2009 Nisan Anneleri buraya

hepimiz rahat ve sakin olmak istiyoruz ama olmuyor canım bebeklerimiz için sürekli endişe içindeyiz annelik böyle birşey rahmine düştüğü andan itibaren stres endişe başlıyor,mesala ben eşimin yanında olamadığım için sürekli cep telefonuyla konuşuyorum kulaklıkla ama bugün biraz fazla konuştuk şuan korku ve vicdan azabı çekiyorum Allah a emanet yüce Rabbim korusun bebeklerimizi.

heeyoo heeyoo kaydirigubbakcemile2 kızlar kımsecıkler yokmu nerelerdesınız?? gunlerdır hatta haftalardır yemek yememıstım bugun karnım doydu azcıkta olsun yıyebıldım enerjımı aldım :icecream:

afiyet olsun bebeğin ve senin için sağlık,vitamin olsun bende fazla yiyemiyorum bazen kriz geliyo doymak bilmiyorum ama genellikle iştahsızım,hayırlısı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

afiyet olsun bebeğin ve senin için sağlık,vitamin olsun bende fazla yiyemiyorum bazen kriz geliyo doymak bilmiyorum ama genellikle iştahsızım,hayırlısı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sagolasın tuğçecım benımde ilk haftalarda öyle cok yerdımkı doymak bılmezdım 5. haftada bulantılarla beraber iştahsızlık basladı.inş bu gunlerı atlıcaz Allahın ıznıyle :Saruboceq:

hepinize günaydın arkadaşlar. ramazanımız hayırlı olsun.. ben oruca niyetlendim bakalım. inşallah tutabilirim. sizler tutacak mısınız?

günaydın kızlaarrr
bugün nasılız??
bugün bende hiçbir belirti yok.insan korkuyo böyle zamanlarda.size de oluyor mu???

gunaydin arkadaslar..
saglikli iyi haberlerle dolu haftalar dilerim.. Size yazmistim carsamba benim de hafif kanamam vardi hemen gittim igne verdi doktorum.. hepimizin bildigi gibi normal bu gunlerde dedi ve igne verdi.. ama ignenin acisini anlatamam igneler bitti bugun yenilerini yazdirmaya gidecegim :KK43:

yeni katilan arkadaslara hayirli olsun dilerim.. cuma gunu insallah kalp atisi icin gidecegiz benim bebis herkesten geriden geldigi icin bekliyoruz..
sevgiler

hepinize günaydın arkadaşlar. ramazanımız hayırlı olsun.. ben oruca niyetlendim bakalım. inşallah tutabilirim. sizler tutacak mısınız?

allah kabul etsin semsamer ama ben tutamayacagim cunku hem bulantilarim var hemde tutup da ilerde bi problem olursa onun vicdan azabini tasiyamam :KK43:

ben çok iştahlıyım kızlar.çok kilo almamak için meyve yoğurt kraker gibi şeylerle geçiştiriyorum ara öğünleri

5 gün öncesi de bizim.iştahın nasıl??

vallahi orta karar :) bu benim ikinci bebegim olacak insallah 32 aylik kizim var onda cok daha fenaydi.. bulantidan kafami kaldiramadim 25 haftaya kadar bu sefer daha iyiyim cok sukur ama bunda da lekelenmem oldu.. iste hicbiri birbirini tutmuyor.. kilo olarak hemen +1 aldim benim vucucum cok su topluyor maalesef :)

ben çok iştahlıyım kızlar.çok kilo almamak için meyve yoğurt kraker gibi şeylerle geçiştiriyorum ara öğünleri

Bende iştahımı kontrol altına almaya çalışıyorum.. Kilo olarak zaten fazlayım.:çok üzgünüm: Dr. hamur işini, tatlıyı, şekeri, tuzu fazla tüketmememi söyledi..

merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir yazmadım malesef.Bugün 8 hafta 5 günlük hamileyim.Oruç tutmuyorum.Doktorum tutamazsın zorlama dedi.Ama bende öyle bi iştahszılık varki iştahım yerinde diyen arkadaşları imrenerek okudum.Ben hiç böyle bişey yaşamamıştım daha önce hiç birşey ama hiç birşey yemek istemiyorum.Acıkıyorum yinede bişey yemek istemiyorum.Önceden sevdiğim şeyler bile gözüme çok kötü görünüyo.Umarım geçer bir an önce.Ben de aşermek istiyorum:)

ya kızlar ben çok sinirliyim aşırı önceden pamuk helva gibiydim ama şimdi sinir ve ağlama krizleri geçiriyorum hiç sebepsiz, çok korkuyorum ya sinirli olmanında zararı var bebeğe,sizde de böyle durumlar varmı

X