C
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar.yeni katılan anne adaylarını tebrik ederim.bebişlerini görenleri ve ilk seslerini duyanları da.çok heyecanlııııı.ben 1 hafta daha bekleyeceğim.offfffff.vakit ne zor geçiyor değil mi
nasılsınız kızlar ay ne güzel şeyler anlatıyor ağlayasımgeldi valla çok mu duygusallaştırdı beni bu bebişsenağlama.Kızlar babalarada söyleyin İlk 1 yl bebişlerimizi hep kucağımızda tutmalıymışız o bizim kalp atışlarımızı tanıyrmuş babaların da tanıyıp onlarda da kendilerini güvende hissediyorlarmış bir sene sonra da onların ve bizim seslerimize alışıp annem ve babam beni korur diyorlarmış.kaydirigubbakcemile5
napcaz kafam karıştı ben daha bu ilk aylar nasılsa 3 ayda şimdilik anneden beslenmiyor diye duydum tutmayı düşünüyodum ama doktoruma sordum dediki:Eski çağda kadınlar düşük yapmak için oruç tutarmış sende düşük istiyosan tut dedi.nasıl tutarım o zaman galiba tutmıycam siz neler yapcaksınız.....