Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatunlar bu arada nerelere kayboldunuz gene
çalışanlar yemeğemi çıkmıştır, ev hamınları da uyuyordur,
keske bende evde olsamda uyusam
merhaba arkadaşlar.....nisa bugün girersen haberdar edersin demiştin ediyim hayatım...ssk berbat bi hastane....bakırköy ssk kadın doğum değil benim için kadın zulüm hastanesi.....ilgililere duyurulur:)
hatunlar bu arada nerelere kayboldunuz gene
çalışanlar yemeğemi çıkmıştır, ev hamınları da uyuyordur,
keske bende evde olsamda uyusam
Şirvancım benide ekle bende yokum o listede.sat 15 temmuz muhtemelen nisan 22 falan oluyo sanırım.Bu arada arkadaşlar size katılıyorum (rumelili , seaflower ) ssk hastaneleri her şehirde aynı.Ben Antalya ki hastaneye gitmiştim ultrason cihazı bile yoktu.tamamen doğal yöntemlerle vajinadan elle bakılarak muayene olunuyo.çok kötü bidaha asla gitmem.
nerdeyse 50 kişi olmuşuz maşallah Allah bereket versin kaydirigubbakcemile3
kızlar eşinizle ikişkiye giren varmı?
15 gün önce doktora gittiğimde sormustum, herhangi bir sorun yok girebilirsiniz. demişti, ama biz cesaret edemedik, bir kalp atışlarını duyalım dedik,
yarın yeniden gidecem, ve yeniden soracağım.
bebek yapmak için gün aşırı ilişkiye girince şimdi bayaa boşluk oldu. ben kocişi özledim. :asigim:
Yok canım bende senin gibiyim..
Bebeğin kalp atışlarını duymayı bekliyoruz..
bugünlerde cesaret edemiyoruz...
bende özledim kocişi :asigim:
kızlar eşinizle ikişkiye giren varmı?
15 gün önce doktora gittiğimde sormustum, herhangi bir sorun yok girebilirsiniz. demişti, ama biz cesaret edemedik, bir kalp atışlarını duyalım dedik,
yarın yeniden gidecem, ve yeniden soracağım.
bebek yapmak için gün aşırı ilişkiye girince şimdi bayaa boşluk oldu. ben kocişi özledim. :asigim: