2009 Nisan Anneleri buraya

inş temiz çıkar biz 9 aylık olduk genel tarama için istedi bir kere iye geçirmiştik kanımıza felan herşeye bakıldı bu zamana kadar hiç test yaptırmamıştık gülercim bu seferde kamil beye gitmeniz iyi olur tabi nede olsa takibi o yapıyor ama yusuf beyi kimselere değişmem bizim kontrol çrş günüydü 50 dk konuştu benimle kızımın problemini sadece beni rahatlatmak için dışarı kalabalıkmış hiç umursamıyor mesela bize anlatıyor elifide o tutuyordu böle ilgiliii

inşallah düzelir.canım ben burun tıkanıklığı için bebekler için olan viks var burun deliklerine ondan sürüyorum.bi dene istersen.bi ara çörek otu yağının iyi geldiğini yazmıştı didem sanırım.[/QUOTE]

sagol canım bide onu deneyeyim eczacı bilir heralde

dr a nereye gidiyosunuz bizimde idrar kültürü vermemiz lazım sizin kinin iyi çıktıgına sevindimhihoyyyt

inş temiz çıkar biz 9 aylık olduk genel tarama için istedi bir kere iye geçirmiştik kanımıza felan herşeye bakıldı bu zamana kadar hiç test yaptırmamıştık gülercim bu seferde kamil beye gitmeniz iyi olur tabi nede olsa takibi o yapıyor ama yusuf beyi kimselere değişmem bizim kontrol çrş günüydü 50 dk konuştu benimle kızımın problemini sadece beni rahatlatmak için dışarı kalabalıkmış hiç umursamıyor mesela bize anlatıyor elifide o tutuyordu böle ilgiliii

inşallah temiz çıkar.malesef yarın çok yüzeysel bi kontrol olacak biliyorum ama bu seferlik de böyle oalcak artık bi dahakine inşallah.

inşallah düzelir.canım ben burun tıkanıklığı için bebekler için olan viks var burun deliklerine ondan sürüyorum.bi dene istersen.bi ara çörek otu yağının iyi geldiğini yazmıştı didem sanırım.

sagol canım bide onu deneyeyim eczacı bilir heralde

dr a nereye gidiyosunuz bizimde idrar kültürü vermemiz lazım sizin kinin iyi çıktıgına sevindimhihoyyyt[/QUOTE]

canım yıldıztabya bilge hastanesinde kamil beye gidiyorum ama aynı hastanede yusuf bey daha iymiş bi dahakine ona gitcez.

bayrampaşa ve çevresinde oturan anneler bir buluşma yapalımmı ne dersinizzz baya bu çevrede var bildiğim kadarıyla kk:))

kızlar bizimkinin burnu ha bire akıyor 1 ay oldu.. ne yapcam dr kontrolü de yok bu ay.. artık her ay gelme emişti malum hastaşlk bulaşmasın.. nasıl geçirecem burnun akıntısını.. bide dilini uzatıp dudak üstündeki sümükleri yalıyor:))))))))

ayyy biraz önce esra aradı.. Ne kadar sevindim...

Yazışmaktansa telefonla konuşmakta ayrı bir güzel oluryo....

Biz en iyisi bir ara yeniden buluşalım ... Diyecem .. Gene benden teklif geldi..
Ama bu sefer aramzda işe başlayanlar var.. C.tesi olsun derim...

valla çok iyi olur bu sefer inşallah bende gelirim

selam kızlar yusuf hasta olduğu için giremiyorum 1 dakika yalnız kalmak istemiyor bugün göğsünde hırıltı var inşallah ciğerlerine inmemiştir ev sıcaklığıda çok iyi ama neden böyle oldu yaaaaaa.

benim eşşek sıpam geceleri asla üstünün örtülmesini istemiyor örttüğümde ayakları itiyor geçen gün banyo yaptırmıştım uyku tulumu giydiriyorum ama üstü açık kalınca hasta oldu..........

görüşme var sanırım bende gelirim inşallah haberim olursa....

geçmişe hiç bakamadım biraz bakayım..

ben daha Çok teknİk konularla İlgİlenİyorum.
eĞİtİm zeka gelİŞtİrme kural koyma masrafları karŞılama:))))

zaten eve gİdİyorum bugÜn dersİnİzİ ÇalıŞtınızmı dİyorum:)))

bence en iyisini yapıyorsun biz evde bütün gün kusmuk kaka yedirme artı beyin gelişimi için uğraşıyoruz allah hepimize yardım etsin.........
kızlar gülfem bugün ben mutfaktayken ufonun kablosuna asılmış ve ufoyu düşürmüş.sese bi koştum nerdeyse kalbim duracaktı.resmen Allah korumuş yavrumu.kucağımdan indirince de işte böyle oluyo.
allah korumuş canım nedense bu nisan mahsülleri kablo sapığı benimki duvara monteli kabloları bile ısırmaya çalışıyor....

