2009 Nisan Anneleri buraya

üstten sol dişi ona göre sol bana göre sag

altta 2 tane vardıı

sevdaazra yanlız arımamanın hiç bir besin değeri yokmuş doktor özellikle uyardı beni kesinlikle arımama verme diye

bızımkı gıbı sızde bılet almış gelmiş bisevindim ama istediğim filme değil kendi istediği filme:)

bızımkı gıbı sızde bılet almış gelmiş bisevindim ama istediğim filme değil kendi istediği filme:)

canım daha ne istiyosun adamcaz almış gelmiş benimkide keşke öle bi şey yapsa

gezmeyi sevmez benimki ancak çocukları gezdirir :gitme::gitme:

dün akşam lunapark a gittik çocuklar için tabi bizde faydalandık bizim gezmeler çocuklara yönelik

öyle başbaşa sinema falan yok anlıycan

bızım oluyo canım arada esıyolar herhalde ama dediği gibi kendı ıstedığı fılmlere mesela alacakaranlık new mon var ona bılet almak aklına bıle gelmıyo :)

urla pirinç unuyla da muhallebi yapılabiliyor yada hazır muhallebiler var toz sulandırıyosun veya devam sütüyle çeşidine göre...

şirvan nerelerde arabayı kaptı oh geziyo tozuyo galiba :)

arımamamdan başka ne var ?

muhabellebi

canım ben şöyle yapıyorum

normal pirinç ununda bir buçuk tatlı kaşıgı pirinç unu yarım su bardagı su {tabi katıysa ona göre biraz daha fazla su]

bunları pişir ılıkken lactum 2 den 4 veya 5 ölçek koy ve karıştır mama hazırdır
afiyetle yedir hemde bol vitaminli

bizim dr böyle tarif ettişutarafagitti

teşekkürlerrrrrr

evet sultan şirvzannnnn gezmelerdeeeeeeeee :)

cicektee yokkkkk

melek gece muhallebisi tarifi vermiş arkadaşlar ama sanırım biberonla içiriyorlar :)) çünkü 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı arımama asla ve asla yetmez yani muhallebi kıvamında olmaz....1 su bardağı suya 2 çorba kaşığı koyuyorum ben ve tam oluyor.....ayrıca suyla değil sütle hazırlıyorsam daha çok yiyor...gerçi idil muhallebiyi çok severek yemediği için ben mama veriyorum o öğünde

Çok geçmiş olsun Gedacım,inşallah çarçabuk iileşirler.

Kızlar muhallebi vermiyorum yazmışsınız faydasız olduğunu düşündüğünüz için mi,yoksa bebişler sevmediği için mi?
Ben her akşam yatmadan önce veriyorum da,Milupa nın Sütlü Pirinçlisini ya da başka bir çeşidini dönüşümlü oalrak?
Daha tok tutuyor,gece onu nyediği zaman 2 kere uyanırsa yemediğinde yarım saatte bir saatte uyanıyor.
Onun yerine ne verebilirim ki,ben de bir dahakine Arımama vermeyi düşünüyordum,annem bize hep ondan verirmiş de,bana da diyor verelim diye.

günaydın kızlar..

emelcim çok çok geçmişler olsun Allah korumuş.benim de en büyük fobim trafik kazası geçirmek tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah.

gülşene katılıyorum 1 su bardağına 1 tatlı kaşığıyla mümkün değil muhallebi olmaz.ben 2 çay bardağına 3 tepeleme tatlı kaşığı atıyorum.arı mama kullandıysam şeker kullanmıyorum zaten tatlı.pirinç ununa koyuyorum şeker.pekmezli sevmedi ecrin.zaten bütün gün çorbası sebzesi yoğurt meyve devam sütü derken iliği kemiği doluyor yatarken de vitamin almaya görsün yeterki acıkıp sık sık uyanmasın uyku daha faydalı.arı mama seviyor benim kızım ve deliksiz bir uyku çekiyor yediği zaman.

günaydın kızlar...
gene iş başı yaptık.
nasıldı bakalım bayram..
benimki güzeldi bide son gün hasta olmasaydım.şimsi öksürük salya sümük halindeyim..

irfanın keyfi yerinde bol gezmeli bol insanlarla kaynaşmalı bir tatildi.bakalım bugün evde tıkılı kaldığında ne yapacak..

kızlar tatilde irfanı anneme bırakığ sinemaya gittik eşimle alacakaranlık:yeniay.
güzeldi.eşinizle gitmenizi tavsiye ederim romantik bir film olmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…