ya kızlar bugün komik bişey oldu merti yürütece koydum yatak odasında neyse bende arkamı döndüm ortalığı düzenliyorum. bu benim iç çamaşırı çekmeceme doğru gitti. bi ara sesi çıkmadı bi baktım çekmeceyi açmış elinde benim sütyen güle güle yanıma geliyo. kaydirigubbakcemile3 gül gl bi hal oldum elinden almaya çalışıyom sımsıkı tutmuş.. ben güldükçe o da glüyo. çok komikti yaa delikafadulden
bende ateşi çıkaarsa veriyordum calpolü dr. öyle demişti. Aşıdan önce versek sorun olmaz mı ki ?
Ara ara bakıyorum ama benim pek gündüzleri vaktim olmuyor. Mert gündüz pek uyumuyor çünkü gemelde geceleri uzun uyuyor. Bisküviyi ver canım. Bendee gönül rahatlığıyla veriyorum. Ama bahsettiğim marka diğerlerini bilmiyorum çünkü.
Canım 2 saat ara çok az yani toplamda 3 ana 2 ara öğün vermek lazım mış. 1 kahvaltı 2 saat sonra yoğurt 2 saat sonra çorbası 2 saat sonra meyve suyu veya püresi 2 saat sonrada muhallebi. Ama ben emzirdiğim için ara öğün vermiyorum. Dr. Bu şekilde söylemişti.
şirvancım nasılsın özledim... Işe başlamadın mı sen bayadır takip etmiyorum kaçırmışım.
Merti ara ara yürütece bindiriyorum mama sandalyesinde eline oyuncak veriyorum. Sonra karşıma alıp şarkı filan söylüyorum el çırpmalı ce eee li şarkılar. Kendi halinde oyuncak oynamak istemediği zaman onla birlikte oynuyorum daha çok seviyo..
Canım allah korumuş çok dikkat et elektirikli ısıtıcı olan odada yanlız bırakma. Ben yürüteçte bile pek bırakmamaya çalışıyorum. çok korkuyorum bişeyleri asılıp canı yancak diye
bende gelirim. Hava soğuk olmazsa
benimkide yüzüstü biraz çabalıyor ama emekleyemiyor sadece biraz kıvrılıyor. çok üzerinde durmuyorum. Her bebek emeklemez çünkü..
Ay değiştir güzelim ya yazık sana .tabi değiştirebiliyorsan. Iş bak ufaktan.
çok yoruldumya çok bunaldımmmmm kızım benim herşeyim o ayrı ama şu yeme sorunu beni benden etti bide her görenin bir yorum yapması offff ki ne offff 9 aylık oldu hiç bir şey yemiyor sadece ve sadece anne sütüüüüü bebekken tombuldu şimdi her gören ne kadar zayıflamış diyorrrrrr birde annesi şunu yedir bunu yedir sen yedirmesini bilememişsin bak nasıl yer azıcık zorla olurmu böle ayyyyy hiç kilo almadımı buuu offf çok bunaldım kızım bu sorunu ne zaman aşıcak bende dayanacak güç kalmadı 5 öğün onunla sofraya oturuyorum 3 çeşit şey hazırlıyorum ama nafile yormalde yemiyorrr zorlamakta istemiyorummmm ne oyuncağa ne tv ye aldanıyor eğer oyuncakla yemek yedirmeye çalışırsam atıyor oyuncağıeli,nden yada tv ile normalde açık gördüğü yerde pür dikket bakan çocuk yemek varsa yere kapaklanıyorrr napabilrim ne olur yardımm edin çıldırıcam artıkkkk
olabılıyormuş emeklemeden yürümekkkkıslar bnm kızım yüzüstü durduğunda başlıyo ağlamaya emekleme belirtisi hiç yok mirmirmirmir
akşam gelince yine koydum hemen ağlıyo yaa ne zaman emeklicek kızımm ben 9 aylıkken yürümüşüm kocamda 11 aylıkmışş.bizim kız emeklemeden yürücek galiba
tembel kerem kalk hadiiiii :)sevda azra benim oğlanda aynı öyle yüzüstü koyuyorum alışsın azıcık hareket etsin yok başlıyo ağlamaya hemde nasıl canını yakmışlar sanki
eheheheh sabah sabah ii olduuuya kızlar bugün komik bişey oldu merti yürütece koydum yatak odasında neyse bende arkamı döndüm ortalığı düzenliyorum. bu benim iç çamaşırı çekmeceme doğru gitti. bi ara sesi çıkmadı bi baktım çekmeceyi açmış elinde benim sütyen güle güle yanıma geliyo. kaydirigubbakcemile3 gül gl bi hal oldum elinden almaya çalışıyom sımsıkı tutmuş.. ben güldükçe o da glüyo. çok komikti yaa delikafadulden
egede var kaka artışıııgünaydın delirmek üzereyim akşam uyumadan önce bolca kakasını yapan çocuk gece 3 kere daha yaptı ve sabaha kadar uyumadık tabi..ishalde değil..eşim diştendir diyo valla o kadar akıl kalmadı bende ishali gazı derken dişten olabileceğini adam söölemese hatırlamıcam ama bu kakalar neden gece ortaya çıkıyo başlıcam haa her gece kaka yeni doğduğunda bu kadar yapmıyodu bee..
