2009 Nisan Anneleri buraya

ya kızlar bugün komik bişey oldu merti yürütece koydum yatak odasında neyse bende arkamı döndüm ortalığı düzenliyorum. bu benim iç çamaşırı çekmeceme doğru gitti. bi ara sesi çıkmadı bi baktım çekmeceyi açmış elinde benim sütyen güle güle yanıma geliyo. kaydirigubbakcemile3 gül gl bi hal oldum elinden almaya çalışıyom sımsıkı tutmuş.. ben güldükçe o da glüyo. çok komikti yaa delikafadulden

hehe çok güldüm sbah sbah:))

bizde üniversitede oda arkadaşı vardı gögüsleri büyüktü haliyle sütyenleride onları alır halay çekerdik.halay mendili niyetine...ne gülerdik ya..o geldi aklıma şimdi..

ayyy deniz aynı sorun bizdede var çok kaka yapıyor bizimkide ama geceleri değil tabi..
yatmadan önce ye kadar..
annem çişli bez olmuyor bazen diyor.
zaten biz çok bez kullanıyoruz biliyormusunuz.primaya ortakmı olsak diyor annem:)

bende ateşi çıkaarsa veriyordum calpolü dr. öyle demişti. Aşıdan önce versek sorun olmaz mı ki ?

Ara ara bakıyorum ama benim pek gündüzleri vaktim olmuyor. Mert gündüz pek uyumuyor çünkü gemelde geceleri uzun uyuyor. Bisküviyi ver canım. Bendee gönül rahatlığıyla veriyorum. Ama bahsettiğim marka diğerlerini bilmiyorum çünkü.

Canım 2 saat ara çok az yani toplamda 3 ana 2 ara öğün vermek lazım mış. 1 kahvaltı 2 saat sonra yoğurt 2 saat sonra çorbası 2 saat sonra meyve suyu veya püresi 2 saat sonrada muhallebi. Ama ben emzirdiğim için ara öğün vermiyorum. Dr. Bu şekilde söylemişti.

şirvancım nasılsın özledim... Işe başlamadın mı sen bayadır takip etmiyorum kaçırmışım.

Merti ara ara yürütece bindiriyorum mama sandalyesinde eline oyuncak veriyorum. Sonra karşıma alıp şarkı filan söylüyorum el çırpmalı ce eee li şarkılar. Kendi halinde oyuncak oynamak istemediği zaman onla birlikte oynuyorum daha çok seviyo..

Canım allah korumuş çok dikkat et elektirikli ısıtıcı olan odada yanlız bırakma. Ben yürüteçte bile pek bırakmamaya çalışıyorum. çok korkuyorum bişeyleri asılıp canı yancak diye

bende gelirim. Hava soğuk olmazsa

benimkide yüzüstü biraz çabalıyor ama emekleyemiyor sadece biraz kıvrılıyor. çok üzerinde durmuyorum. Her bebek emeklemez çünkü..

Ay değiştir güzelim ya yazık sana .tabi değiştirebiliyorsan. Iş bak ufaktan.

öyle yapcam canım ufakdan iş aramalara başladım

Kıslar gÜnaydın hava Çok kasvetlı bugÜn yaa.busabah 7 de kalkdı kuzumm oynaŞdık baya ama onu bırakıp ıŞe gelmek zorunda kaldım

kızlar şimdi baktım ateşide 37.2 diş geliyo sanırım ama daha önceki dişlerde ateş olmamıştı bu üstler çok mu uğraştırıyo ne..?kaç güne kadar çıkar kii...

gunaydın kızlar
bende ilk kez bu kadar ayrı kalıcam nagıhan eşim elinden gelse beraber gıdelım dıcektı ama sabah 8 akşşam 6 arası eğitimde olucam sen delırırsın dedı yanlız otelde bı yandanda haklı en ıyısı annende kal ddedi
bızım kaka sayısıda çok ama diş yok normalde gunde 3 kez yapıyo ama bazı zaman 5 yada6 ya çıkıyo bu sayı
elaya geçmiş olsun denız
canım gulfemciğinde bı sıkıntısı mı var acaba selende kalkıyo bızım ama su içip yatıyo

çok yoruldumya çok bunaldımmmmm kızım benim herşeyim o ayrı ama şu yeme sorunu beni benden etti bide her görenin bir yorum yapması offff ki ne offff 9 aylık oldu hiç bir şey yemiyor sadece ve sadece anne sütüüüüü bebekken tombuldu şimdi her gören ne kadar zayıflamış diyorrrrrr birde annesi şunu yedir bunu yedir sen yedirmesini bilememişsin bak nasıl yer azıcık zorla olurmu böle ayyyyy hiç kilo almadımı buuu offf çok bunaldım kızım bu sorunu ne zaman aşıcak bende dayanacak güç kalmadı 5 öğün onunla sofraya oturuyorum 3 çeşit şey hazırlıyorum ama nafile yormalde yemiyorrr zorlamakta istemiyorummmm ne oyuncağa ne tv ye aldanıyor eğer oyuncakla yemek yedirmeye çalışırsam atıyor oyuncağıeli,nden yada tv ile normalde açık gördüğü yerde pür dikket bakan çocuk yemek varsa yere kapaklanıyorrr napabilrim ne olur yardımm edin çıldırıcam artıkkkk

