2009 Nisan Anneleri buraya

gönlünüz nasıl arzu ediyorsa onu alın kızlar.......çok büyük şeyler olmadıktan sonra hevesimiz kalmasın....bende diğer bebeğimde almadım kendimede almamıştım 4 ayı doldurduğum halde ama kavuşamadık....bundada öğreniyim cinsiyetini hemen alcam bebişime

yaşasın benim gibi düşünen çıktı:sm_cool:al canım inşallah sağlıkla kullansın bebeğin,yaşadığımız acılar şu yalan dünyada çektiğimiz son acılar olsun,ben şimdilik inşallah turuncu ve sarı renklerde almayı düşünüyorum.kaydirigubbakcemile5:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlaaaaaaaaaaar :smiley-cool: herkese merhabalar. beni de alın aranızaaaa. sat 5 temmuz. muhtemel doğum tarihi 11 nisan sositososito pazartesi günü kalp atışlarını gördük. bir sonraki randevu 8 eylül... geçmior zamannnnnnnnnnn :roflol: hepimiz hayırlısıyla alırız inşallah bebişleri kucaklarımıza...

kızlaaaaaaaaaaar :smiley-cool: herkese merhabalar. beni de alın aranızaaaa. sat 5 temmuz. muhtemel doğum tarihi 11 nisan sositososito pazartesi günü kalp atışlarını gördük. bir sonraki randevu 8 eylül... geçmior zamannnnnnnnnnn :roflol: hepimiz hayırlısıyla alırız inşallah bebişleri kucaklarımıza...

canım hoşgeldin aramıza,benim randevuda 8 eylül hayırlısı hakkımızda öptüm seni:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

heyooohihoyyyt bende geldimmmmmmmmmmmmmmm aranıza..:nazar:
bende bende sanırım nisanda doğacak mercimeğim gerçi artık fasulye oldu ama :CüvCüv:
8veya 9 eylülde kalp atışlarını dinlemeye ve inşallah bebişi görmeye gidicez....:nazar:

bende bende sanırım nisanda doğacak mercimeğim gerçi artık fasulye oldu ama :CüvCüv:
8veya 9 eylülde kalp atışlarını dinlemeye ve inşallah bebişi görmeye gidicez....:nazar:

sende hoşgeldin canım,inşallah sağlıkla doğar fasulyen:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar dün doktordayık,kalp atışlarını gördük,daha çok küçükmüş,2 hafta sonra kontrole çağırdı,acayip bir duygu ya,hepimizin sağlıklı geçer inşallah
bende bugüne kadar berbat bir mide bulantısı vardı,evde mutfağın yakınından bile gçemeiyordum,bugün daha iyiyim maşalllah,çaresi de az az sık sık yemek,deneyin bulanan arkadaşlar,gerçekten iyi geliyor

Heyooo...heyooooo..yuppiiiiiiiiii :teytey::teytey: kaydirigubbakcemile3

Ben geldiiiimm...Sonunda bende duyabildim hayatımda duyduğun en muhteşem sesi:teytey: Canımıniçi küçücük ufacık 1.5cm olmuş, gününden 3 gün ilerdeymiş.
Allah isteyen herkeseee bu duyguları tatmayı nasip etsin. Kimseye evlet acısı yaşatmasın:Saruboceq:
Herşey yolunda çok şükür, yarına nolur Allah bilir tabi. Hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyo şu an elimizden.
Dün gece nasıl sabah oldu bilemedim. Ama şimdi içim çok çok rahat, bi süre bu bana yeter ama 1-2 hafta sonra yine başlar streskaydirigubbakcemile3 4 hafta sonra gidicez. Vitamin ve ilaçlara devam. Bu arada bazı arkadaşlar folic asitten bahsetmiş. Çok önemli hamilelik öncesi ve başlangıcında bebeğin omurilik ve sinir sisteminin gelişimi açısından. Kullanmayan arkadaşlar ihmal etmesinler. Ben 1 yıldır içiyorum, şu anda x2 içiyorum.

