Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rota virüs aşısı yaptıran varmı???
moralim bozuluo bnm de yaa yürüteçle evi dört dönüo ama emekleme yok yaa.ıhıı hıı ıhıı yapıo önce sonra kıyamet kopuoo
biz yaptırdık rota aşısını
ya rota 2 dozdu bnm ki ilk dozunu verdiler 2.doz da 1 aralıkdı ama yaptıramadık haftaya gitcez doktora acaba çok geç kaldık mıı sen kaç doz yaptırdın
ben aşıdan önce calpol veriyorum 1 cay kaşigi...
rahatsız oluyor meriç de aşıdan sonra...
canım nerelerdesin.özlettin kendini.maşallah oğluşuna.bu arada ilaç gibi geldin.bisküvi konusunda rahatladım.çünkü gülfemin severek yediği tek şey bisküvi ile haırladığım kahvaltı.
günaydın kızlar...
egeyi 2 saat arayla doyuruyorum.3 saat beklesem açmış gibi düşünüyorum.ama zamanı uzatmam gerekiyor sanırım ege istememeye başladı.
sizler kaç saat arayla veriyorsunuz.
günaydın herkese diyecem ama öğlen olmuş.
bizde anca kalkkıp kahvaltı yaptık ..
bir geçmişe bakınım neler kaynatmışınız
selam kızlar ya kerem hiçbişeyi beğenmez oldu bütün gün ne yapıyor sizin bebişler emeklese yine oyalanccak ama sıkılıyor yaw
canım allah korumuş çok dikkat et elektirikli ısıtıcı olan odada yanlız bırakma. ben yürüteçte bile pek bırakmamaya çalışıyorum. çok korkuyorum bişeyleri asılıp canı yancak diyekızlar gülfem bugün ben mutfaktayken ufonun kablosuna asılmış ve ufoyu düşürmüş.sese bi koştum nerdeyse kalbim duracaktı.resmen Allah korumuş yavrumu.kucağımdan indirince de işte böyle oluyo.
valla çok iyi olur bu sefer inşallah bende gelirim
kıslar bnm kızım yüzüstü durduğunda başlıyo ağlamaya emekleme belirtisi hiç yok mirmirmirmir
akşam gelince yine koydum hemen ağlıyo yaa ne zaman emeklicek kızımm ben 9 aylıkken yürümüşüm kocamda 11 aylıkmışş.bizim kız emeklemeden yürücek galiba
kıslar yaa çalıştığım şirketimi değiştirmek istiorum.11 i oldu maaşlardan hak getire 7 den önce işden çıkamıom güya mesai 6,30 da bitio bide pazar günü kızıma mevlüt yapcam die yarın 10,30 da işden çıkayım die izin istedim ki normalde 1 e kadar çalışılıo ama hiç 1 de çıkmadım 4 ü buluoo hep mesai ücreti de yok babamızın hayrına anlayacağınız uff çok bunaldımm yaa
ya kızlar bugün komik bişey oldu merti yürütece koydum yatak odasında neyse bende arkamı döndüm ortalığı düzenliyorum. bu benim iç çamaşırı çekmeceme doğru gitti. bi ara sesi çıkmadı bi baktım çekmeceyi açmış elinde benim sütyen güle güle yanıma geliyo. kaydirigubbakcemile3 gül gl bi hal oldum elinden almaya çalışıyom sımsıkı tutmuş.. ben güldükçe o da glüyo. çok komikti yaa delikafadulden
sevda azra benim oğlanda aynı öyle yüzüstü koyuyorum alışsın azıcık hareket etsin yok başlıyo ağlamaya hemde nasıl canını yakmışlar sanki
kızlar bizimkinin burnu ha bire akıyor 1 ay oldu.. ne yapcam dr kontrolü de yok bu ay.. artık her ay gelme emişti malum hastaşlk bulaşmasın.. nasıl geçirecem burnun akıntısını.. bide dilini uzatıp dudak üstündeki sümükleri yalıyor:))))))))
iyi akşamlar kıslarrrrrr
pc tamirden geldi allaha şükür
eymenin burnu bir türlü açılmıyooo
bu arada geçmişi okumam imkansızz
hasta bebişlere geçmişler olsun
bak güler ben söylemiştim sana önceden..:)) çok sevindim cnmarkadaşlar gülfemin kültür sonucu temiz çıktı.hepinize desteğiniz için yeniden teşekkürler.
