2009 Nisan Anneleri buraya

bitmş durumdayım hayatım sıpaların keyfine diyecek yokda annede hal kalmadı hem ruhsal hem fziksel bittim bittim

ayy haklısın canm yaaa allah kolaylık versnn biz 1 tanesiyle zor başediyoz allah sana çifte güç versnn
kaç aylık oldular diş falan çıkardılar mı

amin canım amin 9 un içindeyiz zerenin çıktı zeynepte yok diş ikiside emekliyo tutunup kalkıyo sıpalar yürüme derdindeler tuvaletin kapısına bile gelip bekliyolar orda bile rahat değilim anlayacağın

nisan annelerine benden yada denizden bakıp ekleyebilirsin

şuan deniz ve ben arkadaşınım o yüzden bizim ortak arkadaşlar çıkarabilirsin nisan annelerini...

şenay bacım nasılsın
kız
allahım güç kuvvet versinn sanaaaa

calışıyorsun demi....

amin canım amin 9 un içindeyiz zerenin çıktı zeynepte yok diş ikiside emekliyo tutunup kalkıyo sıpalar yürüme derdindeler tuvaletin kapısına bile gelip bekliyolar orda bile rahat değilim anlayacağın
hele sıpalara bakkk valla öle hiç bir yerde rahat yok
bende senn gibi wc gircm zamn kapı açık duruyo sıpa beni görmeli görmezse kıyameti koparıyoo
nisan annelerine benden yada denizden bakıp ekleyebilirsin

şuan deniz ve ben arkadaşınım o yüzden bizim ortak arkadaşlar çıkarabilirsin nisan annelerini...

saol canm bi ka kişiyi öle ekledimm

kjızlar eltımın kızı var 3 yaşına girecek şubattaa
bana bıraktı 12den beri bende evi görmeniz lazım harman oldu egede ablası nerdeyse oraya gidiyor allah böyle olanlara kolaylık versin....

X