2009 Nisan Anneleri buraya

bugün doktora gittim.ultrasonda bebeği göremedik :KK43:( alttan baktı dr gördü fakat çok küçük dedi kalbini duyamadık.kan tahlili yapıldı beta hcg 2,5 hafta önce 270lerdeyken bugün 1000lere gelmiş.olumlu yani.çarşamba bir daha gidiyorum.aynı sıkıntıyı yaşayanınız var mı???

Canım endişe etme, dua et sakin ve sabırlı ol. Dualarım seninle ve tüm endişeli hamilelerle İyi haberler alıcaz senin bebişten de çarşambaya ben inanıyorum sende inan buna:Saruboceq::nazar:

kızlar günaydın az önce lavabayo gittim ve kahverengi bi akıntı az ama her kadında akıntı olur ya sarımsı bu sefer kahverengi çok endişeliyim ne yapmam gerek bişey olmuşmudur ne olur bişşey söleyin doktorumu aradım meşgule düşürdü bişey söleyin lütfensenağlamasenağlama

kızlar günaydın az önce lavabayo gittim ve kahverengi bi akıntı az ama her kadında akıntı olur ya sarımsı bu sefer kahverengi çok endişeliyim ne yapmam gerek bişey olmuşmudur ne olur bişşey söleyin doktorumu aradım meşgule düşürdü bişey söleyin lütfensenağlamasenağlama

geçen hafta içi benımde oldu ama bir iki kere bence normal hafta hafta gebelikleri aç orda yazıyor bişeyden dolayı bu oluyormuş tam hatırlayamıyacam..kırmızı kan olmadığı müdetçe korkma canım...

kızlar 2009 nisan annelerini buraya bekliyorum benim son adet tarihim 25 haziran muhtemel doğum tarihide 1 nisan 2009...gelin burada neler yaşadıklarımızı paylaşalım:nazar:

canım tebrikederim benmde nisann 6 dedi dr son adet tarihim 29 haziran bakalımm ben bu arlar çok kötüyüm migde bulantm yeni başldıı çok igrenç bişeyyyy ama insan çıkarncada rahatlıyoo çok garipppp rabbm kucagmza almayı nasip etsn inşş :nazar::nazar:

mrb kızlar bende nısan annesı olcam inş hemde bebişlerım üçüz öyle mutluyumkı sat 22 temmuz 6 haftalık hamıleyım 6 eylulde gıttım doktoruma kalp seslerını dinlettı bana öyle güzel bır duygukı allahım herkse nasıp etsın .benımkı 7 yıllık bekleyiş sonunda oldu çok şükür

merhaba arkadaşlar.... nasıl gidiyor hamişlikler ben çok kötüyüm suratım bile limon yalamış gibi mahvoldum ya su içsem dışarı çıkıyor bir halsizlik bir sarhoşluk bende lekelenme olduğu için progestan alıyorum acaba ilaçlar mı böyle yapıyor anlayamadım bu ilaçı kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum hepinizi öpüyorum bebişim 8 haftalık oldu bugün....

mrb kızlar bende nısan annesı olcam inş hemde bebişlerım üçüz öyle mutluyumkı sat 22 temmuz 6 haftalık hamıleyım 6 eylulde gıttım doktoruma kalp seslerını dinlettı bana öyle güzel bır duygukı allahım herkse nasıp etsın .benımkı 7 yıllık bekleyiş sonunda oldu çok şükür

Maşallah üçüz mü :dance:

Senin tedaviyle mi üçüz oldu? Muhtemelen tüp bebek herhalde?

Benim bebeğimde aşılamayla oldu. Kesesini görmeye gideceğim gün kabus gördüm. Kabusumda üç tane kese görünüyordu ve doktor birinden vazgeçmem gerektiğini yoksa tehlikeli olabileceğini söyledi. Aman Allahım dedim ben öldüremem hiçbirine kıyamam dedim. Sonra da ben çok uzun boylu değilim. Ben nasıl taşıycam 3 taneyi nasıl doğuracağım diye uyandım. Ve Allaha yalvardım lütfen 2 den fazla kese olmasın diye. Tekmiş. Allah'a şükür.

