2009 Nisan Anneleri buraya

tuğçe8, şemşamer, ade_marke çok teşekkür ederim kızlar. umarım hepimiz iyi haberlerle döneriz dr.lardan:)) ben pazartesi günü kalp atışını gördüm duyamadım, umarım 8 eylüldeki randevumda da duyarım. gelişmeleri paylaşalım kızlar... hepinize kolaylıklar dilerim:))

Kızlar biz eskidik bileeeeekaydirigubbakcemile2
Mayıs 2009 anneleri gelmeye başlamış bile. Biraz forumlara bakıyodum, inanamadım yani biz eskimişiz kızlar, terfi etmişiz kaydirigubbakcemile3

şen_ay, benim randevum da ayın 6sında.elbet bir gün karşılaşırız.ikizler ha?harika!kolay gelsin sana.

napcaz kafam karıştı ben daha bu ilk aylar nasılsa 3 ayda şimdilik anneden beslenmiyor diye duydum tutmayı düşünüyodum ama doktoruma sordum dediki:Eski çağda kadınlar düşük yapmak için oruç tutarmış sende düşük istiyosan tut dedi.nasıl tutarım o zaman galiba tutmıycam siz neler yapcaksınız.....

herkese günaydın nasılsınız
ayy şimdi bizim bebişlerimiz olacak demi ay allahım nasıl seviniyorum anlatamam
çok acayip bi heycan içimde kalp var minicik ve atıyor allahım kucağımıza almayı nasip etsin sağlıcakla ay ne güzel yaaaaa

günaydın arkadaşlar.yeni katılan anne adaylarını tebrik ederim.bebişlerini görenleri ve ilk seslerini duyanları da.çok heyecanlııııı.ben 1 hafta daha bekleyeceğim.offfffff.vakit ne zor geçiyor değil mi

günaydın arkadaşlar.yeni katılan anne adaylarını tebrik ederim.bebişlerini görenleri ve ilk seslerini duyanları da.çok heyecanlııııı.ben 1 hafta daha bekleyeceğim.offfffff.vakit ne zor geçiyor değil mi

şekercim sen billiyousun sinan beyin özel muayenehanesi varmı kızılayda biyer vamış diye duydum ama emin diilim bide doğumunu neden mesada yapcan 100. yılda yapmıcan ben orda yapmayı düşünüyodum ama içime kurt düştü şimdi:uhm:

nasılsınız kızlar ay ne güzel şeyler anlatıyor ağlayasımgeldi valla çok mu duygusallaştırdı beni bu bebişsenağlama.Kızlar babalarada söyleyin İlk 1 yl bebişlerimizi hep kucağımızda tutmalıymışız o bizim kalp atışlarımızı tanıyrmuş babaların da tanıyıp onlarda da kendilerini güvende hissediyorlarmış bir sene sonra da onların ve bizim seslerimize alışıp annem ve babam beni korur diyorlarmış.kaydirigubbakcemile5

slm kızlar:)bende nısan annesıyım ve cok mutluyum.allah kımsenın bebegını elınden almasın ınsallah.benım bebişimde 27nısanda annesıne gelıcekmıs:)bız daha cok kucuguz teyzelerı henuz 5+5 oooooooooo onumuzde kocaman aylar var

nasılsınız kızlar ay ne güzel şeyler anlatıyor ağlayasımgeldi valla çok mu duygusallaştırdı beni bu bebişsenağlama.Kızlar babalarada söyleyin İlk 1 yl bebişlerimizi hep kucağımızda tutmalıymışız o bizim kalp atışlarımızı tanıyrmuş babaların da tanıyıp onlarda da kendilerini güvende hissediyorlarmış bir sene sonra da onların ve bizim seslerimize alışıp annem ve babam beni korur diyorlarmış.kaydirigubbakcemile5

