2009 Nisan Anneleri buraya

uzun bi aradan sonra girebildim biraz geçmişe bakayım bebeklerimiz 8 aylık oldu varmı yürüyeeeen bizde daha dişte yoooook

emeklemede yok yüzüstü bırakınca ağlıyo hep ama yürüteçte güzel gidiyo

valla bızde emekleme var tutunup kalkma alıştırmaları var dede demeye başladı ıyıce bıde baba dıyo ama diş ten eser yokkkkkk:)

merhaba kızlaarrrr
bizimkide baba dede anne bazen anane diyo bide da da daaaaa diyo
çığlık atıyo hemde avazı çıktığı kdr
elimi ağzına koyup hızlı hızlı vurup çekiyorum ses çıkarıyo
hatta hızını alamayıp çığlık atıyo
bizde emeklemiyoruz ama tutunup kalkıyo ve resmen yürüyo yaa
tabi ellerinden tutunca :)

bişiii sorucammm
bebişlerinin dişleri olan annecikleerr
2. dişiniz ne zmn çıktıı???

Çocuk bilgisayar mühendisi olan babasına ;
- 'Babacim yaa, ben nasil oldum, cok merak ediyorum' diye ısrarlı bir şekilde sorar...

Adam, 'Nasil olsa bunu bu oglana bi gun anlatmak durumunda kalacam, iyisi mi simdi izah edim, hazir sormusken, kurtulayım gitsin bu isten' diye dusunur icinden...

- 'Bak evladim, cok iyi dinle, zira bir daha anlatmayacağım.

- 'Ananlan baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de karsilasti. 'Bir iki bakistiktan sonra bu 'cyber cafe'nin musait bi yerine gectiler... Baban 'memory stick' ile , 'USB' den bi baglanti kurdu...'Anaciin bu firsati iyi degerlendirerek 'memory stick' den bir kaç 'download' yaptı.
'Bu dangalak baban da, bir-iki 'upload' yaptı anana..

Ammaaa,'' .... heyecandan 'Firewall' kullanmayi unuttugumuz aklimiza geldiginde ise isten gecmisti...

Ondan sonra da , ne 'format atabildik', ne 'delete' edebildik, ne de 'cancel'... 'Backspace' için ise çok geç kalmıştık. Sonuc olarak da, dokuz ay soona ortaya felaket bi 'Virus' çıktı....

dıYORDUM YA mıRAY HıÇ YÜZÜSTÜ dURMUyOR,hABıRE KENdıNı sIRTÜSTÜ çEVıRıYOR dıYE,bıRAZ öNCE bıR bAKTIM kı YERDE bıR yÜZÜSTÜ bıR sIRTÜSTÜ çEVıRıYOR,nASIL sEVıNdıM ANALATAMAM:-))
şıMDı dEyÜZSTÜ dURUP öNÜNdEKıLERLE uYNUYOR hıııHııHııı

ohh be kızlar sonunda kavuştuk eşim getirdi laptopum yapılmış ..
özledim sizi ...
biraz geçmişe bakıyım...
bu arada umutun bayramın 4.günü dişi çıktı ..

Ii gecler
Esra ve tugba risiniz hayirli olsun
sizinde kinaniz Efendim
bu arada bebek dis cikarinca dis bugdayi yaparlarmis ki geri kalanlar daha cabuk patlasin diye bilen varm?????
Bende katiliyorum kaynana uzakta olmali istisnalar olabilir bozulmasinlar AMA uzaklik iyidir diyip yarami desmiyorum bizimki daha torununu gormedide
siz dusunun esimin ne kadar uzgun oldugunu.....

evet antepte diş hediği yaparlarmışşşşş

ay artık ne kadar zorlaştı bir dk. yalnız bırakamıyorum... orta sehpaya tutunup ayağa kalkıyor işin acı kısmı inemiyor..
valla gittikçe zorlaşacak dedikleri doğruymuşş..
ne zaman pc yi açsamm koşarcasına emekleyerek de yanıma geliyor hiç yazamıyorumda...