çok yoruldumya çok bunaldımmmmm kızım benim herşeyim o ayrı ama şu yeme sorunu beni benden etti bide her görenin bir yorum yapması offff ki ne offff 9 aylık oldu hiç bir şey yemiyor sadece ve sadece anne sütüüüüü bebekken tombuldu şimdi her gören ne kadar zayıflamış diyorrrrrr birde annesi şunu yedir bunu yedir sen yedirmesini bilememişsin bak nasıl yer azıcık zorla olurmu böle ayyyyy hiç kilo almadımı buuu offf çok bunaldım kızım bu sorunu ne zaman aşıcak bende dayanacak güç kalmadı 5 öğün onunla sofraya oturuyorum 3 çeşit şey hazırlıyorum ama nafile yormalde yemiyorrr zorlamakta istemiyorummmm ne oyuncağa ne tv ye aldanıyor eğer oyuncakla yemek yedirmeye çalışırsam atıyor oyuncağıeli,nden yada tv ile normalde açık gördüğü yerde pür dikket bakan çocuk yemek varsa yere kapaklanıyorrr napabilrim ne olur yardımm edin çıldırıcam artıkkkk

pedagoglar zaten zorlamanın doğru olmadığını sölüyor ii yapıosun şuan yapabileceğin tek şey kendini sıkmamak.onun seveceği şeyler keşfetmeye bak.üzme kendini canım

benim kızım sevdiği bir şeyi bile en fazla 3 kaşık yiyor ilk kaşıkta ağzını şaplatıyorr nam nam yapıyor ama en fazla üç kaşıkkkk gerisi yookkkk ona karşı üzüldüğümü belli etmiyorum ama kendi kendimi yiyiyorum doktorumuz o yemek yiyerek seni kaybettiğini düşünüyor o yüzden yemiyor dediiii

kıslar bnm kızım yüzüstü durduğunda başlıyo ağlamaya emekleme belirtisi hiç yok mirmirmirmir
akşam gelince yine koydum hemen ağlıyo yaa ne zaman emeklicek kızımm ben 9 aylıkken yürümüşüm kocamda 11 aylıkmışş.bizim kız emeklemeden yürücek galiba
olabılıyormuş emeklemeden yürümekkk

sevda azra benim oğlanda aynı öyle yüzüstü koyuyorum alışsın azıcık hareket etsin yok başlıyo ağlamaya hemde nasıl canını yakmışlar sanki
tembel kerem kalk hadiiiii :)
ya kızlar bugün komik bişey oldu merti yürütece koydum yatak odasında neyse bende arkamı döndüm ortalığı düzenliyorum. bu benim iç çamaşırı çekmeceme doğru gitti. bi ara sesi çıkmadı bi baktım çekmeceyi açmış elinde benim sütyen güle güle yanıma geliyo. kaydirigubbakcemile3 gül gl bi hal oldum elinden almaya çalışıyom sımsıkı tutmuş.. ben güldükçe o da glüyo. çok komikti yaa delikafadulden
eheheheh sabah sabah ii olduuu

günaydın delirmek üzereyim akşam uyumadan önce bolca kakasını yapan çocuk gece 3 kere daha yaptı ve sabaha kadar uyumadık tabi..ishalde değil..eşim diştendir diyo valla o kadar akıl kalmadı bende ishali gazı derken dişten olabileceğini adam söölemese hatırlamıcam ama bu kakalar neden gece ortaya çıkıyo başlıcam haa her gece kaka yeni doğduğunda bu kadar yapmıyodu bee..
egede var kaka artışııı

günaydııııııııııııııııııınnnnnnn!
günaydın sen c.tesi olmazdın
kızlar şimdi baktım ateşide 37.2 diş geliyo sanırım ama daha önceki dişlerde ateş olmamıştı bu üstler çok mu uğraştırıyo ne..?kaç güne kadar çıkar kii...
canım egenın 1.dişinde 38,5 du ateşşş
2. ve 3. dişte olmadı ateşş

canım sıkma canını var öle insanlar zayıflamış diyen tabiki zayıflıcaklar dişler cıkıyor artık yürüyecekler vekilo kaybı olacak egenınde yanaklar lop lopdu aaaa ne kadar zayıflamış dediler ama boyaada gitti diş cıkarıyor kolay degıl diyorum bendeee

sen canını sıkma o söyleyenlerede kulak asmaaa ama alttaada kalma cok vr öle ccokk bilen dengesizlerrrrrrrrr

yemek içinde degişik şeyler dene ben şimdii egeye sütlü muz yapıyorum robottan geçirıyom muzu içine sütt oohhh 200 cc içioyoo paşaaa

