Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sayfalar zor açılıyo geçmişi okumaya çalışıyorum
biz çok hasta olduk ailecek önce eşim kusama ishal,sonra ela oldu ama bugün 1 kere kaka yaptı çook şükür dün de ben hasta oldum kafamı kaldıramadım yataktan ama ateş yok ela da halsizlikte yok :) neyse geçti ama allah kimseye ve vermesin ve beterinden korusun çocukla çook zor hasta olmak
dün kolumu kaldırmadan yatıyordum ela da halıda takılıyordu her zamnki gibi hiç bişii beni yataktan kaldıramazdı aam bi baktım benim kız oyuncağın birine kafayı takmış alabilmek için emelemeye başladı çok şaşırdım nasıl kalktım kucakladım bilmiyorum hehehe :))
yarama tuz bastın tatlım.. malum annem kaza geçirince gelemiyo, bakıcı da bulamayınca MUHTAÇ olduk KAYNANA ya.. istemesem de ocağa kadar bizle... offf onun çocuk bakmasına da güvenemiyom ama işte mecburum...
pın son derece hareketli bi bebek ki 3.5 aylıkken de yuvarlanıyodu o zaman da bize gelmişti. bana teklifi: (mutfakta iş yapıyoken) yere yorgan sereceğine masaya yatırsana pınarı!mafoldumben:mymeka:
offfffffffffffffffffffffffffffffff
selam kızlar.
ecrinimin dişi sonunda çıktı.daha uzun aralıklarla daha az uyanmaya başladı.huysuzluğu geçti.birkaç gündür pek mutlu oyunlar oynuyoruz devamlı.darısı çıkmayanların başına.
emelcim Allah pınarı korusun Allaha emanet valla ne demek masaya yatırmak lmaz:
valla ben parmağımı kıpırdatamıcak kadar ağır hasta olmuştum yazın faranjit grip bir de bronşitim hortlar en ufak hastalıkta dedem vefat edeli 2 gün olmuştu daha anneme belli etmedim hasta olduğumu bir de beni dşünmesin diye kayınvalideminde umurunda olmadı en azından öz olsa bana acımasa torununa acırdı da bakmak için gelirdi ama kaynananın çakması daha beter ve sinir bozucu emin olun.eşim işe gitmemiş ecrine de bana da bakmıştı.ecrin kucağında bana çorba yapmıştı canımın içi :asigim:
Ben siteyi hep takipteyim ediyorum yazamasam bile okuyorum okadar cok sorunun cevabini buldum ki sizlerle Allah razi olsun
aklima ne takilsa cozduk
hem hamilelikteki destegide hic unutamam
AMA ben biliyorsunuz demir 25gunlukken ise basladim hamileyken etrafta kosusturamayip sirkette odamda oturuyordum simdi odama bile giremiyorum cogu zaman
size cok ozeniyorum ayrica hem Kk,hem face,hem tarla,hem Yemek,hem temizlik ooooo yazarken yoruldum Allah guc kuvvet versinins
geçmiş olsun cenke Allah bir daha yaşatmasın inşallah
gülercim bizim değişmedi canım hep aynı saat başı kalkıyor....
inciniz hayırlı,uğurlu olsun
kınanız hayırlı olsun harika olmuş selen papatyası,Alla gelinliğinide göstersin
evet öyle inanılır biz diş buğdayı yaptık didemcim topictede içeriği var....
herkese iyi akşamlar....yine yorucu bir haftasonu oldu..çalışanlar için haftasonları daha yorucu oluyor ama olsun kızımla vakit geçiriyorum....topic kışın daha aktif olacaktır bence...hamilelikte boş vakit çoktu şimdi bebişlerle takip zor olabiliyor...birde siteye ulaşamama olunca insanın şevki kırılıyor....ama hepimiz burdayız dağılmak yok:)
Biz rutin kontrol olarak yaptıracaktık idrar tahlilini,aslında torbayı taktılar da,ama bizim hatun çişini yapmayınca biz de daha fazla beklemek istemediğimiz ve de Dr.umuz 9.ayda da olabilir dediği için yaptıramadan çıkarttık torbayı.İyice kuruladıktan sonra araya geçiriyorlar,sonra bezi bağlıyorsun.Zor ve can acıtıcı birşey değil yani,o kendiliğinden yapışık kalıyor öyle.
