2009 Nisan Anneleri buraya

kaydirigubbakcemile3ay ne bileyim şekerim
ama sağ taraf niye öyle incekine
gece 12de sancım tuttu normal doğum diye gittik
demirciğin kalbi 2 kere durunca sezeryan olmak zorunda kaldım
gecenin 3 ünde nasıl diktilerse dedim kendi kendime :)
benimde gece tuttu sancim. normal icin gittik sezeryan oldu....12de doğdu bebişim:)

selam kızlar
uzun zamandır giremiyorum kardeşimin nişanı vardı bu pazar onu atlattık.
dün de selen beni hastanelik etti gözüme parmağını soktu. dr.a gittim. en dış tabakayı çizmiş kaldırmış.
bandajladı gözüü yrn tekrar gidicem. inşallah hasar kalmaz tek gözlüyüm şu an.
bi de o arada hastanede telefonumu da kaybettim ya da çaldırdım bilmiyorum. tam oldu yani.
dün ötü bi gündü
sizlerden nehaber

geçmiş olsun canım..

masallah

kızlar ben hiçbirşey kullanmıyorum doğum kontrol elemanlarından çünküüüüüüüüüü biz bir tane daha bebek istiyoruz ...............

ben çıkıyorum benim oğlan çoştu babasıda evi gezdiriyor yürümeyi çok seviyor tut ellerinden yürü babam yürü

hemen mi istiyorsunuz amaninn..
kızlar selaaaaaaaaam ben buraya giremiyorum artık yaaa ühühühühüüh özledim hepiniziiiiii

nerelerdesin çiçek...

günaydıııınnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt

gunaydın kızlar
selende ayakta uyuyan sıpalardan ve bıraktınmı ecrın gıbı uyanıyo
canım ya olur böyle takma kafanı erkek mılletı işte sen pınarcığa bak yeter uzulme

ne zamandır giremiyordum. internette problem oluştu.. bende biraz gezinti olunca hepsi üst üstüne geldi..

kopukluk oldu işte.. tabii bu arada beni merak eden hiç olmadı. ne mesaj . ne çağrı hiç kimse aramadı.. çok üzüldüm. ve kırıldım. ben öylemi yapıyordum sizlere..

tam oturdum bişeyler yazım dedim .. baran bey uyandı.
onun kahvaltısını yaptırıp, geri dönerim...

günaydınlar kızlar....hoşgeldin şirvan bence hepimiz seni merak ettik ben gün içinde çok yazamıyorum zaten buraya ama aklımda olduğunu bil...hatta pazartesi mesaj atmayıda düşündüm ama sanırım biraz çekingenim bu hususta nerde ne durumda olduğunu bilemediğimden zorda kalmanı istemedim....yoksa sen toparlayansın ve iyi bir arkadaşsın seni unutmak mümkün mü hiç...kendi adıma böyle olduğunu bil seni seviyorum:asigim:

günaydınlar kızlar....hoşgeldin şirvan bence hepimiz seni merak ettik ben gün içinde çok yazamıyorum zaten buraya ama aklımda olduğunu bil...hatta pazartesi mesaj atmayıda düşündüm ama sanırım biraz çekingenim bu hususta nerde ne durumda olduğunu bilemediğimden zorda kalmanı istemedim....yoksa sen toparlayansın ve iyi bir arkadaşsın seni unutmak mümkün mü hiç...kendi adıma böyle olduğunu bil seni seviyorum:asigim:

canım böyle düşündüğüne sevindim..
ayrıca hiç çekinecek bir şey yok.. ne zaman isterseniz bana ulaşabilirsiniz...
bende sizleri seviyorum.. bu arası ayrı bir bağımlılık.... girmesende aklım hep burda...

Esennn, chveneburi, ebalperen, gulshenidil, SEAASIA, ssengun+, s_ebru, ŞıRVAN kalabalığız... ama herkez geçmişi okuyo sanırım..

günaydın kızlar.
kaçaklar gelmişler..