günaydın sen c.tesi olmazdıngünaydııııııııııııııııııınnnnnnn!
canım egenın 1.dişinde 38,5 du ateşşşkızlar şimdi baktım ateşide 37.2 diş geliyo sanırım ama daha önceki dişlerde ateş olmamıştı bu üstler çok mu uğraştırıyo ne..?kaç güne kadar çıkar kii...
canım sıkma canını var öle insanlar zayıflamış diyen tabiki zayıflıcaklar dişler cıkıyor artık yürüyecekler vekilo kaybı olacak egenınde yanaklar lop lopdu aaaa ne kadar zayıflamış dediler ama boyaada gitti diş cıkarıyor kolay degıl diyorum bendeeeçok yoruldumya çok bunaldımmmmm kızım benim herşeyim o ayrı ama şu yeme sorunu beni benden etti bide her görenin bir yorum yapması offff ki ne offff 9 aylık oldu hiç bir şey yemiyor sadece ve sadece anne sütüüüüü bebekken tombuldu şimdi her gören ne kadar zayıflamış diyorrrrrr birde annesi şunu yedir bunu yedir sen yedirmesini bilememişsin bak nasıl yer azıcık zorla olurmu böle ayyyyy hiç kilo almadımı buuu offf çok bunaldım kızım bu sorunu ne zaman aşıcak bende dayanacak güç kalmadı 5 öğün onunla sofraya oturuyorum 3 çeşit şey hazırlıyorum ama nafile yormalde yemiyorrr zorlamakta istemiyorummmm ne oyuncağa ne tv ye aldanıyor eğer oyuncakla yemek yedirmeye çalışırsam atıyor oyuncağıeli,nden yada tv ile normalde açık gördüğü yerde pür dikket bakan çocuk yemek varsa yere kapaklanıyorrr napabilrim ne olur yardımm edin çıldırıcam artıkkkk
gunaydın kızlar
bende ilk kez bu kadar ayrı kalıcam nagıhan eşim elinden gelse beraber gıdelım dıcektı ama sabah 8 akşşam 6 arası eğitimde olucam sen delırırsın dedı yanlız otelde bı yandanda haklı en ıyısı annende kal ddedi
bızım kaka sayısıda çok ama diş yok normalde gunde 3 kez yapıyo ama bazı zaman 5 yada6 ya çıkıyo bu sayı
elaya geçmiş olsun denız
canım gulfemciğinde bı sıkıntısı mı var acaba selende kalkıyo bızım ama su içip yatıyo
canım...aynı sorun bende de var..iki haftayı geçti bebeğim neredeyse hiç bişey yemiyor..zaten kilo alımı ii bi bebek değil..ben hala sütümü sağıp veriyorum..dişden dolayı diyoruz..ama çok üzülüyorum..o yemiyor ben kafayı yiyorum..sabah kahvaltısını ettirmek istedim yemedi..ağzına meyve veriyorum yada oyuncak o onları ısırırken ben mamasını sokuyordum..şimdi onlarada açmıyor ağzını..demekki istemiyor diyorum..ama içim içimi yiyor..mesela dün tek yediği şey, biraz yumurta sarısı ve peynir..kahvaltısı yani..onun dışında meyve ve sebzesinden 2 kaşık almış o kadar..bide akaşm ben gidene kadar yaklaşık 120 ml süt içmiş..ve ben eve 7 de gidiyorum..çok yoruldumya çok bunaldımmmmm kızım benim herşeyim o ayrı ama şu yeme sorunu beni benden etti bide her görenin bir yorum yapması offff ki ne offff 9 aylık oldu hiç bir şey yemiyor sadece ve sadece anne sütüüüüü bebekken tombuldu şimdi her gören ne kadar zayıflamış diyorrrrrr birde annesi şunu yedir bunu yedir sen yedirmesini bilememişsin bak nasıl yer azıcık zorla olurmu böle ayyyyy hiç kilo almadımı buuu offf çok bunaldım kızım bu sorunu ne zaman aşıcak bende dayanacak güç kalmadı 5 öğün onunla sofraya oturuyorum 3 çeşit şey hazırlıyorum ama nafile yormalde yemiyorrr zorlamakta istemiyorummmm ne oyuncağa ne tv ye aldanıyor eğer oyuncakla yemek yedirmeye çalışırsam atıyor oyuncağıeli,nden yada tv ile normalde açık gördüğü yerde pür dikket bakan çocuk yemek varsa yere kapaklanıyorrr napabilrim ne olur yardımm edin çıldırıcam artıkkkk
