2009 Nisan Anneleri buraya

Bizden de günaydın....geçmiş olsun deniz..... bizimde öyleydi baya kalabalık bir bayram gerçi Alp Demir doğduğundan beri hep insanlarla hiiç yabancılık bilmez ve herkese gülücük atıyo minik sıpammm

Arkadaşlar günaydın,
bişey sormak istiyorum size, benim bebişim 7. ayın içinde
gözlerinde kayma var ,doktor geçecek zamanla bebeklerde olur demişti ama hala geçmedi
4. aydan sonrada normal değil diyorlar, göz doktoruna götürcezde
sizin bebekleriniz de de varmı, geçermi acaba? (
bu arada kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun, adaşız galiba, bizde büyük bir kaza geçirdik, korkudan erken doğum yaptım zaten Allah kimseye göstermesin

günaydınlaarrrr
maşallah oğuzaaaaa
bugün demire yoğurt çorbası yaptım
yoğurt yemiyo bakalım bunu yicekmi
yemez diyede yanına sebze çorbasınıda yapıştırdım hemen

ben muhallebiyi hem tok tutsun hemde besiin değeri olduğu için yediriyorum
geceleri kalkmıyo o yüzden fakat bu aralar
dişleri nedeniyle uyanıyo sık sık

rüyamda demirin bütün ön dişlerinin çıktığını gördüm
hayırdır inşallah
ben demirin dişlerinin çıktığını ne zmn görsem
kötü haber alıyorum
geçen gördüğümde de enfeksiyonu geçmemişti
inşallah kötü bişey olmaz

canım cok gecmiş olsun allah beterinden saklasın

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim hpinizi pek giremiyorum ben koştur kovala modundayım bayağıdır

gedacım eçmiş olsun çok üzüldüm yaaa

dün 20 günlük bebek ziyaretine gittik, çok küçüktü kızım büyümüş kocaman kız olmuş haberim yok:)..

bu sabah kerem 7de uyudu resmen ölü gibiyiz eşimde bende sürekli burnu tıkandı hepimizin sinirleri harap oldu ay yine bağırıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım ilk dişinde bende anlamadım ama artık anlıyorum öyle cıkacagı yer beyaz oluyooo kabarıyor sonradaaa

daha tam cıkmadı ama 3. dişin ucu gözüktü...
canm valla zeynebin dişeti bildigin kabarıkk 1 haftayı geçtii yerleride iic beyazladı ama çıkmadıın sıpa dişş klava:

ya bence bi sorun yokk hertürlü mamayı veriyorzda bi aramama mı zarrlı
ceyo ben geceyatmadn önce sütün içine bebebisküvisi koyyorum birazda su ekliyorumm biboranda içiriyorum buda tok tutyo bunu yedigi gün mesala 11 de yiyosa sabah 6 da kalkıyoo dene istersen

bu sabah kerem 7de uyudu resmen ölü gibiyiz eşimde bende sürekli burnu tıkandı hepimizin sinirleri harap oldu ay yine bağırıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

allah kolaylık versn canım bende baya çektim şurda 3 4 gündr gece uykusu düzeldi gibi ama bakalımm

site hala bozuk mu nedr yaaa 1 sayfayı yarımsaatte açıyoo

sultan kerem sabah 7 ye kadar uyanıkmıydı???
yazık ya nefes alamıyordur burnu tıkalı olduğu için.geçmiş olsun.allah şifa versin şantiye..

gülşencim ben her zamn aynı tarifden yaparımm dene istersen bii gerçekten de kıvamlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…