uzun zamandır ilk günaydını verememiştim herkese günaydın güzel bir hafta olur inşallah...bebekler için sağlıklı,sıhhatli,bol uykulu....son dileğime ben uzun süre uyamayacağım sanırım idil sayesinde:)) bütün gece saatbaşı kalktığı için hanım tamamen zombi kıvamındayım...zaten 11.30-12 de uyuyor onuda 8 de tamamlıyor....bildiğimiz çalışan sanki:)) neyse işten görüşürüz artık...
evet didem sen erken başlamıştın biliyorum.ama arada sırada da olsa girip bişeyler yazıyosun yine de .
haklısın gülşen dağılmak yooooook.bu arada idil kendi kendine uyudu yazmıştınya ben de artık hep öyle olur inşallah diye sevinmiştim.olmadı mı?
biz de ilk aylardan beri sürekli kültür veriyoruz.2 kere idrar yolları enfaksiyonu geçirdik.şimdi hareketli olduğundan torba nasıl duracak endişem o.
günaydın gülşen.bu saat başı uyanma olayı beni de çok yoruyo.ama sen çalıştığın için işin zor.Allah yardımcın olsun.
hoşgeldinnnnnnben çalışmaya başladığım için artık devamlı girerim kk ya bir kişi daha kazandınız
aynennnnnnnnnnnnnngünaydınn..
çok şükür allahıma ishali bitti elanın gece hiç kakasız geçirdik de uyudu çocuk,sabahın köründe kalktık ama gece uyumak gibisi yok :))
melek cnm ela da bana kafayı taktı bu ara odadan çıksam ağlıyo arkamdan emeklemeye başladı emekleyerek gelip kucağıma tırmanıyo zorla bi de bu başladı şimdi..
canım isim soyisim ne eklesene beniŞimdi baktım da,eğer gizlilikten fotoları sadece arkadaşlarım seçildiği zaman sadece arkadaşlar görebiliyor.Ama ayarı o şekilde yapmak lazım,hatta diğer istemediğin şeyleri de yapabilirsin.Demek ki benim fotosunu gördğüm kişi o şekilde ayarlamamış..
hafta sonu evde tıkılı geçti..eşim hafta sonu calışıyor ,,
meriçle çok güzel oynadık güzeldii o yönden
valla seloşta aynı saat başı uyanıyo desem yerıdır şu aft olayı aklıma gelmedı slende parmaklarını ok ısırıyo
gulsencım ıdılle ışın baya zor canım ınşallah yola gırer ıdılcık kısa surede de sende az rahat edersın
ela hanımcığada gecmiş olsun denızcım
s-ebrucum ayrılmak zor gelmiş gibi sana ama olsun zamanla alışırsın canım
günaydın kızlar maşallah çok kalabalığız
urla ya sen bu işleri nasıl yapıysoun her haftamı siliyosun camları anacım seni okdukça ben kadınlığımdan şüphe ediyom he:))maşallah sana
hoşgeldinnnnnn
aynennnnnnnnnnnnnn
canım isim soyisim ne eklesene beni
esen valla biz pzar günü gezdik izmiri ildigin için yazıyorum
eltimlerleee bornovaya gittikkk
ordan karabaglara oonlar koltuk takımı ve duvar ünitesialıcaklarda bakındılar
ordan agoraya yemek yedik
egeye toysdan gece bahcesi cizgi filmin cdsi aldık oyuncaklar aldık egeye bide uçan balon balık seklinde oglum ne kadar mutluuuuu oynarken
ordan kipaya alışverişeeeeee
gezdikk yani....
bugun temızlık yapıyorum saat 8den beri koşturmaca çamaşır topla camaşır ser esinti var birazda sabah serdim hemen kurumuş beyazları şimdide renklileri yıkıommm
cam sil balkon yıka v.sss
sonragörüşürüzz bide tarlama akayım ege uyurkennn
sultancım bende kullandım ve tum ay geldı sınır olup bıraktım duzensızlık yapıyo ve az da olsa her gun gelıyo normal yanı