NE MUTLU BİZE O ZAMAN BENİM KIZIMA BEN NÖBETTEYKEN EŞİM BAKIYOR MAMASINI VERİYOR ALTINI DEGİŞTİRİYOR OYNUYOR BİDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK SABAH ODA NÖBETE GİDİYOR 24 SAAT BEN OLMADIGIM İÇİN BÜTÜN İŞ BABAMIZA DÜŞÜYOR BENİM KIZIM VE BEN ÇOOK ŞANSLIYIZKİ BABAMIZ İLGİLENİYOR YANİ ANLAYACAGINIZ BENİM KIZIM HEP YA ANNE KUCAGINDA YA BABA ALLAH BEBEKLERİMİZİ BİZE BAGIŞLASIN BİZLERİ BİRBİRİMİZDEN AYIRMASIN İNŞALLAH :Saruboceq:

Herkese merhaba
Ben de klübe yeni katıldım. Son adet tarihim 16 Temmuz. Allah nasip ederse bebişim 22 Nisan'da gelecek. İzmir'den başka kimler var acaba?

şen_ay sinan bey'in muayenehanesi var mı bilmiyorum.doğumu nerede yapacağımıza karar veremedik daha.ora da olabilir, mesa da.2 seçenek.için rahat etsin

Kızlar regli sancısı ibi sancısı olan var mı? Kısaca bi araştırdım bu dönemlerde normalmiş, bebek yerleştiği için, bide 2. regli dönemimiz yaklaştığı için vucut bu ay son olarak otomatik sancı hatta bazen akıntı yaparmış....Ama bunlar hep mış..miş...!!:bbo:

Sancısı olan var mıııı? Bende 2-3 gündür hafif hafif var iğne batması gibi, regli olduğu gibi ama akıntı falan yok. Herşeyden korkar olduk:tomato:

napcaz kafam karıştı ben daha bu ilk aylar nasılsa 3 ayda şimdilik anneden beslenmiyor diye duydum tutmayı düşünüyodum ama doktoruma sordum dediki:Eski çağda kadınlar düşük yapmak için oruç tutarmış sende düşük istiyosan tut dedi.nasıl tutarım o zaman galiba tutmıycam siz neler yapcaksınız.....

bende tutmak istedim ama bulantılarım oluyor azcık bişey yemem gerekiyor sonra bozarsam daha kötü hem bak dr ne demiş demekki tutmıycaz:nazar:

kızlar, bende sizin gibi düşünüyodum birara oruç tutarsam bebek beslenmez ve gelişmez diye düşünüyodum ama ben oruç tutmaya karar verdim, geçenlerde internetten uzman tv de dr.kaan kocatepeyi dinledim ve dediği şu; anne adayları 12. haftaya kadar hiçbişey yemeseler dahi olur,çünkü bebek 12. haftaya kadar annenin yedikleriyle beslenmiyormuş, önemli olan 12. haftadan sonrası,işte o zaman dengeli beslenmek gerekiyormuş, benim 12. haftam tamda ramazan bayramına denk geliyor, allah kısmet ederse tutmayı düşünüyorum,sizide bu konuda bilgilendirmek istedim açıkçası yinede siz bilirsiniz kızlar!....

Son düzenleyen: Moderatör:
heeyoo heeyoo kaydirigubbakcemile2 kızlar kımsecıkler yokmu nerelerdesınız?? gunlerdır hatta haftalardır yemek yememıstım bugun karnım doydu azcıkta olsun yıyebıldım enerjımı aldım :icecream:

merhaba arkadaşlar dilerim herşey istediğimiz gibi sağlıkla ve kolaylıkla olur...
sanırım her konuda çok fazla pinpirik yapıyoruz...
sadece rahat olmaya ve olumlu düşünmeye gayret edelim bence...
bebişlerimizin bizim duygularımızdan etkileneceğini unutmayalım...
bir bebek programında uzman söylüyordu geçen gün dinledim. diyordu ki anne ne kadar rahat,sakin, olumlu olursa bebişde bunu hissedermiş hatta doğduktan sonra bile sakin stressiz bir bebeklik geçirirmiş...
kısacası arkadaşlar lütfen rahat olalım, herşeyi kafamıza takıp pimpiriklenmeyelim...
Allah hepimize sağlıklı mutlu bebişler versin...
sevgiler ve Hayırlı ramazanlar herkese!

X