canım yemek yemek istemediği için yapabilir..eğer her yemekten sonra kusarsa kilo alım problemi yaşayabilirmiş..bi de belki yemeğinde tanecikler vardır onlar da boğazına takılıp midesini bulandırıyordur..bi ara benim kızımda böyleydi..şimdilik düzeldi Alla a şükür. doktoruna da bir danış derim ben.yusuf yemek yedirmeye çalışırken son 1 aydır hep öğürüyor ve sonunda kusuyor bunu huy edindi var mı böyle olan?
bayrampaşa ve çevresinde oturan anneler bir buluşma yapalımmı ne dersinizzz baya bu çevrede var bildiğim kadarıyla kk:))
kızlar bizimkinin burnu ha bire akıyor 1 ay oldu.. ne yapcam dr kontrolü de yok bu ay.. artık her ay gelme emişti malum hastaşlk bulaşmasın.. nasıl geçirecem burnun akıntısını.. bide dilini uzatıp dudak üstündeki sümükleri yalıyor:))))))))
hem ist forum açılmışşş hepimize yakınnn
bence en iyisini yapıyorsun biz evde bütün gün kusmuk kaka yedirme artı beyin gelişimi için uğraşıyoruz allah hepimize yardım etsin.........
allah korumuş canım nedense bu nisan mahsülleri kablo sapığı benimki duvara monteli kabloları bile ısırmaya çalışıyor....
evet güzel bir fikir
yusuf yemek yedirmeye çalışırken son 1 aydır hep öğürüyor ve sonunda kusuyor bunu huy edindi var mı böyle olan?
hasta bebeklere geçmiş olsun
gulfemın tahlıl temız çıkmış sevındım diğeri tahlil verenlerın başına
benım selende kablo manyağı ne yı bılsa ağzına
ben bu gece ilk kez kızımdn ayrıyım ananesıne bıraktım gece için ama sabah gıdıcem hemen
selende durmuyo ama artık kendını emeklerken oturu pozıyona gecırmeye başladı bıde tutnma çabalarında kalkmak için:)
burdada hava kötü lodos var sankı panjurlar sökülücek yerınden
ben yarından ıtıbaren 1 hafta yokum eşim ankaraya gıdıyo bende anneme :) yaşasın tabi bu arada 1 hafta dınlenırım artık
bende ateşi çıkAarsa veriyordum calpolü dr. öyle demişti. aşıdan önce versek sorun olmaz mı ki ?
ara ara bakıyorum ama benim pek gündüzleri vaktim olmuyor. mert gündüz pek uyumuyor çünkü gemelde geceleri uzun uyuyor. bisküviyi ver canım. bendee gönül rahatlığıyla veriyorum. ama bahsettiğim marka diğerlerini bilmiyorum çünkü.
canım 2 saat ara çok az yani toplamda 3 ana 2 ara öğün vermek lazım mış. 1 kahvaltı 2 saat sonra yoğurt 2 saat sonra çorbası 2 saat sonra meyve suyu veya püresi 2 saat sonrada muhallebi. ama ben emzirdiğim için ara öğün vermiyorum. dr. bu şekilde söylemişti.
şirvancım nasılsın özledim... işe başlamadın mı sen bayadır takip etmiyorum kaçırmışım.
merti ara ara yürütece bindiriyorum mama sandalyesinde eline oyuncak veriyorum. sonra karşıma alıp şarkı filan söylüyorum el çırpmalı ce eee li şarkılar. kendi halinde oyuncak oynamak istemediği zaman onla birlikte oynuyorum daha çok seviyo..
canım allah korumuş çok dikkat et elektirikli ısıtıcı olan odada yanlız bırakma. ben yürüteçte bile pek bırakmamaya çalışıyorum. çok korkuyorum bişeyleri asılıp canı yancak diye
bende gelirim. hava soğuk olmazsa
benimkide yüzüstü biraz çabalıyor ama emekleyemiyor sadece biraz kıvrılıyor. çok üzerinde durmuyorum. her bebek emeklemez çünkü..
ay değiştir güzelim ya yazık sana .tabi değiştirebiliyorsan. iş bak ufaktan.
burun tıkanıklığı çok zor yaa bilirim..
umutu dr.şunları önermişti..
sıcak buhar makinesinin suyunun içine 1 çay kaşığı buğuseptil günde 1 kez karıştırılacak
günde 4 kez 20 dk.çalıştırılacak
vick vapo merhem çok az miktarda bebeğin çamaşırına sürülecek ..(fazla mentol bebekler için zararlıymış)
Sinomarin serum fizyolojik günde 4 den fazla olmamak şartıile her iki burun deliğine 2-3 damla damlatılıcak..(özellikle bu markayı önerdi tuz oranı en yüksek buymuş)
umarım işinizi görür ..geçmiş olsun
bak güler ben söylemiştim sana önceden..:)) çok sevindim cnm