- 6 Eylül 2009
- 344
- 28
- 38
hayırlı olsn dişinizz
kolay gelsin ayrıca p.teside benm misfirm var bakalım napczz
canm annemgil burdaydı bugn gittiler o yüzden pek giremiyorumm
zeynepte bu aralar çıldrdı ama gündzlerii ucaktada durmuyo oda oda geziyozz
eşimide çokk özledmm fazla tel konuşamıyoruz dk 4 tl dokusanlar aglıcak gibiyimmm bi daha göndermicmm
kaynanamla kavga ettim bugnn ilk defa eşim afrikaya gidince annemler burda kaldı ya kaynanaya noldysa daraldı gibi geldi annemler burdaki evi sattılar 6 sene denizlide durcz diyee durmş anneme ev alsanz ii olur oglun olsn kızın olsn evinde kalınmıyo illa kendi evii diyoo
sonra neyse annemler gitti ablam eniştem kalcaktı yanmda yalnaz korktgm için kalamıyorum neyse kaynanm geldi burda kalcam ben dedi
bende dedim ki valla ablamla eniştem kalıyoo bana ne desn gitsnler evlernde kalsnlar bende dedim ben kendim çagırdm şimdi nası git deyim dedim başladı tamm bundan sonra kalmm evinizede gelmm noldu şimdi dedim niye zıtlaşıyonn benmle dedim sen her zamn kalıyonn dedim allahtan ablm duymadı yan odadaydı müzk açıkmş duymamş dedim eşim gelsin söylcm bu yaptıgını ya ilk defa oldu böle şok oldumm
takma yaa salla gitsinn bu kaynanalara ayar oluyorum zaten benimkide
kudurdu ilk zamanlar ama bnm kocam annesini tutmuşdu boşanma aşamasına gelmişdik düşün.3 aylıkdı kızışım sütüm kesildi aklıma geldikce çıldırıyorum gıcık kadın.takma sen boşver