2009 Nisan Anneleri buraya

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan----- özel gebze merkez hastanesi ----dr. cihangir ay
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 ------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 16 nisan----- Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat14 temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Dr.Orhan Hoşgör
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
bursasu--------------------------sat 18 temmuz - mdt 24 nisan----jimer k. d. has. dr.Jale Gürlüler
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--Medical Park Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???

--------------------------------------------------------------------------------

bende hastanemizi ve doktor amcamızı ekledim

selam kızlar 1 saat sonra doktorda randevum var hamile kaldıktan sonra 2.kez gidiyorum gidicem bakalım bebişimde neler olmuş neler değişmiş çok heyecanlıyım hihoyyyt ben muayenedeyken siz iftarda olacaksınız hadi size hayırlı iftarlarr

ya kızlar şimdi okudum yazdıklarınızıda ya benim doktorda 10 gün yasak dedi 10 gün artı ondan önceki 3 gün 13 gün oldu eşimle kuzu kuzu yatıyoruz yani valla sinirlerim bozuluyo ya bide bakıyorumda sizin kocalarınız söylenmeye başlamış ben kocama yanaşıyorum yapalım bişey olmaz diye sanki benim koca hamile olmaz diyor:roflol::roflol:
çok komik ya acaba benimkinde mi var bi sorun halla hallakafamçokkarıştı

...............................................................................................................

...............................................................................................................

günaydın april sabah sabah ikimiz varız diğerleri uyuyo bz erkenciyiz

dedim ya heyecandan uyuyamadım.ilk ultrason sonrası test falan yapılıyor mu??yani aç mı gitmeliyim sence??doktora sormayı unuttum.

evet evte aç git brsürü tahlil oluyo ne zaman gitsem tahlil oluyo hatta gecen hafta aca oladığım için bgn bende tekrar tahlile gitcem toxoplazma testi filan yapıldı ilk ultrasondan sonra

bursalılar dr kim bende bursadayım insan bursalıları görünce seviniyor ben kendi adıma seviniyorum

bizimde randevumuz akşam 7,30daydı şirvan iftar vakti aceleye geldi unuttum sormayı ama baktım eşim diyoki niye sormadın telefon açtım hemen doktorda dediki size kalmış artık bi problem yok dedi benimkide eve gelince bana zarf atıyo tabi ama nedense bu seferde benim cnm istemedi

canım merhaba; yok güzelim seninkinde bir sorun
benimkide aynıi, eskiden rahat bırakmazdı beni, uykumdan bile kaldırırdı.
şimdi adam yanıma yanaşmıyor, ,,,

ama canına tak etti herhaldeki bugün kontrolüm var, sen doktora yeniden sor bakalım demeye başladı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…