april16 valla kaç mm bilmiyorum sölemedi doktor ama pişrinç tanesi kadar dedi istersen ultrason görüntüsünü koyayım bide dediki 5-6 haftalık dedi
günaydın seni çok iyi anlıyorum benim randevum dün akşamdı bi dahaki randevu 15 gün sonra o 15 gün nasıl geççek diye düşünüyorum bende
Sorma canım ya 25 ağustosta ilk gittim.. Kalp atışları için 8 eylüle çağırdı. şunun şurasında 2 gün kaldı gelde bana sor.. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız :)
April16 ultrasonunda nerde yaziyodu boyu posu
Sorma canım ya 25 ağustosta ilk gittim.. Kalp atışları için 8 eylüle çağırdı. şunun şurasında 2 gün kaldı gelde bana sor.. İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız :)
Kızlar herkesi ilk bebeği miii? Bu arada galiba yaşlarımızda aynı gibi hatta herkes 1-3 yıllık evli gibi hissettim öyle miii?:sm_cool:
Kızlar herkesi ilk bebeği miii? Bu arada galiba yaşlarımızda aynı gibi hatta herkes 1-3 yıllık evli gibi hissettim öyle miii?:sm_cool:
Sanırım aranızda en erken evlenende benmişim :) baksanıza benim yaştaki arkadaşlar daha yeni evliler.
Benin ikinci bebeğim arkadaşlar 26 yaşındayım ve 8 yaşında bir kızım var.Bu yıl 2.sınıfa geçti.En çok o istiyodu zaten bu bebeği.Onun ısrarıyla oldu diyebilirim yani.Çünkü hamileliğim çok zor geçiyo.Galiba aranızda en zor geçirende benim.Midemde hiçbişey durmuyo.bazen dayanamayacak hale geliyorum.Bir an önce geçse bu aylar.Hepimize kolaylık versin rabbim.
bende 27 yaşındayım 7 yaşında oğlum var şimdi tekrar hamileyim