:teytey:Eki Görüntüle 30204
Eki Görüntüle 30205
Eki Görüntüle 30206
Eki Görüntüle 30207
Eki Görüntüle 30208 kıslar kardeşimle yaptığım bebek şekerlerimi ve çikolata tabağım hakkında yorumlarınızı merakla bekliyorum.bu arada bebek sepetini canım arkadaşım aylin yapdı opuyorumnanaktan
ohh bee uyuttum oğullarımı :)) babasıda oğlundan beter ..ev savaş alanı gibi olmuş valla her yerde bi oyuncak yerlerde minderler..mutfakta mamalar meyveler..büyüdükçe zorlaşıyoo gerçekten...ama büyüdükçe daha bi içime sokasım geliyo sıpamıı...
bende bilgisayarım geldi diye seviniyorum kendim yazıp kendim okuyorum
noolmuşş buraya görmeyeli...
umutun kocaman dişi çıktııı kimse bi hayırlı olsun dememiş aaa
:teytey:Eki Görüntüle 30204
Eki Görüntüle 30205
Eki Görüntüle 30206
Eki Görüntüle 30207
Eki Görüntüle 30208 kıslar kardeşimle yaptığım bebek şekerlerimi ve çikolata tabağım hakkında yorumlarınızı merakla bekliyorum.bu arada bebek sepetini canım arkadaşım aylin yapdı opuyorumnanaktan
ohh bee uyuttum oğullarımı :)) babasıda oğlundan beter ..ev savaş alanı gibi olmuş valla her yerde bi oyuncak yerlerde minderler..mutfakta mamalar meyveler..büyüdükçe zorlaşıyoo gerçekten...ama büyüdükçe daha bi içime sokasım geliyo sıpamıı...
bende bilgisayarım geldi diye seviniyorum kendim yazıp kendim okuyorum
noolmuşş buraya görmeyeli...
umutun kocaman dişi çıktııı kimse bi hayırlı olsun dememiş aaa
doğumdan beri 8 ay oldu.... doktora mı gitsem... gitmekte istemiyorum kiii...
kıslar beğenmenize çok sevindim ya bnm kızımın dişlerinden haber yok.alt dişleri doğuştan ama üst dişlerde bişi yokk?
canım emziriryosan bazen emzirme devam ettikçe olunmayabiliyomuş ama için rahat etsin git bi doktora.,
nasıl yani doğduğunda dişleri mi vardı?öyleyse çooooooooooooook şanslısın.bu diş çıkarma dönemi uzun ve yorucu.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yeni avatarım ve kızımın palmiyesi nasıl:))