- 31 Temmuz 2008
- 2.908
- 0
geçmiş olsun cnm bizde de hafif oldu tonimor kullandık bizde günde 4-5 kere damlar cnm çok iyi gelmişti birde çok tıkanmadan başla baktın biraz tıkalı hemen damlat cnm ben öyle yapıyorum...evet sağolun kızlar bi baktım sabah 7 olmuş ben hala gece sanıyorum hava karanlık olduğu için
hiçbirşey sprey açmıyor çocuğun burnunu yaa cold mix falan hikaye
doktorunu aradım söledim bi burunspreyi verdi ama 4 günden fazla kullanma dedi zararlıymış fazla kullanmak hiç kullanmam daha ii
yeni doğduğunda tonimer in böyle şefaf plastik tüplerde burun açıcı damlasını kullanmıştık ii gelmişti yine onu aldırdım deniycem
geçmiş olsun.. sultancım uyku düzeni bozulmadan geçer inş. yoksa pınar gibi olur... eylülün başından beri biz eşimle 3-5 nöbet tutuyoz.. çocuk naparsak yapalım uyumuyo... 12de yatsa da 1de yatsa hemen uyanıyo ve sabahlara kadar uyku yok...bu sabah kerem 7de uyudu resmen ölü gibiyiz eşimde bende sürekli burnu tıkandı hepimizin sinirleri harap oldu ay yine bağırıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba kızlar bayramdan beri giremedim bi türlü arkadaşım vardı..ela da gündüz uykularını bayramdan itibaren kaldırmaya karar verdi sanırım 2 tane yarım saat uyuyo ,hiç bişey yapamıyorum..ama uyku azaldı enerji çoğaldı hiç bitmiyo enerjisi,oturma pozisyonundan emeklemeye geçiyo,emeklemeden de oturmaya geçmeye çalışıyo heryeri kalkıyo ama tam doğrulamıyo deli deli hareketler tüm gün :) neyse bi ara izn verirse geçmişi okuycam öptüm hepinizi..
çok saol canm yaa zaten benm resim vardıı ii sevndmmNagihan Onay die girdim başka bir hatun çıktı sanırım..Nagihan Onay Irgın diye.
t.ederm canmşirvan yok ortalarda yaaa kayıpp hatunnn
nagihan yoksun cnm
kızlar test aldım ugun yaptım
yok bişey allahtan
düzenlik olurmuş spprelden dolayııı10 gün gectiii
daha tık yok