2009 Nisan Anneleri buraya

tabiki herkesin ayrıdır gülşencim ama benimde uç kısımlarda çok dikişim varmış.doktorum ameliyattan sonra anlatmıştı oralar iyi kapatılmazsa fıtık oluyor falan demişti 2 kat dikiş attım demişti.herhalde o yüzden ağrıdı benim uzun sürecek iyileşmesi.bir de göbekte ne kadar yağ o kar geç iyileşme olurmuş benim doğumdan öncede vardı.

birkaç ay önce ben gitmiştim ağrım var diye hatırlarsınız belki.doktorumun ilk sorusu ağır mı kaldırdın yoksa zorladın mı sporla falan demişti.

hadi sizlere iyiy geceler gülfem uyudu ben de mutfağa gireyim.zaten anca 40 dk uyuyp kalkıyo(görüşürüz iyi sohbetler.

kıslar benim boyum 1,75 hamile kaldığımda 90 kg dumm 9 aylık hamileyken doğuma gittimde 85 kg :)))
ama şimdi yine 90 kg olmuşumm 75 kg ideal kilomm

negüsel hamileyken kilo vermişsin.....

ya bende de az da olsa bu lanet göbek kaldı
ben onu nasıl eriticem
mekşk çekmeye korkuyorum
dikişlere bişey olur diyeeearanızda mekik çeken varmııııı?

benim doktorum 40günlükken kontrole gittiğimde artık istediğini yapanbilirsin hopla zıpla memik çek istediğini yap dediii

bu arada uzun bir aradan sonra nescafem elimde ben pc nin başın da ohhh lüküs hayaaaat ege uyuyor :))))

ohhh süper.......

demek ki yürüteç tercih meselesi......
bu arada benim içinde çok zor oluyor tabiki.
koltuktan düştü mecbur yere koyuyorum.
yorgana çarşaf geçirdim yere serdim onun üzerinde oynuyor ama emekleyince halı olmayan yerlere bile gidiyor.
zor büyüyorlar.....

canım sen koy fazla bırakmazsın bi şeycik olmaz ben yürüteçsiz bebek görmedim yürümeyenide zorlama kendini dr lar ne bilecek halimizi:)))

herkese slm guzel anneler
nasılsınız
uzun zamandır gıremıyorum kk ya
pc ye vakıt ayıramıyorum acıkcası canavardan arada bı face de olanlara bakıorum tabı oda esımden fırsat olursa benım face de oyun oynuo canavar buyudukce hıc bırsey yapamaz oldum bırde kucaga alıstı kı sormayın

bu arada herkes nasıl hasta olan bebıslerımız varsa gecmıs olsun
gecmısı okuyamam okumaya kalksam herhalde bı 3 gunden fazla surer

benimde aklımda mekik müge ama bende çok tırsıyorum....cesaret edip başlasam aslında iyi...benim çokta kilomla derdim yok yada 2-3 kilo versem ne olacak göbekten gitmicek ki ben göbek gitsin istiyorum
aynen bende 3 kilo versem iyi olur diyorum ama biliyorumki ben kilo versem kalçalardan gidecek göbeğide ancak mekikle giderebiliriz
bnmde hafif bi ağrı oldu aynı şeyleri bende denedim
biraz dahamı beklesem
merak ettim şimdi yürütece olumlu bakmayan dr.u olan var mı?

bizim dr. hiçbir sakınca görmediğini söyledi
yürütece binsende belin ağrıyooo binmesende
örnek ben hiç binmemişim ama belim ağrıyo :))))))
yerde sürünmesi bence daha kötü bu seferde hasta olur
parmaklarının ucuna basmaması için ayakkabı kullanılması öneriliyo

bende günde toplam 1 saat falan koyuyorum yürüteçe doktorumuz öyle ciddi sakıncalardan bahsetmedi..7.aydan sonra olabilir dedi..
şu cemyılmaz detoks diyetini duydunuzmu kızlar 1 ayda 15 kilo vermiş adam..

esen senin doktorda maşallah pek çılgınmış :) daha 2 ay bile olmadan hoplanıp zıplanır mı yahu kocaman bi ameliyat sonuçta.

gülercim belki çıkmışsındır ama ben yine de benim yaptığım tavuklu çorba tarifini yazayım nasıl yaptığını bilmiyorum da gerçi değişikse fikir olur bu çorbayı ecrin memnuniyetsizi çok seviyor :)

önceden 3 4 kuş başı tavuğu haşlıyorum sonra ayrı bir tencerede biraz yağ ve yarım yemek kaşığı unu kavuruyorum. üstüne tavuğun suyunu ekliyorum kaynamaya başlayınca biraz arpa şehriye atıyorum arpa şehriye pişince biraz yoğurda çorbanın suyundan koyup iyice çırpıyorum sonra çorbaya yavaş yavaş ekleyerek karıştırıyorum en son çentiklediğim tavukları koyuyorum bi tutam da tuz atabilirsin.sonra biraz ekmek içiyle blendırdan geçiriyorum ecrin bayılıyor.hepsini yediği tek yemek.hem un var hem yoğurt tavuk şehriye ooh daha ne olsun :)

bende erenı yurutece koyuyorum hem cok mutlu hemde ısteıdıgı herseyı yapabılıyor
soylendıgı gıbı zaten bı sure sonra sıkılıyor
en azından bızde bı 20 dk kadar rahat edıyoruz
gunde 3-4-5 kez bınıyor eren ve evde teror estırıyor

bu arada ilk incimiz gözükmeye basladı kızlar
:)

kızlar biz chicco nun yürütecini kullanıyoruz boyu ayarlanıyor en düşük seviyede şuan ecrinin ayakları yere tam bastığı için parmak ucunda gitmiyor.

bişey gösterip çağırınca heyecan yapıyor ve tavşan zıplar gibi geliyor :)

:):hulya: benim ameliyatan sonrada pek ağrım olmadı...
mekik çektiğimde oldu ama zaman bulamıyorum suan iş ev çocuk.. taşınmakk yetişemiyorumm..

bzm erende ayaklarını tam yere basıyıor ama yurutecın en yuksek sevıyesındeyız acaba yurutec mı alcak bzm yada erenın boyumu uzun ???
bazen asagıya sarkacak gıbı oluo korkuyoruz .bızımkı cekmece karıstırmaya bayılıo yurutecteyken
ecrının boyu kac cm adas

ben en son 29 ekimde götürdüm kontrole sonra doktoru hacca gitti döndü adam ama ben götürmeye korkuyorum salgın yüzünden o yüzden bilmiyorum şimdi kaçtır ama 29 ekimde 69cm di.siz ne marka kullanıyorsunuz? chicconun üst seviyeleri baya yüksek oluyor

ben 2 ay bırak hoplayıp zıplamayı torba bile kaldırmıyodum
ödüm kopuyodu bişy olucak diye

tuğbacım bizimkide 2 gün önce çıktı
rahatladı çocuğum
ilk kim gördüyse hediye alırmış ben aldım :)
ama anneme söylemedim
eline kaşık verdim çorbasını yedirsin diye
bi bağarmaya başladı mügeee kooooooooş demirin dişi çıkmış die
aaaaaaaaaaaa dedim anne hediye alacaksın o zmn kadın gitmiş almış hemen :)
kız dedim şaka yapmıştım ben görmüştüm olsun diyo sen yine alırsın bende gördüm
ay dedim aynısını dedesinin üzerindedemi denesem hihihihih

bızım babyhope
en ust sevıyesı bızımde yuksek gıbı ama herhalde bzm canavar uzun olacak
13 kasımda gıtmıstık bızde 72 ıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…