Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tecrübelisin demişsin april 16 cım ama inanki hiçbişey hatırlamıyorum.Ablamın kızı var 3 aylık ağlayınca korkup veriyorum hemen.insanlar çabuk unutuyo.Bu arada ikinci bebeği bekleyen arkadaşlar ilk çocuğunuz kaç yaşında olursa olsun kıskançlıklar oluyo.benim bir yakınım 9 yaşında kızı vardı geçen ay oğlu oldu ama herşey doğumdan sonra değişmiş.siz oğlunuzu seversiniz zaten gibi laflar söylüyomuş kızı.Valla korkmuyo değilim bende.umarım bi sorun çıkmaz doğumdan sonrada şimdilik kızımda benim gibi çok heyecanlı.
bende bende ilk bebeğim olucak inşallah 02.09.2008 geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü.en güzel hediyemizde geliyo hayırlısıyla
Önerin için çok teşekkürler canım iyi fikir aslında.denicem bende .
bu arada az önce doktorumu aradım artık dayanamıyorum dedim.bulantılar ve istifra yüzünden midemde bişey durmuyo.artık kendi sağlığım tehlikeye girmeye başladı.emedur al sabah akşam aç karnına dedi.şimdi ilacı aldırıyorum eczaneden bende.umarım faydası olur.
Canım o çok iyi bi ilaç iyi gelicektir sana. Patates haşlasana o da tutar mideni. Bide muz süper tok tutuyo ve yararlıda, kokusuda sevimli:)
Bende çok açım kızlar, ama hiçbişey yiyemiyorum Hep ıvır zıvır. Çiğ sebze meyve yiyorum, bide patates. Asla et yiyemiyorum, pişiremiyorumda. Kocam sağolsun yapıyo, bişeyler. Gerçi mutfak batıyo ama buna da şükür:)
Bu sabah simit, çay yedim daha doğrusu yiyebildim zorla. O da tuttu midemi.
ya eczanelerde artık emedur satılmıyomuş.doktorum iki ilaç önermişti diğerini aldık Metpamid. hiç ismini duydunuzmu merak ediyorum.
Hoşgeldin canım.. Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin inşallah:):CüvCüv:
arkadaşlar allaha şükürler olsun ki bize bu duyguyu yaşattı yerimizde olmak isteyen o kadar çok insan varki bunu 1 yılda bende anladım olmuyor diye çok kafama takmıyordum daha erken diyordum ama artık son aylarda acaba?lı sorular aklıma gelmiyor değildi ya olmazsa düşüncesini kısa yaşamış olsamda çok zor bir durum bu, yıllarca bunu düşünenler ne yapıyolar allahı herkese yaşatsın bu duyguyu mutluluğumuzu bozmasın bi akrabamız vardı çocuğu olmuyordu ama o çocuğum olmadı bari düşük yapsamda içimde bebeğimin varlığını azda olsa hissedebilsem derdi unutmayacağım bi tecrübe psikoloji gerçekten çok önemli çocuk için cinsellik verimsizdir tezi çok doğru ben kist için 3 ay doğ.kont kullandım ve bırakınca 3 ay filan olmazmış zaten diye hiç aklıma bile gelmedi ve bıraktığım ay bebeğimin müjdesini aldım sağlıkla kucağıma alırım inşallah...
merhaba kızlar benimde bugün doktor konrtolüm vardı herşey olması gereken gibi gidiyor...kocaman olmuşuz yandaki gibi yani:) maşallah barekallah.......kollarımız,bacaklarımız oluşmuş çok şükür......2 hafta sonra 2.li test olucak kısmetse...umarım o aşamalarıda sorunsuz şekilde atlatır bebişlerimizi kucağımıza alırız....