yeni avatarım ve kızımın palmiyesi nasıl:))
çok güzell, saçı da çok güzel olmuş biim kızın saçı yok daha toka takamıyoruz...kaydirigubbakcemile
ben daha regl olmadım... benim gibi olan var mı????????????????
cnm diş çıkarma döneminde uyku azlığı oluyo bizimki yeni yeni düzelmeye başladı..dediğin gibi bazı geceler 5-6 saat uyuyodu kuzum..gündüz melek gibi gece kurt adam oluyodu resmengünaydın anneler.
yorucu bi gecenin ardından yine 6 buçuk gibi kalktık.toplamda bu gece gülfem 5 saat anca uyumuştur beni sormayın bile(bu diştendir di mi arkadaşlar başka bişey olamaz. her gece saatlerce. ağlayınca hasta mı oluyor diye korkuyorum. ama gündüz dahaa sakin.ben de anlamıyorum noluyo.
umutunda dişi hayırlı olsun...kıtır kıtır yesin tüm yicekleri...:))
evet darısı zeynebe inş..ii geceler kızlarrr nasılsnz bayadr giremyodmm
dişi çıkan kuzucular hayırlı olsnn darısı bizeeeee
her gece yatmadan önce ben de eve şöyle bi bakıyorum 9 şiddetinde deprem vurmuş gibi görünüyo.toplamam 1 saate yakın sürüyo.
umudumuzun dişleri hayırlı olsun annesi.bu aralar topiğimiz biraz sessiz malesef.:çok üzgünüm:
hayırlı olsun canım dişiniz..
bİzİmde var kanguru arkadaŞ rusyadan almıŞtı ama 1 kere bİle kullanamdık.ÇÜnkÜ sıkılıyo bİzİmkİ İÇİnde.
valla aynen İrfanda bİrsÜrÜ oyuncaĞı var ama evdekİ eŞyalarla oynamak daha Çok hoŞuna gİdİyor.
Özellİkle arabalara bayılıyor.
babası arabaya bİndİrİyor hemen dİreksİyonu tutuyor.araba hastası ya bİzİmkİ!!
hemnen arkasından cıkıyorrrmerhaba kızlaarrrr
bizimkide baba dede anne bazen anane diyo bide da da daaaaa diyo
çığlık atıyo hemde avazı çıktığı kdr
elimi ağzına koyup hızlı hızlı vurup çekiyorum ses çıkarıyo
hatta hızını alamayıp çığlık atıyo
bizde emeklemiyoruz ama tutunup kalkıyo ve resmen yürüyo yaa
tabi ellerinden tutunca :)
bişiii sorucammm
bebişlerinin dişleri olan annecikleerr
2. dişiniz ne zmn çıktıı???
dİYORDUM YA mİRAY HİÇ YÜZÜSTÜ dURMUyOR,hABİRE KENdİNİ sIRTÜSTÜ çEVİRİYOR dİYE,bİRAZ öNCE bİR bAKTIM kİ YERDE bİR yÜZÜSTÜ bİR sIRTÜSTÜ çEVİRİYOR,nASIL sEVİNdİM ANALATAMAM)
şİMDİ dEyÜZSTÜ dURUP öNÜNdEKİLERLE uYNUYOR hİİİHİİHİİİ
hayırlı olsun cnmmmohh bee uyuttum oğullarımı :)) babasıda oğlundan beter ..ev savaş alanı gibi olmuş valla her yerde bi oyuncak yerlerde minderler..mutfakta mamalar meyveler..büyüdükçe zorlaşıyoo gerçekten...ama büyüdükçe daha bi içime sokasım geliyo sıpamıı...
bende bilgisayarım geldi diye seviniyorum kendim yazıp kendim okuyorum
noolmuşş buraya görmeyeli...
umutun kocaman dişi çıktııı kimse bi hayırlı olsun dememiş aaa
normalmiş canımdoğumdan beri 8 ay oldu.... doktora mı gitsem... gitmekte istemiyorum kiii...
süperr cicimeeeeyeni avatarım ve kızımın palmiyesi nasıl:))
ben de az da olsa hala emziriyorum ama ben hemen oldum doğumdan 3 ay sonra falan şimdide düzenli geliyor. ama bazıları emzirdiği sürece olmazmış
günaydınlar
esen kimisi 6 ay kimisi 1 yıl olamayailiyo
emzirdiğin için öyle ya da böyle olacaksın sonuçta
ben 6 aylıkken oldum
günaydın güzeller....bana zaten tüm gece aydındı:)).....gülercim palmiyeniz bir harika biz basbaya keliz hatta o kadar keliz ki erkek mi diye soranlar oluyorkaydirigubbakcemile3....
esen regl olmaman doğal benim abimin eşi 1.5 yıl olmadı bence sorunun yoktur ama seni anlıyorum sıkıntın olması normal....
pek şanslı olduğum söylenmez sizler 2 aylığa kadar sadece gaz sancısı çekerken biz bide damak ağrısı diş huysuzluğu yaşadık çok fenaydı çokk
çok güzell, saçı da çok güzel olmuş biim kızın saçı yok daha toka takamıyoruz...kaydirigubbakcemile
günaydınnn
çok güzel palmiyeniz bayıldım
günaydın anneler !!!
cnm diş çıkarma döneminde uyku azlığı oluyo bizimki yeni yeni düzelmeye başladı..dediğin gibi bazı geceler 5-6 saat uyuyodu kuzum..gündüz melek gibi gece kurt adam oluyodu resmen) geçicek annesi merak etme..
evet darısı zeynebe inş..
iyi dilerleriniz için teşekkürler kızlar darısı tüm olmayanlara..
egede aynen direksiyon ve vitesle ugraşıyor
pazar günü öne oturtum daha binmemiştik ARABAYA MÜZİK ACIK
KEMERİNİDE BAGLADIK UGRAŞIYOR VİTESİ ELLESİNNN
hemnen arkasından cıkıyorrr
egenmin 4. dişi beklıyoruzzz
wege yüzütü duruyor ve cınav cekiyormuş gibi gövdesini kaldırıyooooooo annneeeeee diyor gayet nettthayırlı olsun cnmmm
normalmiş canım
süperr cicimeeee
GÜNAYDINNN
ege ellerindetutunca yürüyoo
ege yürütecteyken gel diom gelıyorr anlıyor artıkk ben nereye o oraya
adınıda bilior kim ege derse bakıoooo
günaydın güzeller....bana zaten tüm gece aydındı:)).....gülercim palmiyeniz bir harika biz basbaya keliz hatta o kadar keliz ki erkek mi diye soranlar oluyorkaydirigubbakcemile3....
esen regl olmaman doğal benim abimin eşi 1.5 yıl olmadı bence sorunun yoktur ama seni anlıyorum sıkıntın olması normal....
haklısın melek her geçen gün biraz daha birey olup kendi kanatları ile uçmaya hazırlanıyorlar...hem büyüdüklerini görmek güzel hemde anı yakalama telaşı olan bizler için biraz kötü...evey bende yeğelerimi hiç öpemiyorum artık oyuın arası hadi öpte oyuna döneyim diye geliyorlar yanımıza...neyse şimdiden düşünme bu kadar uzağı..hem yine doğurursun 4-5 sene doğra garantilersin yine mıncıklamayı:))