Allah bebişlerini sana bağışlasın tek seferde 3 çocuk annesi olacaksın ne güzel.:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar.... nasıl gidiyor hamişlikler ben çok kötüyüm suratım bile limon yalamış gibi mahvoldum ya su içsem dışarı çıkıyor bir halsizlik bir sarhoşluk bende lekelenme olduğu için progestan alıyorum acaba ilaçlar mı böyle yapıyor anlayamadım bu ilaçı kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum hepinizi öpüyorum bebişim 8 haftalık oldu bugün....

dün bende de kahve bi akıntı vardı hemen doktorumu aradım muayeneye çağırdı %2de olsa bu gibi durumlarda düşük tehlikesini göz önüne alırız dedi progestan verdi banada düşük yapmamak için acayip bi yorgunluk uyku durumu yapıyor.

dün bende de kahve bi akıntı vardı hemen doktorumu aradım muayeneye çağırdı %2de olsa bu gibi durumlarda düşük tehlikesini göz önüne alırız dedi progestan verdi banada düşük yapmamak için acayip bi yorgunluk uyku durumu yapıyor.

canım aynı ilacı bende kullanıyorum 1 hafta sonra uyku halin düzene giriyor ilk zamanlar bedede çok uyku apıyodu bende 3 haftama başladım bu hafta kullanıyorum

herkese merhaba
6,5 haftalığım ben de tahminen 27 nisanda doğumum olacak.
bende bayramdan sonra gidicem canlılık kontrolüne.

hayırlı olsun cnm bana doktor şu an 5-6 haftalık dedi ama benimkinin kalbi atıyor acaba yanlışmı hesapladı belkide daha büyük benim bebeğim

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
aliye83 --------------------------- sat 3 temmuz -- mdt 9 nisan --- bahçelievler medicak park hastanesinde dr tülin gürel kocatepeye
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan-----100.yıl hastanesi---
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan----- özel gebze merkez hastanesi ----dr. cihangir ay
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 ------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 16 nisan----- Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat14 temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Dr.Orhan Hoşgör
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
bursasu--------------------------sat 18 temmuz - mdt 24 nisan----jimer k. d. has. dr.Jale Gürlüler
sema.cik ----------------------- sat ??????? -- mdt 27 nisan
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--Medical Park Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
avsarkızı38 --------------------- sat 22 temmuz -- mdt??????? -- doktor ???

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???
selinay2002------------------- sat ??????????
joliefr ---------------------------- sat ???????????

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
ekim29-------------------------sat 29 haziaran—mdt 6 nisan
joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
gülemnur-----------------------sat ? temmuz – mdt 7 Nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
aliye83------------------------sat 3 temmuz – mdt 9 nisan --Bahçelievler medicak park Hst.--Dr Tülin Gürel kocatepeye
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan-----100.yıl hastanesi---
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan --- özel gebze merkez hastanesi --- dr. cihangir ay
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan ---Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
prettybaby---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat14temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
bursasu--------------------------sat 18 temmuz - mdt 24 nisan----jimer k. d. has. dr.Jale Gürlüler
sema.cık ------------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--- Bursa Medical Park Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
tazefasülye----------------------sat ?? temmuz – mdt 28 nisan
avşarkızı38---------------------sat22 temmuz --- mdt ? nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Yeni Aramıza Katılan Arkadaşlar ekledim Sizi listeye ;
Hayırlısıyla Kucağınıza almayı Nasip etsin Yüce Rabbim .

Cumaretesi 2.kontrolüm vardı;
hersey yolunda dedi doktorum.

kalp atışlarını gördük.
bizim bıcırık 7,48 mm olmuş teyzeleri ; ultrasyon kağıdında da 6+4 günlük . 15 nisan doğum tarihi gibi gözüküyor.

int. hesapladığımda 25 nisan doğum tarihimdi; benim hesaplammaa görede 7+1 günlüktü;
anlamadım .......

aman boşver dedşm. sağlıklı olsun da ha 1 gün sonra ha 1 gün önce ......
ama genede paylaşmak istedim .
Dün çok kötüydüm, paso yattım. istihra ettim. Berbattı; bugünde korktum öyle olucam diye; ama iyiyim. ve işteyim.

bu arada doktordan vitamin istedim vermedi;
1 ay sonra başlıcaz dedi; folicplus içmeye devam .....
ama çok ısrar edince elevit diye bir vitamin yazdı,
fakat kendini çok kötü hissettiğinde günde 1 tane iç dedi.
sonraki randevumuz 1 ay sonra,
çok uzun bir süre

X