2009 Nisan Anneleri buraya

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gece dün gece hep mızırdandıı gözleri kapalı amaa

dişlerden dolayııııı

ayaklarımda ege bende sırt üstü yattım gece bi ara yatagına bıraktımm ayaklarım hissetmıyorduuu

kıyamam çabucak çıkarır inşallah

günaydın kızlar... gerçi bna iyi geceler çünkü yeni yaticiim...
pınar gece 1.30dan beri uyanık ha bi ara ben sızdım o da yarım saat uyumuş...
ve şimdi yani tam 9.13de uyudu:KK43::KK43: melila, iyi geceler çayı hepsi ters tepti galiba....
offf bi önerisi olan var mı? gece uykusuna....
şimdilik hoşçakalın. size iyi muhabbetler... bişiyler atıştırıp uyuyayım...
bu arada malum annem gelemiyecek. bakıcı adayıyla görüşcem bu gün dua edin iyi biri olsun olar mı.
öptüm sizi..

günaydın dostlarım....
emelcim umarım iyi biridir bakıcınız pın pına gözü gibi bakacak biri olsun inşallah...gece uykularına bende bir çare var...ölece bekliyorsun geçmesini:))....kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali olabilir ancak benim tavsiyelerim....

günaydın kızlar.
ege gece 01:50 de uyandı 03:00e kadar uyumadı.
lambayı açmadım,ses çıkarmadım,salladım ama nafile.
biz 2 dişimizide patlattık bir tanesi uzadı ama diğeri minicik bir beyazlık.
acaba o minik diş mi huzursuzluk veriyor.
başka sebep yok herşey yolunda.
kızlar egeyi günde toplam 1 saat kadar yürüteçte bırakıyorum.
sizin bebişler ne kadar duruyor?
birde daha öncede sormuştum ama bir cvp.gelmedi ege desteksiz uzun süre oturuyor ama sonrasında sağa yada sola düşüyor.acele mi ediyorum yoksa geç mi kaldı.
emekleme konusunda da yavaşşşşş.
ağır ağır emekliyor yani acelesi yok:))))

günaydın dostlarım....
emelcim umarım iyi biridir bakıcınız pın pına gözü gibi bakacak biri olsun inşallah...gece uykularına bende bir çare var...ölece bekliyorsun geçmesini:))....kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali olabilir ancak benim tavsiyelerim....

teşekkürler canım... annem gibi olmasa da iyi bakan biri olur inş.
gülşen ben bittim 3 aydır nerdeyse böyle.... okulda ruh gibiyim evde hiç bişiy yapamıyorum zira hep yorgun ve uykusuzum..... bir an önce geçsin.......... yazın ne güzel düzeni vardı. özledim o geceleri deliksiz uykuları..... idil ve pınar huzursuz cadılar:)

bizimkide iyice hareketlendi.
dün çekmeceleri açıp kapatırken parmağını azıcık sıkıştırmış.nasıl ağladı içim yandı.
durduğu yerde durmuyor..

bizimde geçen gün mutfakta sıkıştırdı parmğını kıyamam..

kızlar aynen egede yürüteciyle mutfağa ve çekmeceleri açmaya.......
hatta bulaşık makinası da ilgisini çekiyor,buzdolabı açılınca hemen yanaşıyor.
tv.altlığı cam ve egenin parmak izlerini silmekten bıktım.

günaydın kızlar.
ege gece 01:50 de uyandı 03:00e kadar uyumadı.
lambayı açmadım,ses çıkarmadım,salladım ama nafile.
biz 2 dişimizide patlattık bir tanesi uzadı ama diğeri minicik bir beyazlık.
acaba o minik diş mi huzursuzluk veriyor.
başka sebep yok herşey yolunda.
kızlar egeyi günde toplam 1 saat kadar yürüteçte bırakıyorum.
sizin bebişler ne kadar duruyor?
birde daha öncede sormuştum ama bir cvp.gelmedi ege desteksiz uzun süre oturuyor ama sonrasında sağa yada sola düşüyor.acele mi ediyorum yoksa geç mi kaldı.
emekleme konusunda da yavaşşşşş.
ağır ağır emekliyor yani acelesi yok:))))

günaydın aysuncum. en azından 3de uyumuş bak henüz uyuyanlar da var:)

soruların pınar 5 aydan beri desteksiz rahat oturuyor ve yine 5in sonlarında emeklemeye başladı şimdi hem hızlı hem de sıkılıyo artık ayakta durmak istiyo... kanepeye tutunup bi oraya bi buraya.... offf bu enerjiyi nerden buluyosa....

