2009 Nisan Anneleri buraya

ohh bee uyuttum oğullarımı :)) babasıda oğlundan beter ..ev savaş alanı gibi olmuş valla her yerde bi oyuncak yerlerde minderler..mutfakta mamalar meyveler..büyüdükçe zorlaşıyoo gerçekten...ama büyüdükçe daha bi içime sokasım geliyo sıpamıı...
bende bilgisayarım geldi diye seviniyorum kendim yazıp kendim okuyorum
noolmuşş buraya görmeyeli...
umutun kocaman dişi çıktııı kimse bi hayırlı olsun dememiş aaa

ii geceler kızlarrr nasılsnz bayadr giremyodmm
dişi çıkan kuzucular hayırlı olsnn darısı bizeeeee

azra hanımın şekerleri çok güzel olmuş canım Allah kabul etsin şimdiden....hepside ayrı güzel....
umutunda dişi hayırlı olsun...kıtır kıtır yesin tüm yicekleri...:))

günaydın anneler.
yorucu bi gecenin ardından yine 6 buçuk gibi kalktık.toplamda bu gece gülfem 5 saat anca uyumuştur beni sormayın bile(bu diştendir di mi arkadaşlar başka bişey olamaz. her gece saatlerce. ağlayınca hasta mı oluyor diye korkuyorum. ama gündüz dahaa sakin.ben de anlamıyorum noluyo.

harika olmuş hepsi de.elbiseli şekerlere bittim.tabak çok hoş.herşey de ince bi zevk var.hayırlı olsun.

her gece yatmadan önce ben de eve şöyle bi bakıyorum 9 şiddetinde deprem vurmuş gibi görünüyo.toplamam 1 saate yakın sürüyo.

umudumuzun dişleri hayırlı olsun annesi.bu aralar topiğimiz biraz sessiz malesef.:çok üzgünüm:

hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık..

hayırlı olsun canım dişiniz..

kıslar beğenmenize çok sevindim ya bnm kızımın dişlerinden haber yok.alt dişleri doğuştan ama üst dişlerde bişi yokk?

doğumdan beri 8 ay oldu.... doktora mı gitsem... gitmekte istemiyorum kiii...

canım emziriryosan bazen emzirme devam ettikçe olunmayabiliyomuş ama için rahat etsin git bi doktora.,

kıslar beğenmenize çok sevindim ya bnm kızımın dişlerinden haber yok.alt dişleri doğuştan ama üst dişlerde bişi yokk?

nasıl yani doğduğunda dişleri mi vardı?öyleyse çooooooooooooook şanslısın.bu diş çıkarma dönemi uzun ve yorucu.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

pek şanslı olduğum söylenmez sizler 2 aylığa kadar sadece gaz sancısı çekerken biz bide damak ağrısı diş huysuzluğu yaşadık çok fenaydı çokk

emziriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…