2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar sayfalar zor açılıyo geçmişi okumaya çalışıyorum :KK43:
biz çok hasta olduk ailecek önce eşim kusama ishal,sonra ela oldu ama bugün 1 kere kaka yaptı çook şükür dün de ben hasta oldum kafamı kaldıramadım yataktan :KK43: ama ateş yok ela da halsizlikte yok :) neyse geçti ama allah kimseye ve vermesin ve beterinden korusun çocukla çook zor hasta olmak :KK43:
dün kolumu kaldırmadan yatıyordum ela da halıda takılıyordu her zamnki gibi hiç bişii beni yataktan kaldıramazdı aam bi baktım benim kız oyuncağın birine kafayı takmış alabilmek için emelemeye başladı çok şaşırdım nasıl kalktım kucakladım bilmiyorum hehehe :))
gecmiş olsunnnnn canım
bizimki de huysuzlandı diş mi acaba.....
diştir canım herseyde aglıyorlarr hersey problem oluyoo o zamnalarr

Evet ya şu dişler bi çıksa hayırlısıyla benım kızımında pazar günü kontrolu bakalım boyu kılosu ne kadar bana çok zayıf geliyor ama geçen ay 7600 dü zayıfmı kızlar ya

ben çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ptesi görüşmek üzere öpüldünüz.....opuyorumnanaktan

selam kızlar ...

sitede bakım varmış giremedim ama şu andada kimse yok yusuf dişten sanırım çok mız mız ama diş yok alıştım dişsizliğe dede gibi doktorumuz normal 20,ayda çıkaran bebekler var dedi aman allah korusun beni yer bu oğlan ..........

merhabalar arkadaşlar.nihayet uzun denemeler sonucunda girebildim.geçmişi okuyamıyorum.ama bu sayfada gördüğüm kadarıyla deniz geçmiş olsun.
bizim de dişler çıkmadı huzursuluk uykusuzluk son haddinde artık çıksın lütfen

Aaaa,dün bir sürü şey yazmıştım hiçbiri çıkmamış:-((
Site de pek düzelmiş sayılmaz,hala çok geç açılıyor sayfalar,birileri duysun artık,çözsün ne problem varsa!!
Bizde de diş yok ama,dün muzu vermiştim ağzına ,kopardı ve diş izi gibi izler çıkıyor,ama ağzına bakıyorum diş miş yok ortada,hatta dün süt dilimi yiyordum yanında ona da ısırtayım dedim,onda da aynı şey oldu,sanki dişi varmış gibi iz oluyor ve ısırıyor??
Bizde emekleme de yok hala,diziyorum etrafına bir sürü şey ilgisini çeksin ilerlesin diye,ama daha yüzüstü koyduğum gibi zor çeviriyor kendini sırtüstü.
Bir de birşey soracağım??
Biz ilk aylarda kalça çıkıklığı için usg çektirmiştik,o zaman bir problem çıkmamıştı.Dün altını açarken bacaklarını birleştirip baktığımda kıvrımlar eşit değil gibi geldi bana,acaba diyorum sonradan bir problem oluşabilir mi,yoksa ben mi yanlış baktım,yarın anneme de göstereceğim????

Miray yoğurdu çok severek yiyor Babymix Sadesini,dün elmalısını verdik,eşim sade bulamayınca almış,ama bir kaşık tadınca hiç yememiş elmalıyı,nereden anlıyorsa sıpa?Bugün de annem sade yi verince önce bir kaşığın ucuyla tatmış,sonra yemiş:-))
Şimdiden ağzının tadını biliyorlar valla!!!

slmmmmmmmmmmmmmmmmm....

bennn geldimmm..kayınvalidemler 7 gündü burdalardı..hiçç giremedimm..yarın akşam 9 da gidiolarrr....

biz çok iiyizz..kağanın saçlarını kestirdikkkk..:KK43:(çok güzel oldu ama üzüldümmmm..ama çok terlioduuu..

saçlarını atmadım..saklıycammm...kuzumun ilk saçııı..kıyamammm..

