- 12 Eylül 2008
- 4.091
- 0
- 44
aman bebklerden sonra zaten abi kardeş olduk kocalarla hepimiz dimi kızlar:)))
vallla talep gelmeden asla talebim olmadı aylardır:)))
:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman bebklerden sonra zaten abi kardeş olduk kocalarla hepimiz dimi kızlar:)))
vallla talep gelmeden asla talebim olmadı aylardır:)))
tuğba seni çok iyi anlıyorumm ben ...babamla baban kardeş olabilirlermi acabaamantıklı baba ya da kocadan kast ettiğim 12 de eve gelen çocuğuna kızmayan ya da sinirlenince ağzının payını veren eş gibi değil.
babamdan hiçbir zaman 12lere kadar dışarda olmamı anlayışla karşılamasını beklemedim bende ecrine öyle davranamam şahsen.benim kastettiğimi anlayan anlamıştır.
eşimle de tartışıyorsak sesimi çok yükseltmemeyi tercih ederim.o da öyle.ama hangimiz daha sinirliyse birimiz biraz suskun kalır.çok da uzatmayız.
şimdi ayşeciğimizi de gaza getirmeyelim asi ruh edebiyatıyla dimi :)
ayşecim her evde neler oluyo takma kafana cnm..git komşşularınla geyik yap biraz kendi derdini unutursun
gülfemin kültürünün temiz çıkmasına sevindim ..
kızlar bu arada ikinci dişimizide bugün gördüm ilk dişimiz 9 gün önce çıkmıştı ardarda geliyo dişler...:teytey:
saat 12 olayı da sadece bir örnektii bu arada... ben karşılıklı anlayış ve güvenden bahsetmek istedim.
teşekkür ederiz önümüzdeki cumartesi diş hediği yapıcam oğluma inşallahhayırlı olsun dişiniz...
aynen öyleeeamaan bisürü şey yazacaktım üşendim :)
gülşencim otoriter babadan sonra yumuşak başlı koca ilaç gibi dimi :)
ilki kadar huysuzluk yapmadı tuğbacım..ilk dişle azı dişler en zor çıkan dişmiş..bizde kaka sayısı artmadı ama dün çok iştahsızdı bize 2 kez kustu...gece öyle bi ağladıki uyatmak zorunda kaldık sussun diye tam o ara dişi patlıyomuş heralde..kuzum benim...gülşen hayırlı olsun 2. dişin belirtileri de aynı mı ecrin yine çok sık kaka yapmaya başladı salyalar tam gaz 2. mi geliyor acabaa
inşallah güler Allah ın izniyle temiz çıkarkızlar dua edin bugün çok zor şartlar altında gülfemden idrar almayı başardık.eğer bu kültür de temiz çıkarsa böbrekte idrar kaçağı riskimiz ortadan kalakacak.çok önemli.ıyyy gülfem kaka yapmış tüm oda koktu valla.
hehe bir şarkı vardı kırıcanmı belimi çok canım acıdı çeksene elini heheh:)dün gece ödüm koptu az kaldı ölecektim kalpten anlatayım da efkarınız dağılsın üstelik komik
gece 4 uyumakla uyumamak arasındayım ege ağladı ben yataktan tam kalkarken eşim belime doğru bir saldırdı kucaklamaya çalıştı ben tabiki onu görmediğim için bastım çığlığı başladım bağırmaya kendimi tutamıyorum ellerim titredi dizlerimin bağı çözüldü.meğersem eşeim uyku arası egenin sesini duyunca bii yataktan düşüyor sanmış bana saldırmış 40 güne gitmezsem daha gitmem hala belim acıyor nasıl sıktıysa belimi :))))
ağzının payını veren eş den kasıt benmiyim ?mantıklı baba ya da kocadan kast ettiğim 12 de eve gelen çocuğuna kızmayan ya da sinirlenince ağzının payını veren eş gibi değil.
babamdan hiçbir zaman 12lere kadar dışarda olmamı anlayışla karşılamasını beklemedim bende ecrine öyle davranamam şahsen.benim kastettiğimi anlayan anlamıştır.
eşimle de tartışıyorsak sesimi çok yükseltmemeyi tercih ederim.o da öyle.ama hangimiz daha sinirliyse birimiz biraz suskun kalır.çok da uzatmayız.
mantıklı baba ya da kocadan kast ettiğim 12 de eve gelen çocuğuna kızmayan ya da sinirlenince ağzının payını veren eş gibi değil.