- 22 Ağustos 2008
- 965
- 0
günaydın kızlarrr.hamilelikten önce sigara içerdim.öğrendiğim gün bıraktım.neredeyse 1 ay olacak.ama sabahları ağzımın içinde geceden 1 paket sigara içmişim gibi pis bir tat oluyor.zift gibi derler ya.dilim nikotin,pas arası bir tatta oluyor her sabah.normal mi bu?????aynı derdi çeken varsa acil yazsınnn.ne yapıcaz???
2 ve 3. aylarda geçermiş normal yani bendede var.bende şu an işteyim akşama randevum var saat 19,30 da 2. kez gidicem doktora çok heyecanlıyım ne görücem diye.
Canım bende senin gibiyim. Bende hamilelikten önce sigara içiyordum bıraktım. sabahları uyandığımda ağzımda acı bir tat oluyor. senin dediğin gibi. 1 paket sigara içmişim gibi..Zamanla geçer diye bekliyorum ben.
aynıyız galiba canım.biz de yarın gidip göreceğiz ilk kez.heyecanını paylaşıyorum.karmaşık bir duygu.hem mutlusun hem korku var acaba nasıl olacak???benim sat 17 temmuz - mdt 23 nisan senin???
Canım seninle günlerimiz aynı :) sat 17 temmuz - mdt 24.nisan
Bende 2. kontrole pazartesi gidiyorum.
hihoyyyt 17 temmuzsa mdt 23 nisan oluyor arkadaşım.hesabı nerden yaptın??
aynıyız galiba canım.biz de yarın gidip göreceğiz ilk kez.heyecanını paylaşıyorum.karmaşık bir duygu.hem mutlusun hem korku var acaba nasıl olacak???benim sat 17 temmuz - mdt 23 nisan senin???
nasış gitti gülşencim dün doktor işin
günaydın kızlar nasılsınız okullar açılınca yazamadım tabi vakit olmadı çarşamba günü dr gittik ikizle gayet iyiler kalp atışlarını gördük dr bundan sonra birinin kaybolma riski çok düşük dedi iyiz yani sizlerinde mercimeklerinizden iyi haberler almanız dileği ile öpüyorum hepinizi
herkese merhaba kılzar. kızlar bu tabloda ben yokum :çok üzgünüm: tablo 2009 nisan annlerinin tablosu ise beni de ekleyin beni deeeeee :CüvCüv: sat:5 temmuz muhtemel doğum tarihim:11 nisan