2009 Nisan Anneleri buraya

bende kilo vermek istiyorum.. yakında kız kardeşimin nişanı olacak ben bu halimle
benim 10 kilo fazlam var siz iyiymişiniz yine. bir de işe geliyorum ve zayıflamadan hiç birşey almayacağım dedim. aynı şeyleri giyip duruyorum. dolaptaki hiç bişi olmuyor

Son düzenleme:
benim 10 kilo fazlam var siz iyiymişiniz yine. bir de işe geliyorum ve zayıflamadan hiç birşey almayacağım dedim. aynı şeyleri giyip duruyorum. dolaptaki hiç bişi olmuyor

bende 2- 3 tane pantolon aldim ayni seyleri giyiyorum işe gelirken...

ama olmıuyo bişiyim bütün dolap öylee duruyoo..

slm kızlar.
inş.sizler ve bebekler iyidir.
ben oğlumdan pek fırsat bulup göz atamıyorum buraya.
bugün egenin dr.kontrolü vardı.
dr.umuz yürütece kızdı,egeye haksızlık ediyorsun dedi.
yürütecini kaldırdık,keşke almasaydık 1 hafta birkaç saatçik kullandı sadece.
emeklemeyi de iyice ilerletti.ben mutfaktayken yanıma kadar geliyor.
egenin diş temizliği hakkında dr.a danıştım.bezle yada gazlı bezle dedi. 1 yaşına gelince diş fırçalamaya muhakkak başlayın dedi.

slm kızlar
aysun neden haksızlık ediyomuşsunuz anlamadım
ne gibi haksızlığı olabilir ki yürüyo işte çocuk :)

kıslar benim boyum 1,75 hamile kaldığımda 90 kg dumm 9 aylık hamileyken doğuma gittimde 85 kg :)))
ama şimdi yine 90 kg olmuşumm :KK43: 75 kg ideal kilomm

egeye cd verdim ortaya parmagını sokmayı biliyor eşekkkkk yedim onu ısırdım

kokusunu doyasıya cektim kızlar büyüyorlar ya

bana geldiler yinee

düşündüm dün akşam mesela eşimle evlendm annesine haftada 2 haftada bi gidiyoruzz

oglumda evlencek böyle olursa bide uzaklarada olursa ayda alemde bii

off onu ben büyüttümmm ama bizaman sonra her gecn gün heleki 10 sene sonra artık böyle delice sevemicez istemıcekler eltımın oglu 12 yaşında öptürüyo ama öle oynayarak degıl tabi....

bizde böylemi olucaz oglumla diyorum
kız cocukları daha farklı

20 sene sonra daha uzakkkmı oluruz acabaaa

offff

oglumu yıyorum sıkıyorum öpüyorum kokluyorummm

heep böyle kalsın dyorum bazennn,,
şimdi bana muhtac ama sonra olmuyacakkk

emeklıyerek yada yurutecte paçamı yaklıyor al beni diyeee

emerek uyuyorrr kokumla uyuuyor sonrasında ne olacakkk

ide emerke yada yanıdayken hep salarımı eller yüzümü okşar annemmmmmmmmmm

canım oglummmm

ah melekcim aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz.her geçen günden sonra kızımn bugününe doyamadım diye üzülüyoyum.uyusun istiyorum uyuyunca uyansın diye bekliyorum.

KISLARR ÇILDIRCAMM
YA ÇOK KİLO ALMIŞIMM NE YAPCAM ACAYİP İŞTAHIM AÇIK BAZEN DURDURAMIOM KENDİMİİ YAZA KADAR KİLO VERMEM LAZIM ÖNERİSİ OLAN NOLURR YAZSIN :sinifsinif:

kelin ilacı olsa başına sürer kardeş.benim de iştahım çok açık.
resmen hamileliğin acısını çıkarıyorum.hamileyken bulantılar yanmalar şeker derken bişey yiyememiştimçben de 175 boyum doğuma 75 kiloula girdim.doğumdan sonra 58 e kadar düştüm şimdi büyük bi azimle kilo alıyorum.şu anda 66 oldum.8 ayda 8 kilo.2 sene sonrasını düşünemiyorum.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

slm kızlar.
inş.sizler ve bebekler iyidir.
ben oğlumdan pek fırsat bulup göz atamıyorum buraya.
bugün egenin dr.kontrolü vardı.
dr.umuz yürütece kızdı,egeye haksızlık ediyorsun dedi.
yürütecini kaldırdık,keşke almasaydık 1 hafta birkaç saatçik kullandı sadece.
emeklemeyi de iyice ilerletti.ben mutfaktayken yanıma kadar geliyor.
egenin diş temizliği hakkında dr.a danıştım.bezle yada gazlı bezle dedi. 1 yaşına gelince diş fırçalamaya muhakkak başlayın dedi.

