Aaaa,dün bir sürü şey yazmıştım hiçbiri çıkmamış:-((
Site de pek düzelmiş sayılmaz,hala çok geç açılıyor sayfalar,birileri duysun artık,çözsün ne problem varsa!!
Bizde de diş yok ama,dün muzu vermiştim ağzına ,kopardı ve diş izi gibi izler çıkıyor,ama ağzına bakıyorum diş miş yok ortada,hatta dün süt dilimi yiyordum yanında ona da ısırtayım dedim,onda da aynı şey oldu,sanki dişi varmış gibi iz oluyor ve ısırıyor??
Bizde emekleme de yok hala,diziyorum etrafına bir sürü şey ilgisini çeksin ilerlesin diye,ama daha yüzüstü koyduğum gibi zor çeviriyor kendini sırtüstü.
Bir de birşey soracağım??
Biz ilk aylarda kalça çıkıklığı için usg çektirmiştik,o zaman bir problem çıkmamıştı.Dün altını açarken bacaklarını birleştirip baktığımda kıvrımlar eşit değil gibi geldi bana,acaba diyorum sonradan bir problem oluşabilir mi,yoksa ben mi yanlış baktım,yarın anneme de göstereceğim???? Miray yoğurdu çok severek yiyor Babymix Sadesini,dün elmalısını verdik,eşim sade bulamayınca almış,ama bir kaşık tadınca hiç yememiş elmalıyı,nereden anlıyorsa sıpa?Bugün de annem sade yi verince önce bir kaşığın ucuyla tatmış,sonra yemiş
)
Şimdiden ağzının tadını biliyorlar valla!!!