canım merhaba; yok güzelim seninkinde bir sorun
benimkide aynıi, eskiden rahat bırakmazdı beni, uykumdan bile kaldırırdı.
şimdi adam yanıma yanaşmıyor, ,,,
ama canına tak etti herhaldeki bugün kontrolüm var, sen doktora yeniden sor bakalım demeye başladı :))
bursalılar dr kim bende bursadayım insan bursalıları görünce seviniyor ben kendi adıma seviniyorum
ya insan çok tuhaf oluyor dimi kızlar küçücük bişey var içinde ve ben onun kalp atışlarını gördüm dün dahada etkilendim öncesinde hamile olduğumun pek farkıonda değildim hamile değilmişim gibi geliyodu ama dün görünce onun kalbinin pıtpıt attığını içimde kendiliğinden bi koruma duygusu çıkıverdi ya bişey olursa diye işte dün girişimlerde bulunduk kocamda bende endişeliydik yarıda kaldı yani yapmadık
canım bende bugün gideceğim, inşaallah aksi bir şey çıkmaz.....
gerçi geçen gün ssk ya gittiğimde kalpi atıyor dedi, ama güvenedim.
kendi doktorum ne diyecek bakalım
nasıl duyuyorsunuz kalp atışlarını , yoksa ekranda hareket mi ediyor.
birde vajinadan mı bakıyor, benim ilki vajinadan dı .
ya insan çok tuhaf oluyor dimi kızlar küçücük bişey var içinde ve ben onun kalp atışlarını gördüm dün dahada etkilendim öncesinde hamile olduğumun pek farkıonda değildim hamile değilmişim gibi geliyodu ama dün görünce onun kalbinin pıtpıt attığını içimde kendiliğinden bi koruma duygusu çıkıverdi ya bişey olursa diye işte dün girişimlerde bulunduk kocamda bende endişeliydik yarıda kaldı yani yapmadık
bebişin kalp atışlarını alana kadar vajinadan bakıyolar canım kalp atışlarını ekranda görüyosun zaten minicik bende gördüm ama duyamadım 7 haftada duyulur dedi doktor haftaya cumaya kadar beklicem
kızlar nereye gittiniz ya bişey sorcam şu pınarın çikolatalı sitü varya onu içsem bişey olmaz dimi çünkü artık sade sütü içemiyorum oda kalsiyum ihtiyacımı karşılar heralde
günaydın hamişler ve fasulyeleri. Prinç tanesi falan demeyin lütfen alınıyolar, onlar artık fasulye kadar oldulaaaarkaydirigubbakcemile3 büyüdüler yaw
Bu arada testlerden falan bahsetmişsiniz, bana kan ve idrar dışında bi test yapılmadı. Ne bu herkes yaptırdı mı yoksaaaa???
Bursalılar bende aldım selamınzı, istanbuldan kaydirigubbakcemile5
canım bende bugün gideceğim, inşaallah aksi bir şey çıkmaz.....
gerçi geçen gün ssk ya gittiğimde kalpi atıyor dedi, ama güvenedim.
kendi doktorum ne diyecek bakalım
nasıl duyuyorsunuz kalp atışlarını , yoksa ekranda hareket mi ediyor.
birde vajinadan mı bakıyor, benim ilki vajinadan dı .
ya ben varya pastörize sütü soğuk soğuk içerdim bundan 1 hafta öncesine kadar ama şimdi içim kalkıyonapim bende peynir yoğurt falan yiyorum ve dişlerim sızlıyo zaten şu aralar bütün kalsiyumumu aldı benim pirincim
april16 günaydın ya ama benimki daha küçük dün doktor teyzemizde söledi pirinç tanesi kadar dedi
Şirvancım ben cuma gitmiştim 7+2 dik, karnımdan baktı. Artık karnımdan bakıcakmış bu arada, kalbinin atışı ekranda yanıp sönen bi ışık gibi, ultrasonun sesini açtı güp güp diye inanılmaz hızlı ve heyecanlı atan bi kalpçik duyduk babasıyla. O anı zaten anlatmama imkan yok ben hemen ağladım, dr amca kızdı ağlamada güzel bi resmini çekelim bebişin dedi. Hemen sustum, çoook güzel bi resmi var şimdi uğur böceğimin, bide kalp atışınıda çekti, ritim olarak. Hani bizim elektro çektirdiğimizde çıkan kağıt gibi. Bebiş bizim tarihten 3 gün öndeymiş yani biz 7+2 sanıyoken kandırmış bizi o 7+5 olmuş bileeee...
Sende büyük ihtimalle karnından bakılarak görürsün (kızını yazıcaktım inanamıyorum acaba Allahtan mı, hay Allahkaydirigubbakcemile3) bebişini dicektim, bak yaaa,...Şaşırdım şimdiCADIARZU Neyse yani bugün duyarsın içindeki gümbürtüyüüüüü
güzelim günaydin ;
bana sadece kan testi yaptilar,
idrar testide yaptirmadim.
Böyle giderse tahlilleri gösteren bir listedemi yapsak ne ?
canım benim ya; yazdıklarını okurken bile gözlerim doldu, çok duygulandım....
allah bu mutluluğumuzu daim etsin.