aa kimsecikler yok
herkeslere günaydın:))
uykusuz bir gecenin ardından gözlerim şişmiş
bide yakın bir aarkadaşımın kızının ilk yaş partisi var oraya gitçez keremle hazırlanmam lazım of aman

günaydın kızlar geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler..allaha şükür şimdi iyiyiz ama ela gece kaka yapmak için kalkıp 2 saat oturuyo tabi bize de uyku yok şimdi de emekliyo ya yanıma gelip beni çekiştirmeye başladı yanyana yattığımızda yani o sıradada uyuyamıyorum artık neyse çabuk iyileşti ya yeter..inşallah kaka yapmayı kesince uyumaya başlar :)))

günaydın bayanlar...

denizcim çok geçmiş olsun ela bebek bir an önce düzelir inş.

bizde diş çıkaramayan bebeklerden biriyiz..yaklaşık iki haftadır öğldenleri sebze çorbası yemek dışında gece de süt içmek dışında hiç bişey yiyip içmiyoruz. kucakdan inmek istemiyoruz. sürekli mızmızız...bi de etrafı kurcalamaya bayılıyoruz...

diş çıkarmanın çok zor olduğunu söylerlerdi...bu kadarını beklemiyordum ama:KK43:..bi de...tüm belirtileri olmasına rağmen hala diş niye ortada yok anlamış değilim..:) :eek:lmaz:mafoldumbenkaydirigubbakcemile3

Kıslar gÜnaydın
bıkaÇgÜndÜr ıŞlerın yoĞunluĞundan gıremıodumm.kıslar aŞıdÜnyası.com dıye bı web sıtesı var Üye oldum bedava bebek bakım kıtabı yollamıŞlar Çok gÜsel bı kıtap

günaydın kıslar... ohh şükür düzelmiş...
biz de 4 den beri uyanığız ki zaten 2de yatmıştı.. çok huysuz çok diş de yok ama...
bu arada ikinci kez düşürdük kusuyu (birincisi kuzulukta tatilde kanepeden inmek isterken düştü babası yanındayken...bu gece de babası yanımıza getirmiş uyandım beni yoluyoken sonra eşime ben su içip gelcem dikkat et dedim. su içtim onun tülbentini ıslatıp ellerini sileyim dedim. ıslattığım tülbentle odaya girdim pınar da düştü... bizim yatak yüksek:KK43: ayy kuzum çok ağladı yaaa.. ben de ağladım eşime bağırdım hep dikkatsizsin diye...

hasta bebişlere geçmiş olsun...
yeni emekleyen bebişimiz hayırlı olsun... artık çok dikkat etmeli...

geda geçmiş olsn canm
bugün gezmeye gidiyorum apartmandaki komuşulara şubat ayında taşınmıştım tanışmak yeni nasip olcak önümzdeki haftada bana gelckler
inş kafamn sardıgı bi ark bulurum gerçi benmle anlaşamayan insan görmedm bu zamna kadr en kçükleride benm ooff offf
neyse daha önmeli haberlerrr biz denizliye gidemdk annemler geliyooo eşim afrikaya gidiyooo çookk özlücm 1 hafta yokk

Aaaa,dün bir sürü şey yazmıştım hiçbiri çıkmamış:-((
Site de pek düzelmiş sayılmaz,hala çok geç açılıyor sayfalar,birileri duysun artık,çözsün ne problem varsa!!
Bizde de diş yok ama,dün muzu vermiştim ağzına ,kopardı ve diş izi gibi izler çıkıyor,ama ağzına bakıyorum diş miş yok ortada,hatta dün süt dilimi yiyordum yanında ona da ısırtayım dedim,onda da aynı şey oldu,sanki dişi varmış gibi iz oluyor ve ısırıyor??
Bizde emekleme de yok hala,diziyorum etrafına bir sürü şey ilgisini çeksin ilerlesin diye,ama daha yüzüstü koyduğum gibi zor çeviriyor kendini sırtüstü.
Bir de birşey soracağım??
Biz ilk aylarda kalça çıkıklığı için usg çektirmiştik,o zaman bir problem çıkmamıştı.Dün altını açarken bacaklarını birleştirip baktığımda kıvrımlar eşit değil gibi geldi bana,acaba diyorum sonradan bir problem oluşabilir mi,yoksa ben mi yanlış baktım,yarın anneme de göstereceğim????

