2009 Nisan Anneleri buraya

Canım bende senin gibiyim. Bende hamilelikten önce sigara içiyordum bıraktım. sabahları uyandığımda ağzımda acı bir tat oluyor. senin dediğin gibi. 1 paket sigara içmişim gibi..Zamanla geçer diye bekliyorum ben.

2 ve 3. aylarda geçermiş normal yani bendede var.bende şu an işteyim akşama randevum var saat 19,30 da 2. kez gidicem doktora çok heyecanlıyım ne görücem diye.

aynıyız galiba canım.biz de yarın gidip göreceğiz ilk kez.heyecanını paylaşıyorum.karmaşık bir duygu.hem mutlusun hem korku var acaba nasıl olacak???benim sat 17 temmuz - mdt 23 nisan senin???

inşallah sabahları dilimi fırçalamaktan fenalık geldi.

aynıyız galiba canım.biz de yarın gidip göreceğiz ilk kez.heyecanını paylaşıyorum.karmaşık bir duygu.hem mutlusun hem korku var acaba nasıl olacak???benim sat 17 temmuz - mdt 23 nisan senin???

Canım seninle günlerimiz aynı :) sat 17 temmuz - mdt 24.nisan

Bende 2. kontrole pazartesi gidiyorum.

benim sat 18 temmuz mdt 24 nisan neredeyse aynı

merhaba arkadaşlar.....nisa bugün girersen haberdar edersin demiştin ediyim hayatım...ssk berbat bi hastane....bakırköy ssk kadın doğum değil benim için kadın zulüm hastanesi.....ilgililere duyurulur:)

günaydın kızlar nasılsınız okullar açılınca yazamadım tabi vakit olmadı çarşamba günü dr gittik ikizle gayet iyiler kalp atışlarını gördük dr bundan sonra birinin kaybolma riski çok düşük dedi iyiz yani sizlerinde mercimeklerinizden iyi haberler almanız dileği ile öpüyorum hepinizi

arkadaşlar eğer çalışıyorsanız odanızda müsayitse masanızın altına bir tabure koyun ayaklarınızı uzatın öyle çalışmaya devam edin .bebeklerimiz daha ii gelişirmiş bütün kan karın bölgesinde toplanırmuş doktorum söyledi paylaşmak istedim :)

nasış gitti gülşencim dün doktor işin

kısacası iğrenç sehercim.....doktorun bebeği gördüğünden emin değilim açıkçası o kişinin doktor olduğundan da emin değilim.....yarın kendi dr.randevum var saat 12.00 de ayrıntılı şekilde bebeğimi orda görücem.....10+1 haftalık bir hamileye niye bu kadar erken geldin ki dedi...aklınızda olsun yani 5 haftalık falan gitmek isterseniz almayabilirlersırnaşık şey.....Allah onları ıslah etsin.....çok yazık devletin elinde bunca imkan varken bir ultrason ekranının A4 kağıdının yarısı kadar bile olmadığını görmek feci bişey.....

Gunaydin bayanlar herkese az bulantili gunler dilerim :))

Hayirli olsun senay tekrar tebrik ederim.. :) insallah biri kiz biri erkek olur bir tasla iki kus :))

iyiyim canım sen nasılsın
ben bazen düşünüyoum acaba hamilemiyim gerçekten diye :) bende hiç bir rahatsızlık yok :) sonuçlarım olmasa elimde şüphe edecem :)

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan ----- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ------- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ???????
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
cicoş ----------------------------sat:5 temmuz --- mdt11 nisan --- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 temmuz
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan – ----Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan ----- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat 14 temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---------Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- ---Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
barsasu----------------------------sat 18 temmuz mdt 24 nisan ----jimer k. d. has. dr.Jale Gürlüler
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan------Medical Park Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz -- 28 mdt nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???

bebeklik seni de ekledim fakat tarihlerini tam hatırlamıyorum. sen ilave edersin
benden birkaç gün önce olduğunu hatırlıyorum sadece;

Son düzenleme:
kızlar bu arada ne kadar çok nisan hamişi var ;
nüfüs patlaması olmasın.. :sm_cool:

allah nazarlardan saklasın hepimizi , yüce rabbim bu mübarek günde sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşaallah . a.s.

herkese merhaba kılzar. kızlar bu tabloda ben yokum :çok üzgünüm: tablo 2009 nisan annlerinin tablosu ise beni de ekleyin beni deeeeee :CüvCüv: sat:5 temmuz muhtemel doğum tarihim:11 nisan

hatunlar bu arada nerelere kayboldunuz gene
çalışanlar yemeğemi çıkmıştır, ev hamınları da uyuyordur,

keske bende evde olsamda uyusam

herkese merhaba kılzar. kızlar bu tabloda ben yokum :çok üzgünüm: tablo 2009 nisan annlerinin tablosu ise beni de ekleyin beni deeeeee :CüvCüv: sat:5 temmuz muhtemel doğum tarihim:11 nisan

cicoşşum ekledim seni hastane ve doktoruda söyle bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…