2009 Nisan Anneleri buraya

iyim urlammmmmm sen nasılsın çalışıyorum hemde evden 7 de çıkıp 5 buçukta geliyorum cumalarım boş bi tek

allah yardımcın olsun.................

bende gidiyom dagınıklıgı toplayım
kuaföre gidicem bende 1 saat sonra falan saclarımı kestircem

haydi akşam üzeri ugrarım byeeeeeeee

slm kızlar nasılsınız bebekler nasıl umarımherşey yolundadır
bizde yarın eve dönüş yapıyoruz belki artık cenk geceleride uyur dengesi bolzuldu oğlumun tabii benimde
okuyamadım geçmişi yılbaşı çekilişi falan varmı?

iiyz canm sen nasılsnn
inşş düzelir uykusuu gerçektn hissediyolar yabancı bi yerde olduklarını sıpalar
yılbaşı çekilşi yok sanırım kimseden ses çıkmıyo olsa ii olurduuu

yılbaşı dediniz aklıma geldi
kızlar yılbaşında dışarda olacaklar bebekleri ne yapacaksınızzz

eşim gidelim diyor aagbimler onun agbıleri görümcemler gençler yaniiii

yer ayrılmış

ama ben egeyi ne yapıcam bilmiyorum

herkes annesine bırakıyorbende ırakıcam ama ya kıyamet koparsa o gece ege uyanırsaa

bizim dışarı çıkmamız imkansız,ela hiç bensiz kalmadı şimdiye kadar gündüz bile,arada bulamazsa kesin psikolojisi çöker şok olur annem nerde diye..yanlız büyütmenin bi dezavantajı daha işte..ama annemlere gideriz belki zaten bizden herkes orda olur..ben ağacımızı süslemeyi düşünüyorum yarın ya bakalım,elanın geçip ulaşamayacağı bişekilde :))
bu arada 2 saat eşime bırakıp elayı uyudum çok mutluyum doping yaptım bu gecede oturacağımı düşününce

iyi akşamlar güzel bayanlar ve daha güzel bebeklerim:)) yine hftasonu yine koşturmaca....birazdan ütü yapıcam bende bakınayın dedim....öğlende 2 kilo yufka sarıp buzluğa attım çok iyi oluyor böyle....birisi gelince düşünmüyorum.....buluşmaya bayrampaşalılar değil herkes gelsin...:)) geçen sefer anadolu yakasında olan buluşma bu sefer avrupa yakasında olsun.....tüm istanbullular diyelim:))....yılbaşı çekilişi olacaksada bu hafta katılımlar olsun ki yılbaşına yetişsin derim...

ya bende istiyorum buluşmaaa...
kimse yok burdaa öffff....
umut arkadaşlarını göremiyoo hiç
ocak 15 gibi eşimle bende gidicem keşke denk gelsede görüşsek ne güzel olur..

kk yılbaşı cekilişi olmuş 2. yapılacak sanırım

ama bizler nisan anneleri olarak yaplım ama evet bu önümüzdeki hafta sonuna kadar olması gerekki o göree

Melek 1 kere çekiliş yapmıştık,yazın.O zaman ben tek çekmiştim çekilişi,ama bu sefer msn den de yapabiliriz,eğer katılım olursa.
2 kişi açar msn i,cam i da,çekebiliriz yani ,zor değil.

ohh bensiz çekilişlerde yapılmışşşşş

peki sen cekiyon sen herkese kim cıktıgınımı söylemiştin

kız sen varsın bende ben MELEK AYTEKıN BALIM

bak bende var zeynep benden bakıp ekleeee

Melek,katılmak isteyenlerin listesini yapmıştık,kim kime çıkmışsa klarşısına yazmıştım.Ayrı bir topik açmıştık onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…