Miray yoğurdu çok severek yiyor Babymix Sadesini,dün elmalısını verdik,eşim sade bulamayınca almış,ama bir kaşık tadınca hiç yememiş elmalıyı,nereden anlıyorsa sıpa?Bugün de annem sade yi verince önce bir kaşığın ucuyla tatmış,sonra yemiş:-))
Şimdiden ağzının tadını biliyorlar valla!!!

elif zannetmemm canm sonradan olmz kalça çıkklıgı benm ablmda varmş annem 40 iken farketmiş bacagın biri hafif uzun durr ama şimdi çok şükür bişey kalmadıı
sen mirayı iki ayagınn üstüne bastır eger saglam basıyosa korkma

günaydın kıslar... ohh şükür düzelmiş...
biz de 4 den beri uyanığız ki zaten 2de yatmıştı.. çok huysuz çok diş de yok ama...
bu arada ikinci kez düşürdük kusuyu (birincisi kuzulukta tatilde kanepeden inmek isterken düştü babası yanındayken...bu gece de babası yanımıza getirmiş uyandım beni yoluyoken sonra eşime ben su içip gelcem dikkat et dedim. su içtim onun tülbentini ıslatıp ellerini sileyim dedim. ıslattığım tülbentle odaya girdim pınar da düştü... bizim yatak yüksek:KK43: ayy kuzum çok ağladı yaaa.. ben de ağladım eşime bağırdım hep dikkatsizsin diye...

hasta bebişlere geçmiş olsun...
yeni emekleyen bebişimiz hayırlı olsun... artık çok dikkat etmeli...
çok geçmiş olsun canım..bende eşime nisa bereni emanet ettiğimde gözüm hep arkada kalıyo..özellikle de sabahları eşim uyku sersemiyken bebeği yanına bırakmak zorunda kaldığımda..geçen gece mama hazılrmak için mutfağa gideceğim sırada bebeğe dikkat et dedim ve yanından ayrıldım..geldiğimde eşim uyuyakalmıştı..birden uyandı ve aklına bebek geldi..hemen yatakda bebeği aramaya başladı..:)..hali çok komikti...Allah dan bizim ki de babasının kucağından sıyrılıp uyuyakalmış...yoksa kesin yerdeydi o da:KK43:

kızlar bişey sorabilirmiyimmm şimdi zeynep ayın 17 sinde 9 bitiriyo mu ben şimdi sorana 9 mu 10 mu deyimm bana sorrsanz 9 aylık
yani ben zeynebe 10 aylık diyemm çünkü 10aylık bebge göre eksikligi var tammm biraz konuşuyoo onada konşma denirse ben bildigimi söyleyim yinede

ama kızlar dün zeynep 2 kelimeyi aynı anda söyledi ben mutfakta yemek yapıyorum zeynepte yerde oturuyoo ikide bi annee kollarını açıyo bende oyalıyom sadece sonra bi sinirlendii yemin ederim anne del dedi kollarını yana vurarak

günaydın kızlar.....
denizcim çok şükür atlatmışsınız ....
nagihan 9 aylık diceksin canım bitirdiği ayı söliceksin...gezmeye gidecek herkese iyi gezmeler bende işimi bitirirsem kuaföre gideceğim saçlarımı kestirmek için....güzel haftasonu olsun inşallah.......
...

kızlar bişey sorabilirmiyimmm şimdi zeynep ayın 17 sinde 9 bitiriyo mu ben şimdi sorana 9 mu 10 mu deyimm bana sorrsanz 9 aylık
yani ben zeynebe 10 aylık diyemm çünkü 10aylık bebge göre eksikligi var tammm biraz konuşuyoo onada konşma denirse ben bildigimi söyleyim yinede

ama kızlar dün zeynep 2 kelimeyi aynı anda söyledi ben mutfakta yemek yapıyorum zeynepte yerde oturuyoo ikide bi annee kollarını açıyo bende oyalıyom sadece sonra bi sinirlendii yemin ederim anne del dedi kollarını yana vurarak

maşallah canım kuzuna.. daha bizimkinde tık yok konuşma anlamında

X