günaydın kızlar nasılsınız dün ecemin dr kontrolu vardı kızım 8 kg 70 cm olmuş dr cok saglıklı bır bebek dedı sukurler olsun rabbıme....
hoşgeldinnnnnn
aynennnnnnnnnnnnnn
canım isim soyisim ne eklesene beni
esen valla biz pzar günü gezdik izmiri ildigin için yazıyorum
eltimlerleee bornovaya gittikkk
ordan karabaglara oonlar koltuk takımı ve duvar ünitesialıcaklarda bakındılar
ordan agoraya yemek yedik
egeye toysdan gece bahcesi cizgi filmin cdsi aldık oyuncaklar aldık egeye bide uçan balon balık seklinde oglum ne kadar mutluuuuu oynarken
ordan kipaya alışverişeeeeee
gezdikk yani....
bugun temızlık yapıyorum saat 8den beri koşturmaca çamaşır topla camaşır ser esinti var birazda sabah serdim hemen kurumuş beyazları şimdide renklileri yıkıommm
cam sil balkon yıka v.sss
sonragörüşürüzz bide tarlama akayım ege uyurkennn
ege uyuyunca hızlı hızlı yapıyorummmm evet hafta 1günaydın kızlar maşallah çok kalabalığız
urla ya sen bu işleri nasıl yapıysoun her haftamı siliyosun camları anacım seni okdukça ben kadınlığımdan şüphe ediyom he:))maşallah sana
çok kalabalığız ama pek yazan yok.....melek valla senin oğlan uslu anam lami cimi yok....tüm gün iş yapıp sonra bizimkide yaramaz demeyin....ben haftasonu eşim oyalamazsa idili hiçbirşey yapamıyorum...yalnızca elzem olan tuvalet ihtiyacımı gideriyorum:))
sende benım gıbısın melek herhafta genel temızlık mutfak dolaplar camlar 1 kez ama silip süpürme hemen hemen her gun yapılır sabah erkenden yapıyorum bende genelde genel temızlığıde cumartesi leri yapıyorum
merhaba güzel nisan anneleri ve bebişleri bugün eşim evde ve bende rahat rahat yazayım .ege yi bugün dr. götürdük kilo 8.900 boy 72.5 iyi dedi dr.u bu arada h1n1 girip aşısını tekrar sordum .civasız aşılar gelmiş hamileler için o aşıdan bulabilirseniz yaptırın dedi diğerlerini şiddetle tavsiye etmiyor.civa olan aşılar kasılmalar ve felç gibi yan etkilere sahipmiş riske ne sizi ne kendimi atarım dedi.ben tabikide cvasız aşıdan bile korkuyorum nasıl olacak bilmem((