şirvan artık kimse eskisi gibi girmiyor şekerim merak etmemekten değil.
artık eski gibi değil buraları belki o sebeptendir.

ehehe bizimki de show tv ye hasta ben haberleri hep show da izlerim haberler bitince hani çocuklar koşturuyor ailece tv karşısına geçiyorlar ona bayılıyor ecrin.uyuyorken uyandığı bile oluyor onun müziğini duyunca.sonra zaten varsa izlenen dizi onu seyrediyorum ben başka tv yüzü görmüyor çocuk babası gündüz evdeyse tv finans açık oluyor ona bile bakıyor bazen ne yapsın :)

sultancım bende doĞum kontrol hapı kullanıyorum.spıral taktırmaya cesaretım yok ÇÜnkÜ benım jınekolog fobım var.o masaya yattıktan sonra psıkolojım bozuluyor ve elımde olmadan yaŞlar dÖkÜlÜyor gÖzÜmden.
bıde ırfan yoĞurda bayılıyor.her yemeĞınde yoĞurt var.Çok fazla yoĞurt tÜketıyor.kendımız yapıyoruz yoĞurdu.

alıyecım Çok geÇmıŞ olsun.ırfanda ananesının gÖzÜne parmak soktu bır kaÇ kez.dÜnde yazık kadının yÜzÜnÜ ÇızmıŞ.facedekı fotolar harıka sankı nıŞanlanan Çıft sız gıbı kostÜmler:))

yÜrÜteÇ bızdede var chıcco ama eskısı gıbı bındırmıyoruz.

günüm hiç aydın değil ama size günaydın kızlar..

berbat bir gece geçirdim..yattığımda saat sabahın 7siydi..sebep kağanmıydı hayır..

eşimle çokçok feci tartıştık..moralim sıfır..mecalim yok..sabah yedide barıştık sanıyo ama barışmadım..sadece daha fazla uzatmak istemedim..

gözlerim şişşş..yavrumu yürütece koydum tek başına geziyo..ilgilenecek kafada yok..

üstüne üstlükk eşim gecenin 3 nde avazının çıktığı kadar bağırdı..herşey senin yüzünden diye..tüm komşular duydu..rezillikde cabası..

ne zamandır giremiyordum. internette problem oluştu.. bende biraz gezinti olunca hepsi üst üstüne geldi..

kopukluk oldu işte.. tabii bu arada beni merak eden hiç olmadı. ne mesaj . ne çağrı hiç kimse aramadı.. çok üzüldüm. ve kırıldım. ben öylemi yapıyordum sizlere..
şirvan hep aklımdaydın vallahi nerde bu kız unuttu bizi diyordum dedim heralde barana yetişemiyor yada arabasının tadını çıkarıyor falan diye düşündüm yani

sultan ben doğumdan 2 ay sonra taktırdım çokta memnunum hiç bir acısı yok rahatsızlığıda yok adetımde düzenli ben öneririm.
saol cnm

kızlar ben hiçbirşey kullanmıyorum doğum kontrol elemanlarından çünküüüüüüüüüü biz bir tane daha bebek istiyoruz ...............

ben çıkıyorum benim oğlan çoştu babasıda evi gezdiriyor yürümeyi çok seviyor tut ellerinden yürü babam yürü

ıhhhh tıkkandım haaa:1shok::))

doktoru aradım bugün doğum kontrol hapını kestiğin için yeniden adet oluyosun dedi
bu ne biçim iş ya çok sıkıldım yaa artık
1-2 gün geçsin bitmezse gidecem doktora bakalım

sanki içimde kara bi duman oluştu ya..birazdan gelecek..herşey eskisi gibi olsun isteyecek.kahvaltı yapalım..tv izleyelim..

kızlar demır ılacı kullanıyormusunuz?
bız 9 damla kullanıyorduk.ama zeka gerılıĞı yaptıĞını duydum 2 gÜndÜr vermıyorum.bugÜn doktora soracaĞım:.

bızım zamanımızda yokmuŞ bÖle demır ılacı..

bişey sorucam..

bugün komşular çağırdı..bi yeni taşınnan hoşgeldine gitceklermiş..hiç kafam yok ama evde durmak istemiyorumm..evden hiçbiryerered göndermez..ama çıkmam lazım bunaldım..gitsemmi komşuyaa..

ya garip garip bakarlarsa..tartıştık ne var desemm..aileleler arasında olur desem..

şirvancım kımse senı unutmadı canım benım
sultancım sen genede bı doktora gözuk canım
aysecım olur böyle şeyler bişi demk zorundada değilsin komuşulara sorcak değiller ya sen gıt bıraz açılırsın hem canım

Son düzenleme:
X