- 25 Aralık 2008
- 2.496
- 0
- 42
o zaman mekikte hayal mi yani tuğba( neyse herkes deneyip vücut tepkisini bilsin en uygunu bu sanırım...burada bir arkadaş sormuştu ve 6.aydan sonra başlayabilirsin demişti doktoru ama ben çift kat dikildim doktorumun dediğine göre ve normal operasyona göre biraz daha uzun olur demişti iyileşmen...demekki bende başlayabilirim artık:))
kıslar benim boyum 1,75 hamile kaldığımda 90 kg dumm 9 aylık hamileyken doğuma gittimde 85 kg :)))
ama şimdi yine 90 kg olmuşumm75 kg ideal kilomm
ya bende de az da olsa bu lanet göbek kaldı
ben onu nasıl eriticem
mekşk çekmeye korkuyorum
dikişlere bişey olur diyeeearanızda mekik çeken varmııııı?
bu arada uzun bir aradan sonra nescafem elimde ben pc nin başın da ohhh lüküs hayaaaat ege uyuyor :))))
demek ki yürüteç tercih meselesi......
bu arada benim içinde çok zor oluyor tabiki.
koltuktan düştü mecbur yere koyuyorum.
yorgana çarşaf geçirdim yere serdim onun üzerinde oynuyor ama emekleyince halı olmayan yerlere bile gidiyor.
zor büyüyorlar.....
aynen bende 3 kilo versem iyi olur diyorum ama biliyorumki ben kilo versem kalçalardan gidecek göbeğide ancak mekikle giderebilirizbenimde aklımda mekik müge ama bende çok tırsıyorum....cesaret edip başlasam aslında iyi...benim çokta kilomla derdim yok yada 2-3 kilo versem ne olacak göbekten gitmicek ki ben göbek gitsin istiyorum
bnmde hafif bi ağrı oldu aynı şeyleri bende denedimselam kızlarrr
kilo konusunda hiiiiiiiiiç yorum yapmiim aynen gülerin dediği gibi kelin ilacı olsa aah ah :)
ben ecrini koyuyorum yürütece en güvenli o oluyor.bizim köşe koltuk çok geniş tek kişilik yatak boyutunda arkasındaki minderleri kaldırınca en dibine koydum yine de döne döne düştü yere yorgan serip bıraksam yine ya döne döne ya sürüne sürüne gidiyor üşütecek...bende uzun sürmeyecek işlerimi yaparken koyuyorum yürütece.valla bizim doktor 7 aydan sonra koyabilirsiniz dedi.7. aya kadar bekledim ama ecrin kucağımda ev süpürdüğümü bilirim şimdi ne bel kaldı ne sırt tutuluyor resmen.bence bebişlere bi haksızlık olmuyor da böyle tombul çocuğu hep kucakta taşıyarak ben kendime çok haksızlık etmişim
mügecim ben denedim mekik ve ameliyat yerinin sol uç kısmı çok ağrıdı.vibro shape de denedim o da aynen ağrı yaptı daha erken göbek eritme işlemleri için heralde dedim kendime.
merak ettim şimdi yürütece olumlu bakmayan dr.u olan var mı?
tuğba dişiniz hayrlı olsun
esen senin doktorda maşallah pek çılgınmış :) daha 2 ay bile olmadan hoplanıp zıplanır mı yahu kocaman bi ameliyat sonuçta.
gülercim belki çıkmışsındır ama ben yine de benim yaptığım tavuklu çorba tarifini yazayım nasıl yaptığını bilmiyorum da gerçi değişikse fikir olur bu çorbayı ecrin memnuniyetsizi çok seviyor :)
önceden 3 4 kuş başı tavuğu haşlıyorum sonra ayrı bir tencerede biraz yağ ve yarım yemek kaşığı unu kavuruyorum. üstüne tavuğun suyunu ekliyorum kaynamaya başlayınca biraz arpa şehriye atıyorum arpa şehriye pişince biraz yoğurda çorbanın suyundan koyup iyice çırpıyorum sonra çorbaya yavaş yavaş ekleyerek karıştırıyorum en son çentiklediğim tavukları koyuyorum bi tutam da tuz atabilirsin.sonra biraz ekmek içiyle blendırdan geçiriyorum ecrin bayılıyor.hepsini yediği tek yemek.hem un var hem yoğurt tavuk şehriye ooh daha ne olsun :)
kızlar biz chicco nun yürütecini kullanıyoruz boyu ayarlanıyor en düşük seviyede şuan ecrinin ayakları yere tam bastığı için parmak ucunda gitmiyor.
bişey gösterip çağırınca heyecan yapıyor ve tavşan zıplar gibi geliyor :)