hem ist forum açılmışşş hepimize yakınnn

evet güzel bir fikir

kızlar bizimkinin burnu ha bire akıyor 1 ay oldu.. ne yapcam dr kontrolü de yok bu ay.. artık her ay gelme emişti malum hastaşlk bulaşmasın.. nasıl geçirecem burnun akıntısını.. bide dilini uzatıp dudak üstündeki sümükleri yalıyor:))))))))
ay yerim ben onu sümüklerini yemeyide biliyorrrrrrr

bence en iyisini yapıyorsun biz evde bütün gün kusmuk kaka yedirme artı beyin gelişimi için uğraşıyoruz allah hepimize yardım etsin.........

allah korumuş canım nedense bu nisan mahsülleri kablo sapığı benimki duvara monteli kabloları bile ısırmaya çalışıyor....

evet güzel bir fikir

evet kablo hastası hepsii....

yusuf yemek yedirmeye çalışırken son 1 aydır hep öğürüyor ve sonunda kusuyor bunu huy edindi var mı böyle olan?

yusuf yemek yedirmeye çalışırken son 1 aydır hep öğürüyor ve sonunda kusuyor bunu huy edindi var mı böyle olan?

canım geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur yusufun

valla yarım saatte yemek yiyoruz istemezse agzını açmıyo bende zorlamıyorum
belki bir iki kere zorla verdiysen huy edinmiş olabilir zannımca

deniz...facede fotolarınızı gördüm süper çıkmış ela..
valla ben talibim senin kıza:)))
cnm çok saol...hem neden olmasın uzağa gitmemiş olur kızım hehehe..bende bahaneyle aydına taşınırım ..hemen kendimide kattım işin içine yanlız :))

allah kolaylık versin yaa zorlama bakalım tv ye bakarken ,oyun oynarken ver 3-5 kaşık çok vermeden alışsın yavaş yavaş olmaz mı ki..

geçmiş olsun canım.dr.a söylesen bu durumu daha iyi olur.inş.birşey yoktur ama normal midir acaba?
ege yemediği zamanlar bende reklamları açıp yediriyorum.
bu arada ilk arabam benimde dikkatimi çekti,şimdi netten araştırıcam.
sultan egede çok çabuk sıkılıyor oyuncaklardan.ben tv izlerken,iş yaparken alıp başını başka odaya gidiyor sonrada bağrınıyor.
sürekli onlarla ilgilenemeyiz ki!!!!
vallahi eşim işten gelince egeyi ona havale edip alıp kahvemi oturuyorum.yoksa yakındır tırlatmam.

canm bi ara zeynepte öyleydi devamlı burun akıntısı oluyodu petidus kullandım birde vikis sürüyodm döşüne gece yatarken ondan sonra geçti tavsiye ederim

geçmişolsn canm bence dr götrr
veya açıkmadn mı yediriyosn o zamn da istemediklerini öle belli ediyolar ben zeynepte bugn farkettm karnı hafif toktu bende çorbayı veriyorum içiyor ama gnlsz sonra haff çkardı

hasta bebeklere geçmiş olsun
gulfemın tahlıl temız çıkmış sevındım diğeri tahlil verenlerın başına
benım selende kablo manyağı ne yı bılsa ağzına
ben bu gece ilk kez kızımdn ayrıyım ananesıne bıraktım gece için ama sabah gıdıcem hemen
selende durmuyo ama artık kendını emeklerken oturu pozıyona gecırmeye başladı bıde tutnma çabalarında kalkmak için:)
burdada hava kötü lodos var sankı panjurlar sökülücek yerınden
ben yarından ıtıbaren 1 hafta yokum eşim ankaraya gıdıyo bende anneme :) yaşasın tabi bu arada 1 hafta dınlenırım artık

kıslar bnm kızım yüzüstü durduğunda başlıyo ağlamaya emekleme belirtisi hiç yok mirmirmirmir
akşam gelince yine koydum hemen ağlıyo yaa ne zaman emeklicek kızımm ben 9 aylıkken yürümüşüm kocamda 11 aylıkmışş.bizim kız emeklemeden yürücek galiba

X