- 22 Ağustos 2008
- 965
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar ben çok sinirliyim aşırı önceden pamuk helva gibiydim ama şimdi sinir ve ağlama krizleri geçiriyorum hiç sebepsiz, çok korkuyorum ya sinirli olmanında zararı var bebeğe,sizde de böyle durumlar varmı
Tugcecim hangimiz normaliz ki :) fiziksel oldugu kadar duygusal olarak da farkli duygular icindeyis o yuzden butun bunlar cok normal hic merak etme..simdi degil ama ilerde bebeklerin 6 aydan sonra annelerinin butun duygularini hissetiklerini hatta sinirli hamilelik geciren annelerin bebeklerinin de gergin oldugunu okumustum :)
arkadaslar ben sinirli degilim ama çok hassasım hemen herseye ağlar durumdayım gozlerımden yaşlar akıyor kendımı tutamıyorum.çok hasas oldum.
slm arkadaşlar nasılsınız bakiim .ramazan ayı bütün herkese hayırlı olsun ...ben 3 gündür mide zafiyeti geçirmekten giremedim kk ya ..o kadar fena oldumki hiç bişey yememekten mide asidim tavan yapmış ve reflü oldu bende ..sakın aç durmayın mutlaka bişiler zorlada olsun atıştırın ..
neyse bu arada dr agittim bu gün ..bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür..kese 20mm embriyo 5.6mm olmuş ..şu anda herşey normal dedi ..emriyo 7 haftalıkken kaç mm olduğunu hatırlayan veya usg resmini saklayan varsa paylaşırsa sevinirim ..
neyse midem için ilaç yazdı ..gaviscon ve dramamin kullan dedi .. gaviscon arada içerim ama dramamini içmem heralde..şu midemin yanması geçse daha iyi olucam .. ALLAH hepimize sabır versin ..a.s.
slm arkadaşlar nasılsınız bakiim .ramazan ayı bütün herkese hayırlı olsun ...ben 3 gündür mide zafiyeti geçirmekten giremedim kk ya ..o kadar fena oldumki hiç bişey yememekten mide asidim tavan yapmış ve reflü oldu bende ..sakın aç durmayın mutlaka bişiler zorlada olsun atıştırın ..
neyse bu arada dr agittim bu gün ..bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür..kese 20mm embriyo 5.6mm olmuş ..şu anda herşey normal dedi ..emriyo 7 haftalıkken kaç mm olduğunu hatırlayan veya usg resmini saklayan varsa paylaşırsa sevinirim ..
neyse midem için ilaç yazdı ..gaviscon ve dramamin kullan dedi .. gaviscon arada içerim ama dramamini içmem heralde..şu midemin yanması geçse daha iyi olucam .. ALLAH hepimize sabır versin ..a.s.
Benimde midemde yanma var, bulantı var, kaynama var. Halsizlik uyku hali ve şimdi de biraz ateşim var gibi. Hiç keyfim yok bugünsenağlama
Herkese iyi ramazanlar diliyorum. Ben oruç tutmuyorum, zaten normaldede tutamam, tansiyonum çok çabuk düşüyo. Şu anki durumumda zaten imkansız. Gerçi pek bişey yiyemiyorum, hep saçma sapan şeyler. Ama eşim tutuyo ve canavar gibi dolaşıyo, onun bu hali benim zaten altüst olan psikolojimi daha da çok karıştırıyo. Aslında ramazan bu şartlarda kabus gibi benim açımdan, normalde çok severim, huzur demek manevi bi rahatlık demek, hep dualarla geçiririm oruç tutamasamda ama evde bi canavar olunca korkunç oluyo-tatlicadiarzu- Bebek korkuyooooooo:çok üzgünüm:
Ay April oyle bir siralamissin ki uzuldum sikma canini az kaldi oyle dusun bak 12 haftada gececekmis bulantilar (kimileri 16 da diyor ama ) icini ferah tut..ama esin konusunda haklisin insan zaten bu kadar kotu olaylar yasarken destek bekliyor insallah o da alisir oruc olayina da seni kirmaz :))
kızlar benim işler kötü gidiyor sanırım kahverengi leke gelmeye başladı benzetmek gibi olmasın ama öteki kaybettiğim gebeliğimdeki gibi,moralim çok bozuk herhalde bebeğim gelişmiyor.
kızlar benim işler kötü gidiyor sanırım kahverengi leke gelmeye başladı benzetmek gibi olmasın ama öteki kaybettiğim gebeliğimdeki gibi,moralim çok bozuk herhalde bebeğim gelişmiyor.