2009 Nisan Anneleri buraya

günaydınlar
esen kimisi 6 ay kimisi 1 yıl olamayailiyo
emzirdiğin için öyle ya da böyle olacaksın sonuçta
ben 6 aylıkken oldum

günaydın anneler !!!
cnm diş çıkarma döneminde uyku azlığı oluyo bizimki yeni yeni düzelmeye başladı..dediğin gibi bazı geceler 5-6 saat uyuyodu kuzum..gündüz melek gibi gece kurt adam oluyodu resmen ) geçicek annesi merak etme..

umutunda dişi hayırlı olsun...kıtır kıtır yesin tüm yicekleri...:))

ii geceler kızlarrr nasılsnz bayadr giremyodmm
dişi çıkan kuzucular hayırlı olsnn darısı bizeeeee
evet darısı zeynebe inş..

hayırlı olsun canım dişiniz..

iyi dilerleriniz için teşekkürler kızlar darısı tüm olmayanlara..

egede aynen direksiyon ve vitesle ugraşıyor

pazar günü öne oturtum daha binmemiştik ARABAYA MÜZİK ACIK
KEMERİNİDE BAGLADIK UGRAŞIYOR VİTESİ ELLESİNNN
hemnen arkasından cıkıyorrr

egenmin 4. dişi beklıyoruzzz

wege yüzütü duruyor ve cınav cekiyormuş gibi gövdesini kaldırıyooooooo annneeeeee diyor gayet nettt hayırlı olsun cnmmm

doğumdan beri 8 ay oldu.... doktora mı gitsem... gitmekte istemiyorum kiii...
normalmiş canım

yeni avatarım ve kızımın palmiyesi nasıl:))
süperr cicimeeee

GÜNAYDINNN

ege ellerindetutunca yürüyoo

ege yürütecteyken gel diom gelıyorr anlıyor artıkk ben nereye o oraya

adınıda bilior kim ege derse bakıoooo

ben de az da olsa hala emziriyorum ama ben hemen oldum doğumdan 3 ay sonra falan şimdide düzenli geliyor. ama bazıları emzirdiği sürece olmazmış

günaydınlar
esen kimisi 6 ay kimisi 1 yıl olamayailiyo
emzirdiğin için öyle ya da böyle olacaksın sonuçta
ben 6 aylıkken oldum

teşekkürler kızlar...

günaydın güzeller....bana zaten tüm gece aydındı:)).....gülercim palmiyeniz bir harika biz basbaya keliz hatta o kadar keliz ki erkek mi diye soranlar oluyorkaydirigubbakcemile3....
esen regl olmaman doğal benim abimin eşi 1.5 yıl olmadı bence sorunun yoktur ama seni anlıyorum sıkıntın olması normal....

sağol canım içim rahatladı biraz.

pek şanslı olduğum söylenmez sizler 2 aylığa kadar sadece gaz sancısı çekerken biz bide damak ağrısı diş huysuzluğu yaşadık çok fenaydı çokk

ah canım ah nerde 2 ay gaz sancısı inan hala devam ediyo bile diyebilirim.6 ay çok yoğun yaşadık gaz sancısını.a.sa.s

çok güzell, saçı da çok güzel olmuş biim kızın saçı yok daha toka takamıyoruz...kaydirigubbakcemile

günaydınnn

çok güzel palmiyeniz bayıldım

teşekkür ederiz teyzoşları.a.s.a.s.

inşallah dediğin gibi olur.sanki bundan sonra hep böyle olacakmış gibi hissediyorum.senağlama

teşekkürler teyzeleri.a.s.a.s.

egeye cd verdim ortaya parmagını sokmayı biliyor eşekkkkk yedim onu ısırdım

kokusunu doyasıya cektim kızlar büyüyorlar ya

bana geldiler yinee

düşündüm dün akşam mesela eşimle evlendm annesine haftada 2 haftada bi gidiyoruzz

oglumda evlencek böyle olursa bide uzaklarada olursa ayda alemde bii

off onu ben büyüttümmm ama bizaman sonra her gecn gün heleki 10 sene sonra artık böyle delice sevemicez istemıcekler eltımın oglu 12 yaşında öptürüyo ama öle oynayarak degıl tabi....

bizde böylemi olucaz oglumla diyorum
kız cocukları daha farklı

20 sene sonra daha uzakkkmı oluruz acabaaa

offff

oglumu yıyorum sıkıyorum öpüyorum kokluyorummm

heep böyle kalsın dyorum bazennn,,
şimdi bana muhtac ama sonra olmuyacakkk

emeklıyerek yada yurutecte paçamı yaklıyor al beni diyeee

emerek uyuyorrr kokumla uyuuyor sonrasında ne olacakkk

ide emerke yada yanıdayken hep salarımı eller yüzümü okşar annemmmmmmmmmm

canım oglummmm

haklısın melek her geçen gün biraz daha birey olup kendi kanatları ile uçmaya hazırlanıyorlar...hem büyüdüklerini görmek güzel hemde anı yakalama telaşı olan bizler için biraz kötü...evey bende yeğelerimi hiç öpemiyorum artık oyuın arası hadi öpte oyuna döneyim diye geliyorlar yanımıza...neyse şimdiden düşünme bu kadar uzağı..hem yine doğurursun 4-5 sene doğra garantilersin yine mıncıklamayı:))

allah ogluma saglık versin başka düşünmüyorum canım

o yönüde var işin

kardeşi olsun istıyorum i yandda istemıyorum bencillikmiii

diyorumki hersey oglumun olsun her isdegını alabilme gücüm olsun diye herseyi yaşasın görsn dşiye

2. cocuk olunca onunla bu kadar igilenenmeme

bak yine eltimi örnek vereyım 2. cıcugu yaptı ogluyla ilgilenemıyor

cocugun derslerıne vurduuu dersleri iyi degıl cocugunda psikilojisi bozuldu ilgi ona gidincee

ay bilmıomm allahım ne verırse o olurrrrrr

kardeşsizde olmzz

ama bilmiommm

inşallah hayırlısı ise olsun diyelim....ben kendi adıma düşünmüyorum ama işin diğer çocuğa bakarım idili ihmal ederim kısmında değilim...hem doğumdan korkuyorum hemde idilden sonra benim normale dönmem 4-5 sene kendime gelemem gibi geliyor...

doĞanın kanunu ıŞte ne yapabılırız.
ınsan oĞlu doĞar-annesı bÜyÜtÜr-evlenır yuvadan uÇar ve ÖlÜr.

KISLARR ÇILDIRCAMM
YA ÇOK KıLO ALMIŞIMM NE YAPCAM ACAYıP ıŞTAHIM AÇIK BAZEN DURDURAMIOM KENDıMıı YAZA KADAR KıLO VERMEM LAZIM ÖNERıSı OLAN NOLURR YAZSIN :sinifsinif:

benim doğum öncesi kiloma dönmem için 5 kilo vermem lazim ama ben 9 kilo versem daha iyi olacak yaa.. kelin ilaci olsa sürer kendi basına misaliii.:) sevdaazra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…