kızalr bi sorum olacakkk
kızalr benim basenim küçük ama karın bölgem kalın
göğüslerde büyük
yani elma tipi derler ya aynen öyle..
ince bağım var ama midem acayipp
şimdi soruya gelelim..
ben ab rocket mi alsam yoksa twist stepper mı alsamm
memik işini hiç sevmiyorumm ab roket kullananlar nasıl kullanıyorsunuzz
yoksa stepper la adım mı atsam hergün ..
şimdi kilo veriyorum ama spor olursa daha sıkı olurum.. akarar veremedim... bi akıl veriinn

valla seloşta aynı saat başı uyanıyo desem yerıdır şu aft olayı aklıma gelmedı slende parmaklarını ok ısırıyo
gulsencım ıdılle ışın baya zor canım ınşallah yola gırer ıdılcık kısa surede de sende az rahat edersın
ela hanımcığada gecmiş olsun denızcım
s-ebrucum ayrılmak zor gelmiş gibi sana ama olsun zamanla alışırsın canım
sehercim diştir uyanmalarının sebebi bence..bizimkide saat başı uyanıyodu dişi çıkınca rahatladı biraz kuzum..

günaydınn..
çok şükür allahıma ishali bitti elanın gece hiç kakasız geçirdik de uyudu çocuk,sabahın köründe kalktık ama gece uyumak gibisi yok :))
melek cnm ela da bana kafayı taktı bu ara odadan çıksam ağlıyo arkamdan emeklemeye başladı emekleyerek gelip kucağıma tırmanıyo zorla :KK70: bi de bu başladı şimdi..
geçmiş olsun . ishal aşısı olmamışmıydı ela ??

benim sıpada hiç hareket yok yaw ben böle tembel bi oğlan görmedim
aynen biz yaa..ne emekliyo ne tutunup kalkıyo..
sadece bi sırtüstü bi yüz üstü dönüyo sıpam
ha bide pusetten iniyo göbek ata ata...
pazar günü kısa mesafe diye bağlamamıştım arabada paspasa atlamış bi baktık umut yok..eşim hemen durdu indim kapıyı açıp alıcam ordan bana gülüyo hoşuna gitmiş kedinin..

merhaba kızlar ıkı gundur gıremedım dun temızlıkten kafam kalkmadı bu gunde selenın kınasını yaptık bıttı şukur sızllerde ınşallah yaramazlık yoktur
esra ve tuba ıncıler hayırlı olsun bızde dışsız dedelerdenız hala :)
Allah gelin kınasınıdaa yapmayı nasip etsin cnmm

dün aşkşam incimiz çıktı kızlarrrrrrrrrrr
hayırlı olsun esracım ve tüm dişi çıkan bebişlerinkii...şimdi hatırlayamadım hepsini
bide demirinki çıkmış galiba ....

iyi akşamalr arkadaşlar.bugün kzıımla forum istanbula gittik gezdik gezdik yorgunluktan öldük yani ben öldüm o şu anda canavar gibi babasıyla boğuşuyor ve sonra evimize geldik.güzel bi gün oldu.etrafını çok inceledi.
bu arada kzım bana öpücük atıyo çok şirin ya.

hadı gözünaydın elıfcım mıray sultanda yuzustu durmaya alışmış
aaaay hehehe bende sultan neden yüzüstü duruyo diyorum bi anlayamadım ee bu saatte duruyo beyin ,tüm çocukla geçirince :KK70:
sehercim diştir uyanmalarının sebebi bence..bizimkide saat başı uyanıyodu dişi çıkınca rahatladı biraz kuzum..

geçmiş olsun . ishal aşısı olmamışmıydı ela ??
olmuştu cnm da biz ailecek virüs kaptık evde herkes ööleydi..farklı bişii yani bu sanırıım

:teytey: $SUC50060.jpg

$SUC50034.jpg

$SUC50035.jpg

$SUC50036.jpg

$SUC50037.jpg kıslar kardeşimle yaptığım bebek şekerlerimi ve çikolata tabağım hakkında yorumlarınızı merakla bekliyorum.bu arada bebek sepetini canım arkadaşım aylin yapdı opuyorumnanaktan

X