2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar linenste 19-20 aralıkta nevresim takımlarında % 50 indirim varmış haberiniz ola....yalnızca 2 gün...

kızlar 11 ne oluyo ben uyurum o saate kadar 6 kalkıyoz biz her gün
bu arada dün koçtaştan ela ya kaz tüyü tek kişilik yorgan aldık yastığı hediye hem de indirimde 89 tl..normalde 130 muş..bu sene yorgan kullanmaz ama seneye tek kişilik kullanır diye..seneye bebek yorganı küçük gelir bu uzun vadeli..neyse haber vereyim dedim banada bebeği olan arkadaşım söylemişti..bir de dün ağacımızı süsledik ela anca bugün fark etti deliriyo topları tutmak için ama iki koltuğu köşesine sıkıştırdım giremiyo bu sene pembe ve altın rengi süsledim elanın şerefine hehehe onun yılı ya..

bende bazen bağırıyorum sonra pişman oluyorum tabi ama anlık bişey insan kendini frenleyemiyor

slm kızlar ya bişey sorucam ben cicibebeyi evde yapmak istıyorum ama tarifini bulamadım yapan varsa tarif rica edebilirmiyim.bu arada ecemin bu aralar maşallahı var iştahıda yerinde uykusuda çok şükğr zor günler geride kalıyo inş.2gündür emeklemeyede başladı yavaş yavaş..

iii akşamlar kızlar çokk yorgunmm özellkle sırtm çookk agrıyoo
misafirlerm tüm tabakları sıyırdılar vallaa çokk güsel olmş yaptıklarm
zeynebnde ii günndeydi 2de bi yattı misafirler gitmeye yakın uyandıı

hadı gözün aydın nagıhan kazasız atlatmışın
tuğba ben pekmezli yapıyorum netten aldım tarıfını bebe bıskuvısı yaz

selam kızlar. nasılsınız?
ya hiç giremiyorum artık.
selen ellerimi hiç bırakmıyo. hep elinden tutucam o da ayakta durucak yürücek. yürüteç istemiyo hanım. çok sıkılıyorum bazen. hiçbişey yapamıyorum çünkü. az önce çorbasını bile ona baya bi ağlatarak yaptım. boğazım da ağrıyo dün akşamdan beri. hep üstümde selen de. inşallah ona geçirmeden atlatırım yine.
bu arada çekiliş mi yapılacak. beni de ekleyin kesinlikle listeye. istanbul grubu da bi daha buluşamadan kış geldi iyice. şirvan o kadar çağırdı ama bi toparlanamadık.

forum istanbul mu? bayıldım bu fikre. 5 dk mesafedeyim. gelirim ben de buluşmaya. ama gülşen haklı. genel istanbul buluşması olsun. herkes gelsin. özletik kızlar:)
benim de içime doğmuş sanki. buluşmadan bahsetmiştim.
11 buluşmasına ben de gelmeye çalışırım selen izin verirse. bu ara iyice abarttı. gece 2 de uyuyo zilli.

baya deşifre olmuşuz yaw soyadımı falan vermeyin:)

herkese dağıtıomm seniii...hih hiiii:))

canımvalla ben yaptım..pekmezli..ama çok sert oldu yaaa..sıcak suyla bile erimiyoo vallaa..kıvamını çok ii ayarlamak lazım..özellikle pişme süresi çok önemliiii!!!!!!!!!!!

atlattın çok şükür canımmmm..

bu bebekler hepböyledir yaa..normalde hiç rahat durmazz ama bi misafirin yanında süt dökmüş kedi olurlarr..nazar değmezzz inşallaaahh..lmaz:

evet cnm buldum saol bakalım nasıl olucak

inşallah güzel olur tatlımm..

olur tuğpba zaten biz bursalı grup olarak buluşmuştuk şirvan bile gelmişti istanbuldan yine yapabiliriz

hatta önümüzdeki cumartesi bide buluşalım ne dersiniz bursalılar

bu sümükler ne zaman bitecek ya...

sabah yusufun iğnesini ben yaptım babası yaptığında daha çok ağlamıştı ben yapınca fazla ağlamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…