hastanesi---- Dr.Asiye Uzun
joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
gülemnur-----------------------sat ? temmuz – mdt 7 Nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
aliye83------------------------sat 3 temmuz – mdt 9 nisan --Bahçelievler medicak park Hst.--Dr Tülin Gürel kocatepeye
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan-----100.yıl hastanesi---
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan --- özel gebze merkez hastanesi --- dr. cihangir ay
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan ---Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
prettybaby---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat14temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
bursasu--------------------------sat 18 temmuz - mdt 24 nisan----jimer k. d. has. dr.Jale Gürlüler
sema.cık ------------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--- Bursa Medical Park Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
tazefasülye----------------------sat ?? temmuz – mdt 28 nisan
avşarkızı38---------------------sat22 temmuz --- mdt ? nisan
pırıl-----------------------------sat 22 temmuz –mdt 29 nisan

giznur çok geçmiş olsun.bi daha da olmasın inş.

teşekkür ederim canım .kimse yaşamasın bu durumu ..inanın hastanede yatarken vakit geçmiyor.bu arada SEA BAND aldım arkadaşlar..çok midesi bulananlar için ..ben 2 tane aldım iki bileğimede takıyorum hiç çıkartmıyorum ..hiç bir yan etkisi yok güvenle kullanabilirsiniz..benim bulantım şiddetli olduğu için tamamen geçmedi ama sanki biraz hafifletti.almak isteyenler eczanelerden temin edebilirler..a.s

X