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çookk güldüm ya sıpa erkekn başlamşşşşya kızlar bugün komik bişey oldu merti yürütece koydum yatak odasında neyse bende arkamı döndüm ortalığı düzenliyorum. bu benim iç çamaşırı çekmeceme doğru gitti. bi ara sesi çıkmadı bi baktım çekmeceyi açmış elinde benim sütyen güle güle yanıma geliyo. kaydirigubbakcemile3 gül gl bi hal oldum elinden almaya çalışıyom sımsıkı tutmuş.. ben güldükçe o da glüyo. çok komikti yaa delikafadulden
canm uyku saatleri nasıl kaç saat arayl ayatırıyosngünaydın uykusuz bi gecenin ardından yine her zaman ki saat ayaktayız.nasıl dayanabiliyo anlamıyorum .
ayy canm sziinde mi dişnz çıktıı ne güsel yaaa darısı bizeeegünaydın delirmek üzereyim akşam uyumadan önce bolca kakasını yapan çocuk gece 3 kere daha yaptı ve sabaha kadar uyumadık tabi..ishalde değil..eşim diştendir diyo valla o kadar akıl kalmadı bende ishali gazı derken dişten olabileceğini adam söölemese hatırlamıcam ama bu kakalar neden gece ortaya çıkıyo başlıcam haa her gece kaka yeni doğduğunda bu kadar yapmıyodu bee..
canm eşinn söyledigine göre annende kalsan senn için daha makbullgunaydın kızlar
bende ilk kez bu kadar ayrı kalıcam nagıhan eşim elinden gelse beraber gıdelım dıcektı ama sabah 8 akşşam 6 arası eğitimde olucam sen delırırsın dedı yanlız otelde bı yandanda haklı en ıyısı annende kal ddedi
bızım kaka sayısıda çok ama diş yok normalde gunde 3 kez yapıyo ama bazı zaman 5 yada6 ya çıkıyo bu sayı
elaya geçmiş olsun denız
canım gulfemciğinde bı sıkıntısı mı var acaba selende kalkıyo bızım ama su içip yatıyo
canm emiyosa seni bence zorlma demekki emdigi yetiyo kuzun içinnçok yoruldumya çok bunaldımmmmm kızım benim herşeyim o ayrı ama şu yeme sorunu beni benden etti bide her görenin bir yorum yapması offff ki ne offff 9 aylık oldu hiç bir şey yemiyor sadece ve sadece anne sütüüüüü bebekken tombuldu şimdi her gören ne kadar zayıflamış diyorrrrrr birde annesi şunu yedir bunu yedir sen yedirmesini bilememişsin bak nasıl yer azıcık zorla olurmu böle ayyyyy hiç kilo almadımı buuu offf çok bunaldım kızım bu sorunu ne zaman aşıcak bende dayanacak güç kalmadı 5 öğün onunla sofraya oturuyorum 3 çeşit şey hazırlıyorum ama nafile yormalde yemiyorrr zorlamakta istemiyorummmm ne oyuncağa ne tv ye aldanıyor eğer oyuncakla yemek yedirmeye çalışırsam atıyor oyuncağıeli,nden yada tv ile normalde açık gördüğü yerde pür dikket bakan çocuk yemek varsa yere kapaklanıyorrr napabilrim ne olur yardımm edin çıldırıcam artıkkkk