ya kzılar sizin izler ne alemde
bnm sağ uç çok ince bir çizgi halinde
ama sola doğru kalın kırmızı
salaklar yanlışmı yapıştırmışlar napmışlar
gecenin köründe doğurursan öyle olursun tabii
yoksa zmnla geçermi dersiniz?
ilahi yok canım o öyle hemen geçmez geceyle alakası yok güldürdün beni allahta seni güldürsündelikafadulden
yoksa zmnla geçermi dersiniz?
burdayım noldu kiiafacanege2009, chveneburi, Esennn+, flzpink, poseidon80+, sev_rey, tugbis
nerdesinizzzz
yaw bizim yürüteç kapının girişlerinden sığmıyo yürüteçmi büyük acaba çocuk sinir oluyo geçemiyince
babymax diye bişi kraftın markasıymış kullanan varmı? bizim kuzu bayıldı ona binince önündeki oyuncakları farklı diğerlerinden daha ilgi çekiciydi..
değiştirsemmi acaba sizinkiler sığıyomu kapıdan
kimse bişy yazmıyo tek kaldım
deliler gibi kendi kendime yazıyorum
kapılrdan geçmemesi daha iyi
yani en azındn bnm için çünkü bizim ev 2 katlı
bende almayı düşünüorum fkt merdivenlerden korkuyorum
esen senin doktorda maşallah pek çılgınmış :) daha 2 ay bile olmadan hoplanıp zıplanır mı yahu kocaman bi ameliyat sonuçta.
gülercim belki çıkmışsındır ama ben yine de benim yaptığım tavuklu çorba tarifini yazayım nasıl yaptığını bilmiyorum da gerçi değişikse fikir olur bu çorbayı ecrin memnuniyetsizi çok seviyor :)
önceden 3 4 kuş başı tavuğu haşlıyorum sonra ayrı bir tencerede biraz yağ ve yarım yemek kaşığı unu kavuruyorum. üstüne tavuğun suyunu ekliyorum kaynamaya başlayınca biraz arpa şehriye atıyorum arpa şehriye pişince biraz yoğurda çorbanın suyundan koyup iyice çırpıyorum sonra çorbaya yavaş yavaş ekleyerek karıştırıyorum en son çentiklediğim tavukları koyuyorum bi tutam da tuz atabilirsin.sonra biraz ekmek içiyle blendırdan geçiriyorum ecrin bayılıyor.hepsini yediği tek yemek.hem un var hem yoğurt tavuk şehriye ooh daha ne olsun :)
bende erenı yurutece koyuyorum hem cok mutlu hemde ısteıdıgı herseyı yapabılıyor
soylendıgı gıbı zaten bı sure sonra sıkılıyor
en azından bızde bı 20 dk kadar rahat edıyoruz
gunde 3-4-5 kez bınıyor eren ve evde teror estırıyor
bu arada ilk incimiz gözükmeye basladı kızlar
:)
bu arada ege diş patlatıyor gece bizi mahvetti bakalım bu gece napcaz zaten saat başı uyanıyordu şimdi hiç yatmıyor
yoksa zmnla geçermi dersini
canım bende de var ve hemen öyle geçeceğini sanmıyorum.
Meraba Kızlar! Ben 2010 nisan annesi olucam inşallah! Bebek kremleri ve Şampuanlarından hangilerini önerirsiniz yenidoğanlara! Milupanın sitesine üye olmuştum nivea nın numune ve indirim kuponlarını yolldılar. Kullansam mı sizce? Ne dersiniz?