2009 Nisan Anneleri buraya

mantıklı baba ya da kocadan kast ettiğim 12 de eve gelen çocuğuna kızmayan ya da sinirlenince ağzının payını veren eş gibi değil.

babamdan hiçbir zaman 12lere kadar dışarda olmamı anlayışla karşılamasını beklemedim bende ecrine öyle davranamam şahsen.benim kastettiğimi anlayan anlamıştır.

eşimle de tartışıyorsak sesimi çok yükseltmemeyi tercih ederim.o da öyle.ama hangimiz daha sinirliyse birimiz biraz suskun kalır.çok da uzatmayız.

şimdi ayşeciğimizi de gaza getirmeyelim asi ruh edebiyatıyla dimi :)

kimseye gaz verme gibi bi niyetim yok çünkü herhesin allaha şükür aklıda fikri de var...

kendine güveden ve herkesin ayrı bir kişilik olduuğndan baba yada eş herkimse onun belirleyeceği çerceve de yasamak yada yasamamaktan bahsediyorum... nasıl anlaşılırsa beni de anlayan anladı bencee...

mantıklı baba ya da kocadan kast ettiğim 12 de eve gelen çocuğuna kızmayan ya da sinirlenince ağzının payını veren eş gibi değil.

babamdan hiçbir zaman 12lere kadar dışarda olmamı anlayışla karşılamasını beklemedim bende ecrine öyle davranamam şahsen.benim kastettiğimi anlayan anlamıştır.

eşimle de tartışıyorsak sesimi çok yükseltmemeyi tercih ederim.o da öyle.ama hangimiz daha sinirliyse birimiz biraz suskun kalır.çok da uzatmayız.

tuğba seni çok iyi anlıyorumm ben ...babamla baban kardeş olabilirlermi acabaa
giysilerime gitmeme gelmeme mantıklı olduğu sürece karışmazdı ama söylediğin gibi işte sinirli ototiter...

Allahıma çok şükür eşim onun yanında melekk bi kanatları yokk:KK66:)
çoğu zaman arıyo sesin değişik geliyo dışardamısın diyo haber vermem bile arayınca söylerim şurdayım burdayım diye ...başında nasıl alıştırırsan öyle gidiyo..

saat 12 olayı da sadece bir örnektii bu arada... ben karşılıklı anlayış ve güvenden bahsetmek istedim.

ayşecim her evde neler oluyo takma kafana cnm..git komşşularınla geyik yap biraz kendi derdini unutursun
gülfemin kültürünün temiz çıkmasına sevindim ..

kızlar bu arada ikinci dişimizide bugün gördüm ilk dişimiz 9 gün önce çıkmıştı ardarda geliyo dişler...:teytey:

ayşecim her evde neler oluyo takma kafana cnm..git komşşularınla geyik yap biraz kendi derdini unutursun
gülfemin kültürünün temiz çıkmasına sevindim ..

kızlar bu arada ikinci dişimizide bugün gördüm ilk dişimiz 9 gün önce çıkmıştı ardarda geliyo dişler...:teytey:

hayırlı olsun dişiniz...

amaan bisürü şey yazacaktım üşendim :)

gülşencim otoriter babadan sonra yumuşak başlı koca ilaç gibi dimi :)

gülşen hayırlı olsun 2. dişin belirtileri de aynı mı ecrin yine çok sık kaka yapmaya başladı salyalar tam gaz 2. mi geliyor acabaa

saat 12 olayı da sadece bir örnektii bu arada... ben karşılıklı anlayış ve güvenden bahsetmek istedim.

hayırlı olsun dişiniz...
teşekkür ederiz önümüzdeki cumartesi diş hediği yapıcam oğluma inşallah

amaan bisürü şey yazacaktım üşendim :)

gülşencim otoriter babadan sonra yumuşak başlı koca ilaç gibi dimi :)
aynen öyleee

gülşen hayırlı olsun 2. dişin belirtileri de aynı mı ecrin yine çok sık kaka yapmaya başladı salyalar tam gaz 2. mi geliyor acabaa
ilki kadar huysuzluk yapmadı tuğbacım..ilk dişle azı dişler en zor çıkan dişmiş..bizde kaka sayısı artmadı ama dün çok iştahsızdı bize 2 kez kustu...gece öyle bi ağladıki uyatmak zorunda kaldık sussun diye tam o ara dişi patlıyomuş heralde..kuzum benim...
gündüzde sağ kulağını kaşıyıp durdu..sağ dişi çıktı..:))
darısı ecrine bi an önce 2.gelsin..

oyy neler çekiyolar acaba ya canları çok acıyordur kıyamıyoruum :KK43:
ecrinde ilk dişte çeke çeke kepçe yapmıştı kulağını bugün yine başladı.yakındır bizimkininde gelmesi o zaman.

salya önlüğü kullanıcak kadar olmadı ama oluyo braz
yavv blgsayarın ekranı dikey oldu umuta eğilmiştim klavyeye göğsüm çarptı
çevirip okuyorum
helppp

kızlar dua edin bugün çok zor şartlar altında gülfemden idrar almayı başardık.eğer bu kültür de temiz çıkarsa böbrekte idrar kaçağı riskimiz ortadan kalakacak.çok önemli.ıyyy gülfem kaka yapmış tüm oda koktu valla.
inşallah güler Allah ın izniyle temiz çıkar
dün gece ödüm koptu az kaldı ölecektim kalpten anlatayım da efkarınız dağılsın üstelik komik
gece 4 uyumakla uyumamak arasındayım ege ağladı ben yataktan tam kalkarken eşim belime doğru bir saldırdı kucaklamaya çalıştı ben tabiki onu görmediğim için bastım çığlığı başladım bağırmaya kendimi tutamıyorum ellerim titredi dizlerimin bağı çözüldü.meğersem eşeim uyku arası egenin sesini duyunca bii yataktan düşüyor sanmış bana saldırmış 40 güne gitmezsem daha gitmem hala belim acıyor nasıl sıktıysa belimi :))))
hehe bir şarkı vardı kırıcanmı belimi çok canım acıdı çeksene elini heheh:)

ağzının payını veren eş den kasıt benmiyim ?

rosemarry daha sonuç almadık canım diaraı bugün verdik cumartesiye çıkacak sonuçlar ama inşallah ağzın uğurlu gelir de temiz çıkar.

güzelim sen niye hemen gardını alıyosunki..savunmacı bir kişiliğin var senin.
anladık zaten ne anlatmak istediğini..

ayşeciğinide zaten gaza getiren yok bence.
herkesin aklı fikri var.
sadece fikirlerimizi söylüyoruz.
ne güzel sesinizi yükseltmemeniz.
herkes aynı şekilde iletişim kuramaz işte birbiriyle.
ben sinirlenince yükseltiyorum valla..kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.

X