2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar iyi haftalar hepinize.....

haftasonu misafirlerimiz vardı güzel geçti yusufla hergünüm çoook güzel zaten babasını kemeriyle oynuyor şimdi,kızlar yusufun uyku saatleri çok değişti eskiden günde 3 kere 15 dakika da olsa uyurdu şimdi 1-2 kere yatıyor uykyuları azaldı........

yusuf oyuncaklarla hiç alakası yok ben kendei egomu tatmin etmişim oyuncaklar alarak oğluşum enteresan şeyleri seviyor kablo kumanda cep telefonu vs..........

sizinkiler emekliyormu biz 4.aydan beri karınla gidiyordu şu son 1 haftadır emekliyor önceleri popyu top gibi yapıp ileri geri gidiyordu artık gidiyor dizlerinin üstünde.....

gulşen benım gııbı yap al ıdılı kanguruya onune koy yap ben eşim yokken öyle yapıyom yada yurutecle ben nere o ora elınde bez ver sılsın parlatsın

ya bide yusuf çok inat istediği şeyi asla unutmuyor elde edene kadar mızıklıyor çok zeki bir bebek nisan kuzuları hep böyle mi?

kanguru yöntemini bende deniyorum seher....yürüteçle mutfakta 10 dakika duruyor obje çok diye sanırım...bu arada tahta kaşıklar hep elinde onlarla 10 dakika oynadıktan sonrada eşofman paçamı tutuyor kucağıma gelmek için...ama kucaktaysa sorun yok tüm gün durur

günaydın kızlar nasılsınız dün ecemin dr kontrolu vardı kızım 8 kg 70 cm olmuş dr cok saglıklı bır bebek dedı sukurler olsun rabbıme....

urlaaaaaa seni okurken ben yoruluyorum ya.ben de az önce evi hızlıca sildim süpürdüm canım çıktı

kızlar kanguruda omuzlarınız tutulmuyomu ya ben yarım saat tasıyım ecemı ogun agrımdan kendıme gelemıyorum

tutuluyor tutulmaz mı sırtım ayrılıyor gibi oluyor...birde küçükken durduğu gibi durmuyor ki ayakları ile tekme sallıyor ben ne yapıyorsam eğilip bakmaya çalışıyor...eskiden tek kolla onu tutup diğeriyle çorba karıştırıyordum ama şimdi imkanı yok öyle bir eğiliyor ki ne yapıyorum diye uzun süre tutulmuyor...

günaydın kızlar maşallah çok kalabalığız

urla ya sen bu işleri nasıl yapıysoun her haftamı siliyosun camları anacım seni okdukça ben kadınlığımdan şüphe ediyom he:))maşallah sana
ege uyuyunca hızlı hızlı yapıyorummmm evet hafta 1

erken kalkan yol alır derler ya 8 de egeyi dogurup koydum yürütece tv karsında önünde oyuncaklarrrr

canım yürütece koyuyom ben nereye o orayaa

yürütecde sıkılırsa koyuyorum yere emekliyor

bebekler büyüdü karnı toksa altı temizse bi derdi yoksa dur[

sende benım gıbısın melek herhafta genel temızlık mutfak dolaplar camlar 1 kez ama silip süpürme hemen hemen her gun yapılır sabah erkenden yapıyorum bende genelde genel temızlığıde cumartesi leri yapıyorum

mutfak dolaplarının dışlarından siliyorum 2 ayda bi indiriom mutfak dolaplarını genel temızlık günüm yok ama pzartesileri oluyor genelde belli de olmaz bi yere gitceksem yapamam taiii

aynen her gün aşagı yukarı süpürüü 1 gün süpürmesemsem ertesi gün allah saglık vert-dıkden sonra süpürürümmm

sabah erken yaptınmı daha ii cocuk uykusunu alıooyo karnıda tok hopp birlikte işeee

benım mesela şuan yemek yapmam kaldıııı egeyi uyutunca yapıcammmmsaat 4 gibi falan a

bızımde var kanguru arkadaŞ rusyadan almıŞtı ama 1 kere bıle kullanamdık.ÇÜnkÜ sıkılıyo bızımkı ıÇınde.
valla aynen ırfanda bırsÜrÜ oyuncaĞı var ama evdekı eŞyalarla oynamak daha Çok hoŞuna gıdıyor.
Özellıkle arabalara bayılıyor.
babası arabaya bındırıyor hemen dıreksıyonu tutuyor.araba hastası ya bızımkı!!

bravo melek sana.tebrıkler.
yanlız yÜrÜteÇte fazla tutmak sakıncalı.Çok fazla durmasın ege ıÇınde bence.
bız Çok nadır bındırıyoruz artık yÜrÜtece.
emeklıyor artık bıde koltuklara tutunup ayaĞa kalkıyor.

ev ıŞı yapmayı hıÇ sevmıyorum ben.
ne gÜzel sız yapabılıyosunuz.
doĞru dÜzgÜnde yapmam zaten.
genel temılık ıÇın bı kadın gelıyor gÜnlÜk temızlıĞıde annem yapıyor.

merhaba güzel nisan anneleri ve bebişleri bugün eşim evde ve bende rahat rahat yazayım .ege yi bugün dr. götürdük kilo 8.900 boy 72.5 iyi dedi dr.u bu arada h1n1 girip aşısını tekrar sordum .civasız aşılar gelmiş hamileler için o aşıdan bulabilirseniz yaptırın dedi diğerlerini şiddetle tavsiye etmiyor.civa olan aşılar kasılmalar ve felç gibi yan etkilere sahipmiş riske ne sizi ne kendimi atarım dedi.ben tabikide cvasız aşıdan bile korkuyorum nasıl olacak bilmem((

biz yaptırdık aşı. 3 haftası doluyor çarşamba günü diğer dozunu da yaptıracağız. çok şükür şimdilik bir yan etkisi görmedik.

ben dr a sordum yürüteçi durmasının hiç bir sakıncası yok dedi oda onun sosyal bir aracı dedi cnm eskiden sakıncalıymış yürüteç dedi o zamanlar çocuklar savruluyomus vs..şimdi artık herşey çok kaliteli ve bebek sağlığı ön planda bencede bi sakıncası yok...

melek hem temizlik birde üzerine bu kadar gezmek maşallah sana nazar değmesin..sehercim sana da..ben daha keyfime düşkünüm sanırım ,ela dan önce titizdim ama şimdi pis değilim sadece hehehe..çok uykusuz kaldıysam gece anca yemek yapıp elayla ilgileniyorum tüm gün,eşim varken büyük temizlik yapıyorum allahtan çoğu cmrtsi çalışmıyo..günlük anca evi topla,yemek yap,ela nın işleri oyunları,izin verdiği zamanda temizlik o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…