Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kkızlar... inş. herkes iyidir... hepinizin bayramı mübarek olsun... benim canım çok acıyo çünkü annemler kaza geçirmiş..... geçirdi diyemiyorum gitmedim ve gidemiyorum gitsem de bi işe yarayamıcam.. sizden tek isteğim du etmeniz... annemin üst çenesinde kırık varmış babamın direksiyon darbesiyle göğsünde ağrı var.. en kötüsü de yengem (ki daha düğünü olmadı) abimin nişanlısı... kürek kemiğinde iki kırık....................... offff yaaaaaaaaaaa................ araba zaten hurda olmuş çok şükür ki canlarını bağışlamış Rabbim.............
bugün 8.ayımıza girdik hayırlı uğurlu olsun.80.yaşınıda görür inşallah
canm valla zeynebin dişeti bildigin kabarıkk 1 haftayı geçtii yerleride iic beyazladı ama çıkmadıın sıpa dişş klava:canım ilk dişinde bende anlamadım ama artık anlıyorum öyle cıkacagı yer beyaz oluyooo kabarıyor sonradaaa
daha tam cıkmadı ama 3. dişin ucu gözüktü...
ya bence bi sorun yokk hertürlü mamayı veriyorzda bi aramama mı zarrlıKızlar muhallebi vermiyorum yazmışsınız faydasız olduğunu düşündüğünüz için mi,yoksa bebişler sevmediği için mi?
Ben her akşam yatmadan önce veriyorum da,Milupa nın Sütlü Pirinçlisini ya da başka bir çeşidini dönüşümlü oalrak?
Daha tok tutuyor,gece onu nyediği zaman 2 kere uyanırsa yemediğinde yarım saatte bir saatte uyanıyor.
Onun yerine ne verebilirim ki,ben de bir dahakine Arımama vermeyi düşünüyordum,annem bize hep ondan verirmiş de,bana da diyor verelim diye.
bu sabah kerem 7de uyudu resmen ölü gibiyiz eşimde bende sürekli burnu tıkandı hepimizin sinirleri harap oldu ay yine bağırıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Urla ben milupanın muhallebılerını verıyorum dr onu daha sağlıklı dedi arımamadan.arımamamdan başka ne var ?
muhabellebi