2009 Nisan Anneleri buraya

april16 valla kaç mm bilmiyorum sölemedi doktor ama pişrinç tanesi kadar dedi istersen ultrason görüntüsünü koyayım bide dediki 5-6 haftalık dedi

Hımmm canım o zaman doğru olabilir. Bu bebişlerde bizi kandırıyolarkaydirigubbakcemile3
Bu arada ultrason resminde kenarda yazılar var, orada yazıyo olması lazım boyu posu:emir_bebek:
Hatta benimkinde doğucağı tarih ve saat bile yazıyo 16 nisan 2009 sabah 7:24 müş, babası uyanamam çok erken dedikaydirigubbakcemile3

günaydın seni çok iyi anlıyorum benim randevum dün akşamdı bi dahaki randevu 15 gün sonra o 15 gün nasıl geççek diye düşünüyorum bende

günaydın seni çok iyi anlıyorum benim randevum dün akşamdı bi dahaki randevu 15 gün sonra o 15 gün nasıl geççek diye düşünüyorum bende

Sorma canım ya 25 ağustosta ilk gittim.. Kalp atışları için 8 eylüle çağırdı. şunun şurasında 2 gün kaldı gelde bana sor.. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

:nazar:
Sorma canım ya 25 ağustosta ilk gittim.. Kalp atışları için 8 eylüle çağırdı. şunun şurasında 2 gün kaldı gelde bana sor.. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

KIZLAR SAYMAYIN SAYINCA GEÇMİYOR BENİMDE KANAMA OLAYI VAR SAYDIM OLMADI GEÇMEDİ GİTTİM KÜÇÜLMÜŞ HAFTAYA CUMA TEKRAR GİDİCEM AMA SAYMIYORUM BU SEFER

Kızlar herkesi ilk bebeği miii? Bu arada galiba yaşlarımızda aynı gibi hatta herkes 1-3 yıllık evli gibi hissettim öyle miii?:sm_cool:

Kızlar herkesi ilk bebeği miii? Bu arada galiba yaşlarımızda aynı gibi hatta herkes 1-3 yıllık evli gibi hissettim öyle miii?:sm_cool:

aynen öyle şeker; ben 29 yaşındayım. ve 02.09.08 de tam 2 senemizi doldurduk.
yıl dönümüzmüzde bebeğimiz geldi.

Benin ikinci bebeğim arkadaşlar 26 yaşındayım ve 8 yaşında bir kızım var.Bu yıl 2.sınıfa geçti.En çok o istiyodu zaten bu bebeği.Onun ısrarıyla oldu diyebilirim yani.Çünkü hamileliğim çok zor geçiyo.Galiba aranızda en zor geçirende benim.Midemde hiçbişey durmuyo.bazen dayanamayacak hale geliyorum.Bir an önce geçse bu aylar.Hepimize kolaylık versin rabbim.

Sanırım aranızda en erken evlenende benmişim :) baksanıza benim yaştaki arkadaşlar daha yeni evliler.

Şirvancım aynıyız senle. Bende 29 yaşımdayım ve kısmet olursa çarşamba günü 2. yılımıza gircez. 10.09.2006 da evlendik.

Bebeğinle ilgili iyi haberlerle dönersin işallah:nazar:

Benin ikinci bebeğim arkadaşlar 26 yaşındayım ve 8 yaşında bir kızım var.Bu yıl 2.sınıfa geçti.En çok o istiyodu zaten bu bebeği.Onun ısrarıyla oldu diyebilirim yani.Çünkü hamileliğim çok zor geçiyo.Galiba aranızda en zor geçirende benim.Midemde hiçbişey durmuyo.bazen dayanamayacak hale geliyorum.Bir an önce geçse bu aylar.Hepimize kolaylık versin rabbim.

Sen tecrübelisin yani, bizden daha şanslısın ama zor günlerin umarım en kısa sürede biter. Baya ara vermişsiniz 8 yaş ciddi bi zaman, abla olcak yani kızın, sana da yardımcı olur ne güzelhihoyyyt

Tecrübelisin demişsin april 16 cım ama inanki hiçbişey hatırlamıyorum.Ablamın kızı var 3 aylık ağlayınca korkup veriyorum hemen.insanlar çabuk unutuyo.Bu arada ikinci bebeği bekleyen arkadaşlar ilk çocuğunuz kaç yaşında olursa olsun kıskançlıklar oluyo.benim bir yakınım 9 yaşında kızı vardı geçen ay oğlu oldu ama herşey doğumdan sonra değişmiş.siz oğlunuzu seversiniz zaten gibi laflar söylüyomuş kızı.Valla korkmuyo değilim bende.umarım bi sorun çıkmaz doğumdan sonrada şimdilik kızımda benim gibi çok heyecanlı.

Bu arada selinay2002 sende antalyadanmışsın.doktorun kim merak ettim.Ve hangi hastanede doğum düşünüyosun?

X