niyeki yürüteç nasıl bu kadar zararlı olabilir.biz de yürüteç çocuğuyuz ama şükür iyiz.abartmış bence.:kahve:

ya bende de az da olsa bu lanet göbek kaldı
ben onu nasıl eriticem
mekşk çekmeye korkuyorum
dikişlere bişey olur diyeeearanızda mekik çeken varmııııı?

benimde aklımda mekik müge ama bende çok tırsıyorum....cesaret edip başlasam aslında iyi...benim çokta kilomla derdim yok yada 2-3 kilo versem ne olacak göbekten gitmicek ki ben göbek gitsin istiyorum

selam kızlarrr

kilo konusunda hiiiiiiiiiç yorum yapmiim aynen gülerin dediği gibi kelin ilacı olsa aah ah :)
ben ecrini koyuyorum yürütece en güvenli o oluyor.bizim köşe koltuk çok geniş tek kişilik yatak boyutunda arkasındaki minderleri kaldırınca en dibine koydum yine de döne döne düştü yere yorgan serip bıraksam yine ya döne döne ya sürüne sürüne gidiyor üşütecek...bende uzun sürmeyecek işlerimi yaparken koyuyorum yürütece.valla bizim doktor 7 aydan sonra koyabilirsiniz dedi.7. aya kadar bekledim ama ecrin kucağımda ev süpürdüğümü bilirim şimdi ne bel kaldı ne sırt tutuluyor resmen.bence bebişlere bi haksızlık olmuyor da böyle tombul çocuğu hep kucakta taşıyarak ben kendime çok haksızlık etmişim :KK43:

mügecim ben denedim mekik ve ameliyat yerinin sol uç kısmı çok ağrıdı.vibro shape de denedim o da aynen ağrı yaptı daha erken göbek eritme işlemleri için heralde dedim kendime.

o zaman mekikte hayal mi yani tuğba:KK43:( neyse herkes deneyip vücut tepkisini bilsin en uygunu bu sanırım...burada bir arkadaş sormuştu ve 6.aydan sonra başlayabilirsin demişti doktoru ama ben çift kat dikildim doktorumun dediğine göre ve normal operasyona göre biraz daha uzun olur demişti iyileşmen...demekki bende başlayabilirim artık:))

daha dik duramadıkları için kendilerini belli bir süre sonra bırakıyorlarmış buda bel ağrısına neden oluyormuş.
parmak uçlarına basmaya alışıyorlarmış aslında tam olarak bastırılmalıymış.
yürüme konusunda tembelliğe alışıyorlarmış.
açıkçası beni ikna etti.
yerde oynamasına izin ver dedi.

merak ettim şimdi yürütece olumlu bakmayan dr.u olan var mı?

egenin dr da aynı şeyleri hatta bel fığı oluyor dedi ben kızımı aylıkken koydum yürütece maşallah bişeyi yok inşallahda olmaz yürüme meselesine gelince ege sıralıyor üstelik yüretecede biniyor gayet güzel yürüyor yani tatlım send e çok yorma kendini perişan olursun zor yürüteçsiz

valla aysuncum tuğbanın dediği gibi yere koyuyorum yerler buz üşüyo koltuklar dar alan çocuk rahat hareket edemiyo bu da haksızlık bence.ama yürüteçte çok mutl uve özgür.zaten sabahatan akşama durmuyolar ki.yarım saatte sıkılıyo.bu arada ben de işime bakıyorum.azıcık da olsa o da ben de rahat ediyoruz.

ohhh canım çekti benim de ama kalkıp yemek yapmam lazım.yemiyor ama bi ümit kızıma tavuk çorbası yapcam.inşallah yer.

ooo ÇıÇEK nerelerdesin bakalım.hiç uğramıyosun.özlettin kendini ya.canala mı meşgulsün gezmeler le mi anlat bakalım.

X