gunaydın kızlar
bende ilk kez bu kadar ayrı kalıcam nagıhan eşim elinden gelse beraber gıdelım dıcektı ama sabah 8 akşşam 6 arası eğitimde olucam sen delırırsın dedı yanlız otelde bı yandanda haklı en ıyısı annende kal ddedi
bızım kaka sayısıda çok ama diş yok normalde gunde 3 kez yapıyo ama bazı zaman 5 yada6 ya çıkıyo bu sayı
elaya geçmiş olsun denız
canım gulfemciğinde bı sıkıntısı mı var acaba selende kalkıyo bızım ama su içip yatıyo

zor oluyor kısa ayrılıklar bizde kocişle gecen carsmbadan beri ayrıydıkkk dün akşam 9,30 da geldii

kutladık tabiiiiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Huzur canim bi derin nefes al
disardan laf yetistirenlere kicinla gulllll
daha ne istiyorsun 9ay Anne sutu alan cocuga hic bir hastalik yaklasamaz
sisko olup hastalikli olmasimi ii zayif olup saglam olmasimi
lutfen ne kendini nede bebisi uzme
emin ol en sagliklisi bu zaten
omur boyu bidsha Anne sutu bulamazlar AMA sonra her bi .oku yiyecekler::)))))
sen rahat ol

saol sehercim
huzur çok haklısın cnm herkes herşeyi bildiğini sanıyor çocuk büyütme konusunda halbuki kendileri ne saçma sapan yanlış şeyler yapmışlar ya cahillikten haberleri yok ya unutmuşlar..çok sıkıyosan kendini ki ööle görünüyo ver cevaplarını sende rahatlarsın :) boş boş konuşmazlar artık..bencede sıkma bebeğini iyi yapıyosun peki uzun süre aç kalınca da mı yemiyo ne kadar dayanıyo aç??

canım...aynı sorun bende de var..iki haftayı geçti bebeğim neredeyse hiç bişey yemiyor..zaten kilo alımı ii bi bebek değil..ben hala sütümü sağıp veriyorum..dişden dolayı diyoruz..ama çok üzülüyorum..o yemiyor ben kafayı yiyorum..sabah kahvaltısını ettirmek istedim yemedi..ağzına meyve veriyorum yada oyuncak o onları ısırırken ben mamasını sokuyordum..şimdi onlarada açmıyor ağzını..demekki istemiyor diyorum..ama içim içimi yiyor..mesela dün tek yediği şey, biraz yumurta sarısı ve peynir..kahvaltısı yani..onun dışında meyve ve sebzesinden 2 kaşık almış o kadar..bide akaşm ben gidene kadar yaklaşık 120 ml süt içmiş..ve ben eve 7 de gidiyorum..

sabretmeyeceğiz de ne yapacağız..ama bu gidişle kesin bende kafayı yicem..benim tekrar diş çıkarasım geldi valla:)..yeterrrr da yeterrr:):):)

kızlar çok saolun iyiki varsınız valla burası olmasa kafayı yiycem çok bunaldımmm zaten kızımı kesinlik zorlamıyorum yemediği için kızmıyorum ama kendimi paralıyorummmm doktorumda zorlama sen kazanacaksın diyor denizela canım birgün 6 saat aş bıraktım yemedi daha çok hırçınlaştıııı:KK43:(8

cumartesi çalışıyorum ben.oluyorum ama sabahtan şekerim.
12 de işim bitiyor zaten.

herkeze iyi haftasonları....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çookk güldüm ya sıpa erkekn başlamşşşş

günaydın uykusuz bi gecenin ardından yine her zaman ki saat ayaktayız.nasıl dayanabiliyo anlamıyorum .
canm uyku saatleri nasıl kaç saat arayl ayatırıyosn
ben anemgil gelince annemin sayesnde zeynepin uykusunu düzene koyduk
sabah 8 veya 9 da kalkıyo
öglen 11 veya 12 de yatırıyorum 2 230 kadr yatıyo sonra 5 6 civarı yatırıyorum 8 de kalkıyo geceuykusunada 11 1 1 30 da yatıyo sabaha kadr uyyo
yani ortalama öglen 4 saat uyumş oluyoo istersen sende böle dene ben önceden her zırlamasında uykusu var diye yatırıyodm zırp geri kalkıyodu istersen sende böle dene

günaydın delirmek üzereyim akşam uyumadan önce bolca kakasını yapan çocuk gece 3 kere daha yaptı ve sabaha kadar uyumadık tabi..ishalde değil..eşim diştendir diyo valla o kadar akıl kalmadı bende ishali gazı derken dişten olabileceğini adam söölemese hatırlamıcam ama bu kakalar neden gece ortaya çıkıyo başlıcam haa her gece kaka yeni doğduğunda bu kadar yapmıyodu bee..
ayy canm sziinde mi dişnz çıktıı ne güsel yaaa darısı bizeee

gunaydın kızlar
elaya geçmiş olsun denız
canm eşinn söyledigine göre annende kalsan senn için daha makbull

canm emiyosa seni bence zorlma demekki emdigi yetiyo kuzun içinn
sıkma canını inş kısa zamnda düzelirr
bu arada hangi ayda dogdu senn kuzu

X