gelişim aşamalıdır.... acele etme... normal ege... bi taraf gelişirken diğeri yavaştır.. örneğin ege diş konusunda hızlı biz hareket... henüz pınar da dişin d si yok.... sabır annesi:)

ben neden uyumadım ekmeğin pişmesini bekliyom:) aç uyursam süt olmaz:)
ahanda pın uyandı:KK43:

kızlar günaydın
aysun elanında 2 dişi çıktı ama ağzında bi beyazlık vardı eşimin dayısı dr acıyodur o çok dedi bişii verdi sürdük uyudu çocuk o gece sanırım acıyordu ya da tesadüf :))
bi de kızlar ela 10.30 da kalktı hayatta kalkmadığı bi saatte ama bi garipti huzursuzdu zorla mama yiyerek uyudu sonra 1.30 da öğürme sesiyle uyandım yatakta ne varsa kusuyodu hemen aldım ters çevirdim sabahta kakası bayaa cıvık gibi üşüttü mü ki yaa eşimde hasta 3 gündür aynı ishal kusma :KK43: ama şimdi o iyi allahtan..

idilde emeklemiyor ama desteksiz oturabiliyor...emekleme adına hiçbir çabası yok ablamızın..ben ilgisini çeken bişeyler koyup önünede onu koyuyorum ama o yatıp bana bakıyor ve sonunda feryat figan ağlıyor...bizim şimdi yeni gözdemiz var bayramdan beri..kollarından tutup yürüteceğiz....ben bayram boyunca öle yaptım ama dün babaannesini çok yormuş..belim koptu kızım nasıl başedeceğiz diyor kadıncağız...hergün yeni huy tuhaf bunlar

midesini üşütmüş olabilir denizcim...biraz nane limon yapsan içmez mi...benim ki limona bayılıyor zira inşallah elada seviyordurda şifa olur

günaydın arkadaşlar, uzun zamandır ''misafir'' olarak sizi takip edenlerden biri de bendim. ben de nisan annesiyim, kızım, Asya'm, 15 nisan'da dünyaya geldi. sizlerin sayesinde çok zaman sıkıntılarımı hafiflettim, bilgiler edindim, hem de hamileliğimin başından beri :)
eğer kabul ederseniz, takip etmeye de devam etmek istiyorum :)

gunaydın kızlar valla bu uyku işi bi tuhaf ıyıce gözler kapalı sureklı mıkırık diş dicem amma ortada diş miş yok npcem bılmem
selen yaklaşık 1 aydır desteksız oturuyo gerı gerı emeklıyo şimdide o poposunu dıkelıp tutunarak kalkmaya çabalıyo valla emel pınar gıbı bununda enerjı hıç bitmiyo uyumamak için kavga edıyo resmen benımle yurutectede fazla bırskmamaya çalışıyorum ama zorda kalınca sussun dıye atıyorum çünkü her yere benımle peşimden gelmek istiyo muzık duysun o kucuck ppoyu nasıl sallama başılıyo oynak zıllı
valla pınarada yaramadımı melıla offf offf bu bebelere bişi yaramıyo yav
sultan keremciğin açılmıştır burnu ınşallah
aysuncum her bebeğin gelişimi farklı canım hıç uzulup akma kafana o da zaanı gelınce yapıcak

günaydın arkadaşlar, uzun zamandır ''misafir'' olarak sizi takip edenlerden biri de bendim. ben de nisan annesiyim, kızım, Asya'm, 15 nisan'da dünyaya geldi. sizlerin sayesinde çok zaman sıkıntılarımı hafiflettim, bilgiler edindim, hem de hamileliğimin başından beri :)
eğer kabul ederseniz, takip etmeye de devam etmek istiyorum :)

hoş geldın canım ben seher

arkadaşlar günaydın.
kaç gündür geçmişi okumak için yaptığım savaşı kaybettim.yok olmuyor bi türlü.o yüzden genel olarak
hasta olan tüm bebeişlere acil şifalar.
biz de kızımla dünden beri hapşırıyoruz.bugün gülfemin burnu akıyo.benim de başım ve boğazım ağrıyo.sanırım grip oluyoruz..

arkadaşlar günaydın.
kaç gündür geçmişi okumak için yaptığım savaşı kaybettim.yok olmuyor bi türlü.o yüzden genel olarak
hasta olan tüm bebeişlere acil şifalar.
biz de kızımla dünden beri hapşırıyoruz.bugün gülfemin burnu akıyo.benim de başım ve boğazım ağrıyo.sanırım grip oluyoruz.senağlama

X