Bebişlere ciciler almaya başlamış sabırsız hamişler:) Benimde çok içim gidiyo aslında herşeyi anında yaşamak güzel, bende katılıyorum sabırsız hamişler. Henüz hiçbişey almadık, hediye getirende yok ama ben bayrama doğru 3. ayımızı tamamlayalım, kısmet olursa dayanamayıp alcam gibi:smiley-cool:

Yeni gelenler, hoşgeldiniz,a.s. bulantısı olanlar geçmiş olsun, sabır biraz daha 1-2 aya geçicek bu sorunlar:nazar:

hoşgeldin cnm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş:1hug::nazar:

Heyooo...heyooooo..yuppiiiiiiiiii :teytey::teytey: kaydirigubbakcemile3

Ben geldiiiimm...Sonunda bende duyabildim hayatımda duyduğun en muhteşem sesi:teytey: Canımıniçi küçücük ufacık 1.5cm olmuş, gününden 3 gün ilerdeymiş.
Allah isteyen herkeseee bu duyguları tatmayı nasip etsin. Kimseye evlet acısı yaşatmasın:Saruboceq:
Herşey yolunda çok şükür, yarına nolur Allah bilir tabi. Hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyo şu an elimizden.
Dün gece nasıl sabah oldu bilemedim. Ama şimdi içim çok çok rahat, bi süre bu bana yeter ama 1-2 hafta sonra yine başlar streskaydirigubbakcemile3 4 hafta sonra gidicez. Vitamin ve ilaçlara devam. Bu arada bazı arkadaşlar folic asitten bahsetmiş. Çok önemli hamilelik öncesi ve başlangıcında bebeğin omurilik ve sinir sisteminin gelişimi açısından. Kullanmayan arkadaşlar ihmal etmesinler. Ben 1 yıldır içiyorum, şu anda x2 içiyorum.

Bebişlere ciciler almaya başlamış sabırsız hamişler:) Benimde çok içim gidiyo aslında herşeyi anında yaşamak güzel, bende katılıyorum sabırsız hamişler. Henüz hiçbişey almadık, hediye getirende yok ama ben bayrama doğru 3. ayımızı tamamlayalım, kısmet olursa dayanamayıp alcam gibi:smiley-cool:

Yeni gelenler, hoşgeldiniz,a.s. bulantısı olanlar geçmiş olsun, sabır biraz daha 1-2 aya geçicek bu sorunlar:nazar:

Canım senin adına çok sevindim...

Bende o güzel sesi duymak için 8 eylülü beklliyorum ama zaman geçmiyo sanki:çok üzgünüm:

Heyooo...heyooooo..yuppiiiiiiiiii :teytey::teytey: kaydirigub

canımmmmmm çok sevindim ya iyice merak etmiştim seni Allah a şükürler olsun,gözün aydınhihoyyytinşallah sağlıkla tamamına ulaşır hamileliğimiz öptüm seni çooooooook:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım senin adına çok sevindim...

Bende o güzel sesi duymak için 8 eylülü beklliyorum ama zaman geçmiyo sanki:çok üzgünüm:

darısı başına sağlıkla inşallah canım duyarsın sende Allah ın izniyle,sen kalp atışını görmüşmüydün canım,duymakla görmek aynı şeymi tam anlıyamadım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Heyooo...heyooooo..yuppiiiiiiiiii :teytey::teytey: kaydirigub

canımmmmmm çok sevindim ya iyice merak etmiştim seni Allah a şükürler olsun,gözün aydınhihoyyytinşallah sağlıkla tamamına ulaşır hamileliğimiz öptüm seni çooooooook:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sağol tatlım, inan hissettim senin yüreğini. Hepimiz işallah sağlıkla tamamını görürüz:nazar:

duymak daha heyecan verici kızlar....bende 6+2 iken gördüm ama 8+2 de duydum....duyunca daha tuhaf hissediyor gerçekten insan kendini....içinizde sanki bir tay dörtnala gibi....

darısı başına sağlıkla inşallah canım duyarsın sende Allah ın izniyle,sen kalp atışını görmüşmüydün canım,duymakla görmek aynı şeymi tam anlıyamadım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben bu hafta başı gitmiştim dr. ama daha çok küçük olduğunu söyledi.. 8 Eylül pazartesine gün verdi. o günü bekliyorum sabırlsızlıkla. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alacağımız o günleride görürüz...:emir_bebek:

Ben bu hafta başı gitmiştim dr. ama daha çok küçük olduğunu söyledi.. 8 Eylül pazartesine gün verdi. o günü bekliyorum sabırlsızlıkla. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alacağımız o günleride görürüz...:1hug:

hoş geldiniz arkadaşlar. a.s.
[

QUOTE=tuğçe8;3718767]canım benim dualarımda inan sizlerle Allah ım hiçbirimizi hayal kırıklığına uğratmasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]
amin inşallah canım.

X